Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasiek jest już z nami. Poród Express nawet nie zdążyli ze znieczuleniem. 56cm i 3100g. Ciumkamy cyca
baassiia, szara myszka, Lexi150, monjovika, marissith, mallinka, As ieńka, Moniaa, Zosia_wop, natalica06, renieczka, gezanew, L, tulipanna, dana222, d84, Kri, vayn, niecierpliwa_92, Astra, gorgeous, Biedroneczka29, Doti87, Evans, Mila920, tysiaa93, olenka173065 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, czuje ze mega mi jezdzi w jelitach, jak siedze na kibelku i chce kupe zrobic to mi ból tak promieniuje na lewa noge ze szok az czuje ze mrówki mi przechodza... w dodatku taki ból w tyłku jakby miało mi go rozerwac
a kupy nie zrobiłam . Aż mi sie goraco zrobiło a brzuch cały czas twardy miałam ...
boje sie ze powoli sie cos zaczyna a ja zaczynam sie bac tego bólu i tego ze bede tam w szpitalu sama
Bruśka super !! gratulacjeale Ci fajnie , że szybko urodziłaś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 17:21
Kubuś
-
nick nieaktualnyBruśka super!!! Gratulacje!!!
Co do karmienia piersią i diety matki karmiącej przeczytajcie koniecznie
http://www.mlecznewsparcie.pl/2016/01/jak-powstaje-mleko/
"W wielkim uproszczeniu, jak wygląda proces przetwarzania pokarmów spożywanych przez mamę na mleko i dlaczego to co mama zjada nie powoduje kolek, a także dlaczego wystąpienie alergii jest problemem marginalnym." -
Wczoraj właśnie kupiłam czopki. POczekam na rozwój sytuacji. Leże na łózku i czuje że się poce jak świnka... NIgdy czopków nie uzywałam i może to głupie ale jak go włoże to mam siedziec na kibelku czy moge sie normalnie połozyć? nie posram sie w gacie?Kubuś
-
nick nieaktualny
-
Z tymi położonymi to jest tak, że każda ma inną szkołę. Ile położnych to tyle opinii. Ja po porodzie jadłam gotowane, zero surowych owoców ani jajek na twardo, a przyszła na wizytę i powiedziała że mam jeść od początku wszystko i mały przez trzy dni płakał dzień i noc. Wróciłam do dieta i jak ręka odjal.
Polecam
http://babyonline.pl/co-jesc-gdy-karmisz-piersia-lista-produktow-zalecanych-lista-produktow-zakazanych-podczas-karmienia-piersia,karmienie-piersia-artykul,1716,r1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 17:35
-
nick nieaktualnyTusiaa wrote:Wczoraj właśnie kupiłam czopki. POczekam na rozwój sytuacji. Leże na łózku i czuje że się poce jak świnka... NIgdy czopków nie uzywałam i może to głupie ale jak go włoże to mam siedziec na kibelku czy moge sie normalnie połozyć? nie posram sie w gacie?