Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mallinka ale cudowny
Tysia właśnie zastanawiam się z czego dokładnie będzie ta relacja
Ja właśnie jestem zielona co dalej z tym macierzyńskim się robi ale jak urodze to zadzwonię do pracy i się dowiem. Na szczęście umowa na stałe więc pozostałymi rzeczami przynajmniej nie muszę się martwić.
Jak patrzę na te cudne Dzieciaczki to normalnie nie mogę się doczekać swojegotysiaa93, mallinka lubią tę wiadomość
-
miszkaaa wrote:Sorki ze się wtrącę ale na macierzyńskim i rodzicielskim jezeli wypłacany jest przez zus masz ubezpieczenie zdrowotne. Nie musisz sie zgłaszać ani do Pup ani do ubezpieczenia męża.
to super jedna formalność mniej
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Medluje wykonanie zadania ☺
Klara jest z nami!!!
Cc godz. 8.30 , waga 3400 g,53 cm długa, 10 punktów.
Jest cudowna☺
Ja juz po pionizacji. Poszło gładko ☺
niecierpliwa_92, monjovika, Lexi150, Kri, dana222, Biedroneczka29, Tusiaa, L, Ashley, mallinka, d84, gorgeous, vayn, Astra, tysiaa93, marissith, Mila920, szara myszka, Doti87, lula.91, Evans, Zosia_wop lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
tysiaa93 wrote:Nie będzie zadnej relacji bo mnie speszylyscie
Tysia ej no miałam nadzieję, na soczyste szczegóły heheheKochana ja to teraz nie wiem jak się mam ułożyć co by mnie nie szczykało więc stąd ta moja ciekawość
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Do mnie nikt nie tęskni, więc się tylko wtrącę i zamelduję - jeszcze jestem w dwupaku, ale coś jakoś dziwnie się czuję, więc albo to przejedzenie pączkami i bułeczkami mojej mamy (z jagodami!!!
), albo niedługo dołączę do mamusiek
tysiaa93, szara myszka lubią tę wiadomość