Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gorgeous a tak mówili że bedziesz rodzić
Ja tez jakoś się dziwnie czuje i chyba mnie coś muli w podbrzuszu albo juz sama nie wiem. Zresztą czuje że mnie gardło drapie
a myslałam, że mi przeszło.
Aa ja dostałam już wczesniej dwie paczki z bebiklubu i ostatnio mi przyszedł upominek z hippa chusteczki nawilżane i książeczka o karmieniu piersią i nie tylko
Gorgeous, Tysiaa, Niecierpliwa to mówicie, że weekend nalezy do nas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:06
tysiaa93, niecierpliwa_92, gorgeous lubią tę wiadomość
Kubuś
-
gorgeous wrote:Do mnie nikt nie tęskni, więc się tylko wtrącę i zamelduję - jeszcze jestem w dwupaku, ale coś jakoś dziwnie się czuję, więc albo to przejedzenie pączkami i bułeczkami mojej mamy (z jagodami!!!
), albo niedługo dołączę do mamusiek
Oj tam, jasne że myślimy o tobieTeraz tak dużo się dzieje mi ciężko nadążyć .
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Tego Wam zyczę dziewczynki. Ja mam termin na za tydzień, ale tez bym sie nie obraziła gdyby zaczęło sie na ten weekend. Cos mam slabszy dzien, brzuch boli okresowo, twardnieje ciaglr, a w nocy chwycil mnie taki skurcz, ze jakby tak miały wygladac porodowe, to musialabym sie poddacSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
e-ness wrote:Medluje wykonanie zadania ☺
Klara jest z nami!!!
Cc godz. 8.30 , waga 3400 g,53 cm długa, 10 punktów.
Jest cudowna☺
Ja juz po pionizacji. Poszło gładko ☺
Super, gratulacje!
Tusiaa wrote:Gorgeous, Tysiaa, Niecierpliwa to mówicie, że weekend nalezy do nas?
Nie zapominajmy o biednej AshleyAle dzisiaj jej nie było więc może coś tam się u niej zaczęło dziać
-
Tusiaa wrote:my wszystkie jestesmy dobre
jak nagle któras się nie odzywa jednego dnia to myslimy że rodzi
hehe
POstaram się dać komunikat : "RODZE !!!" jak bedę jechac do szpitala heheTusiaa, L lubią tę wiadomość
-
Moje dziecię narazie niech sie nie wybiera bo maż chory,ale jak go uzdrowie to nie mam nic przeciwko
Tusia śliczny awatarek,ale masz brzuszek taki bardzo odznaczający sie od resztycos podobnego do Lexi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:47
Tusiaa, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Ja też! Ja tez się zapisuję do rodzących w weekend - obstawiam sobota/niedziela
ew. poniedziałkowy poranek przywita mnie skurczami albo mokrym łóżkiem hehe.
Ja dziś po wizycie dowiedziałam się tyle co ostatnio czyli mały baaaardzo nisko, gotowy do wyjścia, macica 'gotowa' czyli brzuszek opadniety. Moja twarz tez podobno widać że 'gotowa' czyt. - spuchnieta i tłusta gęba. I doktorek powiedział że za tydzień na wizycie możemy się już mi zobaczyć
Aa ważne info dla Lexi i inne dziewczyny które męczą te straszaki cały czas - to dobry znak bo to znaczy ze macica ładnie pracuje, jest gotowa i dojrzala i ze im więcej takich skurczu przepowiadajcych tym łatwiej nam będzie przy porodzieTusiaa, szara myszka, vayn, Astra, Lexi150, Evans, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość
-
Cześć melduję się i ja po wizycie na poniedziałek ustalone cc, juz sie nie mogę doczekać aż powitam Jasia na świecie mam nadzieję że wszystko pójdzie gładko bo nie powiem jak już znam termin to obawy są czy wszystko pójdzie dobrze ale trzeba być dobrej mysli.Mamusie te które już po to serdecznie gratuluję pociech słodziutkich i piekniutkich ,a te które przed to powodzenia i wytrwałości życzę i mam nadzieję że w poniedziałek po południu zamelduję wymiary mojego synka
Tusiaa, d84, vayn, Astra, Lexi150, Evans lubią tę wiadomość
Asiula -
Biedroneczko podobno zabrałam dzieciom piłkę do kosza i połknełam
A Lexi ma w brzuszku jajko niespodziankę
Mila Ty jak coś powiesz to sie usmiać można heheAleż mnie pocieszyłaś .Nic mnie nie boli ale i tak zamierzam szybko i bezboleśnie rodzić
Trzeba małemu powiedzieć, że jak będzie się guzdrał to nie dostanie cyca
hehehe
Asica jak fajnieNie martw się wszystko na pewno będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 20:08
Kubuś
-
Miszka dzieki za info!
Malinko sliczny ten Twój Leos
Monjovinka - tu jest np. o zasiłek:
http://www.druki.gofin.pl/zas-54-wniosek-o-zasilek-macierzynski,wzor,849,114.html
bo my to wlasnie chyba o zasilek skoro się konczy umowa, ale o to tez zapytalam ZUS wiec zobaczymy co odpisza
e-ness gratki wielkie!!!!
Agulineczko ja tez jutro wizytuje
mallinka lubi tę wiadomość
-
bylam na ktg, fajnie pogadalam z polozna
ogolnie podsumowala ze w moim przypadku jest wiele niewiadomych kiedy urodze
1. Brzuch nie opadl, ale powiedziala ze u wysokich osob (mam 1,75) nie zawsze jest to zauwazalne
2. Ktg jak najbardziej w porzadku, zapisalo sie nawet kilka skurczy macicy ktorych w ogole nie czulam, powiedziala ze nie sa to typowe skurcze, ze dosc mam napieta ta macice
3. to ze w nocy boli okresowo i czuje ta glowe swiadczyc moze o tym ze cos tam sie dzieje
4. fakt ze mialam trzydziestoparo dniowe cykle moze przemawiac za tym ze nawet ponad tydzien po terminie moge urodzic
5. ale fakt ze test mi wyszedl pozytywny juz tydzien przed spodziewanym okresem mąci wszystko
6. podsumowujac nie znam dnia i godziny
jutro wizyta popoludniu u gina, mam nadzieje ze powie ze cokolwiek sie tam dzieje bo nie chce bardzo przenosictysiaa93, Tusiaa, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość