Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To jak zaczynamy rodzic w weekend, to ja sie chętnie przyłącze, ze weekend zaczyna sie w piątek o 15 to ja mogę wtedy zacząć, ja nawet paznokcie u stop obcięłam (trzeba wszystko dopilnować przed pojsciem na porodówkę), co sie przy tym napociłam, ale brawo ja
Tylko ja nawet pół skurczu nie mam, ale może mńie tak nagle chwyci hihi
-
nick nieaktualny
-
Mari życie ostre jak żyleta! ale z Ciebie ryzykantka
Tusia tak na wieczor rezerwacje robisz? tak po calym dniu? Odpocznij sobie wczesniej jak tak, jakas drzemka po poludniowa czy cos
Paznokcie u stop..hmm.. ostatnio było ciezko.. chyba nie sa az takie dlugie, moze jeszcze moga poczekacmarissith, Tusiaa, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny- która z Was tak miała: od 2-3 dni kłucie i gmeranie w szyjce, wodnisty śluz, dziwne stawianie brzucha (ciągnie aż od odbytu) nie przechodzą po prysznicu, Mały ucichł (rusza się, ale inaczej niż zwykle- tak jakby się przeciągał). Do lekarza dopiero pójdę. Lekko się stresuje, bo termin mam dopiero na 24.....
-
Kłucia w szyjce czy gdzies tam w srodku miałam ale przeszło. Wodnisty sluz wydawał sie byc na palcu ale jak zaglądałam w lusterku to miałam biały więc się nie przejmowałam. Brzuch też się stawia coraz gorzej i nawet mały nieraz sie rusza w tym momencie. Ja czuje jedynie w okolicach odbytu takie wypychanie tak jakby mały chciał wyjsc czy chciało by mi sie kupe . Ogolnie to tak pare razy pod rzad , seriami.
lula.91 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Lula mi sie tak zdarza, termin na 20tego - wydaje mi się ze mimo tego jest czas jeszcze. Szyjke ostatnio miałam wysoko i zamknieta, jutro się dowiem co tam słychać : )
-
nick nieaktualnyU mnie jest przezroczysty i kłuje cały czas. I takie uczucie jakby Mały grzebał przy szyjce.
Ostatnio jedna z Was napisała tak ładnie: niby chce już rodzić, ale jakby się to miało zacząć teraz to nie, bo jeszcze mam kilka rzeczy do załatwienia. I to się tyczy też mnie
Nie mamy jeszcze fotelika! -
Ja paznokcie u stop zapuszczam,to bedzie moja obrona na położne i inne osoby ktore beda podczas porodu
a tak serio to tez dzis skrocilam
Doczekałam sie zdjec z sesjiMoniaa, tysiaa93, marissith, Astra, Evans, dana222 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Nie zapominajmy o biednej Ashley
Ale dzisiaj jej nie było więc może coś tam się u niej zaczęło dziać
Dziękuję za pamięć o mnie
Jestem i miewam się dobrzerozpoczęłam moment na odp.na wiadomości od znajomych i rodziny, że jeszcze nie rodze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 22:18
tysiaa93 lubi tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Lula ja tak miałam a teraz już weszłam w etap że tak mam obolałe spojenie że ledwo chodzę... Tak boli że daj spokój.. Jutro idę do lekarza i zobaczymy co powie ale czuję że mały jest bardzo bardzo nisko i dlatego tak się czujemy...
lula.91, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość
-
Ja ogólnie.od 3 dni mam kryzys z skurczami... Boli jak cholera ale przechodzi więc nie swiruje narazie chociaż wczoraj już zastanawiałam się czy nie jechać na IP ale przeszło po nospie bo już dość miałam... Czyli tylko straszaki to są...
-
Hahahaha widzę, że nie tylko ja miałam pomysł z zapuszczaniem paznokci u nóg
ale ostatnio stwierdziłam ze wyglądają juz strasznie i jednak się ich pozbylam.
O jakim kłuciu mówicie nie mam pojęcia. Śluzu mam duuuuzo i właśnie takie rzadki, wodnisty. Straszaki się zdarzają, ale nie są jakieś bolesne bardzo. ale dziś mnie przeczyscilo... A całą ciążę walczę z zaparciami... Zobaczymy czy po prostu za dużo cukru na dziś bo jednak paczki były pyszneaż zgage mam ale warto było. Czy jednak coś się szykuje.
I kurcze bolą mnie stawy najbardziej w dłoniach a nie mam spuchnietych ani nic, wiec nie wiem czemu tak... -
Biedroneczko cudne zdjęcia
A ja od kilku dni jestem jak kot. Karm mnie i pozwól spaćMężu mówi, że to do porodu się szykuję. Ciekawe. Całą noc dziś brzuch twardy ale nie bolało. Do tego jakieś brązowe plamienia. Myślałam, że po wczorajszym badaniu ale się trochę nasilo wiec może coś się kroi.
Mila obyś miała rację z tymi straszakami bo jak nie to będę zażalenia składać -
Biedroneczka super zdjecia, piękna Ty, ładna bielizna i przystojny maz
Ja dzisiaj musiałam iść do kancelarii parafialnej, bo sie okazało ze u mńie w kościele jak sie chce mieć chrzest do końca kwietnia to 12 lutego jest spotkanie dla rodziców i rodziców chrzestnych, nuuuuda, byłam kiedyś na takim spotkaniu ale niestety nie mam zaświadczenia, ale Pani powiedziała ze jak termin na dniach to wystarczy ze maz przyjdzie hihi.