Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari a to jest przepis bezglutenowy?? oooo to musze zrobic siostrze bo ona ma celiakie i musi ostra diete trzymac
mnie piersi tez jakos ni to swedza ni to bola czasami
ale dzis jestem nie do zycia, dobrze spalam a potem sie jeszcze na godzine polozylam przed 14 i ledwo sie zwkleklam z lozka, taaaaak bym spala i spala
a tu trzeba do gina sie zbierac
odkrylam nowe male rozstepy na brzuchu((((((((((((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 15:05
-
Ashley wrote:Może to przez jakąś oliwkę albo krem? Ja tak miałam po oliwce, zwłaszcza sutki są wrażliwe.
ponoc sutkow sie nie powinno smarowac niczym, ja omijam jak sie zmaruje oliwka, bo sa potem delikatniejsze i latwiej pekaja czy cos takiego:) -
Mnie od kilku dni bolą sutki. Sa takie mega wrażliwe. Ja smaruje balsamem. Mialam kupic ten Maltan ale już nie zdążyłam.
Na ktg zapisało się kilka skurczy takich powyzej 70 ale w sumie nie wiem czy to coś znaczy. Bo zawsze tylko mówią ze zapis idealny ale chyba bardziej zwracają uwagę na serduszko Małego.
Na sali ze mną leży dziewczyna. Chyba 15 lat a na pewno poniżej 16. Nie oceniam ludzi ale jakoś tak przykro sie patrzy jak dziecko które jeszcze musi mieć misia do przytulania zaraz samo urodzi dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 17:18
monjovika, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Masakra, jak tej dziewczynie rodzina nie pomoże to co ona biedna zrobi...szkoda mi takich dziewczynek.
Czekam na usg
A te skutki to nie wiem od czego tak rwą, omijam je przy smarowaniu. Mam nadzieję że to nie żadna cholestaza czy coś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 17:25
-
Lexi150 wrote:Mnie od kilku dni bolą sutki. Sa takie mega wrażliwe. Ja smaruje balsamem. Mialam kupic ten Maltan ale już nie zdążyłam.
Na ktg zapisało się kilka skurczy takich powyzej 70 ale w sumie nie wiem czy to coś znaczy. Bo zawsze tylko mówią ze zapis idealny ale chyba bardziej zwracają uwagę na serduszko Małego.
Na sali ze mną leży dziewczyna. Chyba 15 lat a na pewno poniżej 16. Nie oceniam ludzi ale jakoś tak przykro sie patrzy jak dziecko które jeszcze musi mieć misia do przytulania zaraz samo urodzi dziecko.
Ja już to po tyłu dniach codziennego ktg wiem. Skurcze jak takie Ci wyskakują i zarz spadają są na wykresie szpiczaste to nie są porodowe. Porodowe sa takie bardziej 90cos są takie płaskie przynajmniej na 2-3 te takie kratki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 17:50
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Hejk, tu zszokowana szara myszka
Jestem po wizycie, bada mnie bada (a pamietacie ze ostatnio bylo WYSOKO I ZAMKNIETE) no i mowi -nooooo w ten weekend, najdluzej do tygodnia pani urodzi bo tu juz jest 1,5cm rozwarcia oO
a ja nic nie czuje! tylko lekko brzuch boli czasami i tyle. Wiem ze mozna chodzic i z rozwarciem dlugo ale moze skoro tak powiedzial to moze faktycznie urodzezwolnienie na tydzien wypisal
musze ogarnac torbe calkwicieLexi150, tysiaa93, domiii, Biedroneczka29, niecierpliwa_92, marissith, Tusiaa, gezanew, Ashley, L, Astra, Mila920, Zosia_wop, d84, Kri, vayn, lula.91 lubią tę wiadomość