Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tu Małego dokarmiam słodyczami. Może też powinnam mu odstawić
Monjovika dzięki za info. Chociaż wcale mnie to nie pocieszylo
Myszko jeszcze urodzisz szybciej od naschociaż tak jak mówisz ja z 1 cm chodzę juz chyba ponad 3 tygodnie.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
szara myszka wrote:Oby mial racje bo nie chce chodzic z rozwarciem niewiadomo ile
ale kolezanka opowiadala kiedys o jej kuzynce ktora z 3cm chodzila 2tygodnie
choc nie wiem jak to mozliwe
Już mam dość szpitala... Przynajmniej teraz bez kroplowki i wenflonu jestem to lepiej. -
nick nieaktualny
-
Ja sie tak łatwo nie poddam urodzę na tym weekendzie
nie dam za wygraną, niech mały wie kto tu rządzi heheh
Myszko super wieścioby było tak jak gin mówi.
Widzę, że nie tylko ja się rozczarowałam wizytą ale koleżanka mnie pocieszyła i powiedziała , że u niej tak samo było że pozamykane i jeszcze tego samego dnia wody odesżły o pojechała rodzić
Mari to super może i Ty ;pojdziesz rodzića ja już od 2 dni nie mogę nic zrobic a mam parcie i chodze do kibla i wychodze rozczarowana
tysiaa93, marissith, vayn lubią tę wiadomość
Kubuś
-
monjovika wrote:Normalnie ja tak w 1 ciąży chodziłam 3 tyg w tym tydzien w szpitalu. Teraz mam to samo rozwarcie na 4-5cm. ja skurczy nie czulam i od 12 dni jestem w szpitalu.teraz leze tylko i czekam do 37+0 z usg i mnie puszcza do domu bo ciaza donoszona i mozna rodzic jak bedzie potrzeba. Jak masz szyjke ok i nie masz skurczy to się da. Ja nie wiem jak to się robi,ze ja nic nie czuje a rozwarcie sie zrobiło. Ale jak widać sytuację lubią się powtarzać. Jutro albo pojutrze wyniki gbs ciekawe co wyszło.
Już mam dość szpitala... Przynajmniej teraz bez kroplowki i wenflonu jestem to lepiej.
Oj nie dziwie sie ze masz dość! Mam nadzieje ze u mnie jednak ruszy to w ciagu tygodnia : / -
Ja tez chodże z rozwarciem ale szyjki zewnętrznej od tygodnia, nawet nie wiedziałam ze jest źew i wew szyjka.
Jednych czyści a drudzy maja zaparcia. Mi ostatnio lekarka poleciła preparat Laximama, niestety nie przetestowałem go, bo go w żadnej aptece nie dostałam. Stosowała go któraś? Bo jeśli rzeczywiście działa to pojeżdżę jeszcze po innych aptekach.
-
Mari miała być sobota a nawet niedziela.
mnie tez zaparlo. Jutro chyba czopka zaaplikuje. Zrobilam kilka km po korytarzu i czuję jak Mlody napiera na szyjkę. Aż kluje. Cos jednak czuje że moje dziecko uparte po mamusi i dotrwam do terminu
w poniedziałek jak dalej nic się nie ruszy poproszę o wypis. Mąż będzie w domu wiec w każdej chwili pojedziemy do szpitala.marissith lubi tę wiadomość
-
Tusia najważniejsze to dobre nastawienie , nastawiasz się, że urodzisz w weekend to urodzisz i już
Myszka fajnie, że już coś się tam u ciebie dzieje zawsze to jakiś początek.
Widzicie dziewczyny bo my może źle do tego podchodzimy, zamiast dokarmiać smakołykami to trzeba głodówkę zrobić hehehe
Ja to już nie liczę na szybszy rozwój sytuacji , spokojnie poczekam na przyszły weekend
-
Bo te organizmy ludzkie są dziwne, jedna kobietka walczy o to, żeby ciążę donosić a dziecko i tak pcha się na świat, a druga mogłaby rodzić a dziecko siedzi w tym brzuchu i siedzi ;p
Evans, Ashley, Tusiaa, niecierpliwa_92, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co , ja to przez cala ciaze nie mialam jakis tam zachcianek , jedynie pierwsze 3 -4 miesiace nie jadlam miesa, Bo smierdzialo mi , a ogolnie to jadlam wszystko I jakos moj smak nie zmienil sie
, ale gdzies tak od tygodnia wkoncu I ja mam zachcianke na..........werble........
Dziecece kaszki , moga byc ryzowe , zbozowe , gruszka, malinka, lesne,, za bananem nie przepadam, ale zjem , kleiki ryzowe , a wszystko to musi byc z polskiego sklepu , firma nazywa sie bobovita - pyszne!!!!!!
Wlasnie zjadlamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:16
Ashley, szara myszka lubią tę wiadomość
-
L. Niestety. W pon USG jeszcze i jak będzie ok do domu we wtorek. Oby się nic nie rozkrecilo... Chciałabym zobaczyć córkę choć przez dzień... Ubrać lozeczko i nie myślec, że będzie wczesniak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:21