Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Namida ja oprócz moich okien to umylam jescze mojej mamie i tez mam długiego i dużego chłopca, jak sobie tak bedzie siedział w brzuchu to nie dam rady go wycisnąć.
Tysia masz racje, czarodzieje i chyba nie maja świadomości ze jak tak nagadaja to ciężarne dostają szaleństwa a tu sie nic nie dzieje
-
Jedyny plus planowanego cc to jego przewidywalnosc☺
Strasznie irytujące jest takie oczekiwanie zwłaszcza jak nie tylko główna "zainteresowana" wypatruje czy to juz i zasilają pytaniami.
Nie dajcie się ☺
PS. Dzięki za wsparcie☺ przez te kilka dni w szpitalu zdążyłam się od życząc od tego naszego codziennego hałasu. Dla mnie to naprawdę był urlop ☺
Dziewczynki moje pamiętacie może nazwę tych tabletek na laktacja?
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualnye-ness przez pytania niektórych osób to mnie już krew zalewa. Już parę razy zdarzyło mi się dostać sms albo telefon od sąsiada z pytanie czy już rodzę, bo widział przez okno jak do auta idę. (raz szłam śmieci wywalić, idę z dwoma czarnymi worami do kontenera i dostaję telefon od sąsiadki czy już rodzę. Oczywiście, w śmietniku
) spokojnie nie można po zakupy wyjść. Ale mistrzem przeginania pały jest moja matka. Potrafiła mi w ciągu dnia 3 razy zadzwonic z pytaniem czy to już. W koncu jak jej zagroziłam, że jak naprawdę zacznę rodzić, to nawet do niej nie zadzwonie to się zaczęła powstrzymywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 23:00
e-ness, Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Namida moja matka jest identyczna☺
Dlatego z pełną świadomością o narodzinach dzieci informowała ja dopiero po fakcie a terminu cc nigdy nie znała.
A teraz jak chciała przyjechać "pomoc"to wprost powiedziałam ze wole nianie bo ona za dużo stresu wprowadza☺ i nawet się nie obrazila;)Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
Wysłałam męża do wypożyczalni po moduł lactina do laktatora i teraz jak juz dzieci śpią mogę robić przyjemne -forum,pożyteczne - praca laktatorem.
Brawo jagezanew, d84 lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
nick nieaktualny
-
Ja też mogę w wc zamieszkać.. ogólnie to nie opłaca się kłaść bo zaraz trzeba wstać tzn wygramolic się z łóżka z gracja słonia
Faceci są czasem naprawdę bardzo blyskotliwi, a ta delikatność i wyczucie wręcz od nich bije
Mój bawi sie moja spuchnieta stopa jak plastelina, odgniata na niej swoje palce, nagrywa filmiki i pokazuje swoim kolega - a ten błysk i radość w oczach bezcenna..Tusiaa, d84 lubią tę wiadomość
-
Boshe co za noc,choróbsko rozkłada mnie na dobre
nie dość ze od leżenia bola gnaty to jeszcze od tego szczekania wszystko boli No i gorączka doszła 37,8.Biedne moje dziecko wstrząsy ma
dzis koniecznie ide do lekarza niech mi da jakis antybiotyk zeby mnie postawił na nogi bo sie boje ze moje dziecię bedzie chciało wyjsc od tych wstrząsów.
-
Biedroneczko maszeruj do lekarza i niech szybko ci przechodzi
Mi przed chwilą krew z nosa poleciała a chciałam się tylko wysmarkacwyciągnęłam mega gluty czerwone
W ogóle dopada mnie mega wku...... Ze nie udało się urodzić jak mąż był. Teraz to już mi wszystko jedno czy będzie czy nie. Nawet mam ochotę mu nie dzwonić jak się coś zacznie . No i też boję się tego może głupio to zabrzmi ze będę wkurw.... Na dziecko i nie bede już miała tyle cierpliwości przez to ze tyle czekałam nadprogramowoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 05:36
Kubuś
-
Dziewczyny, jadę do szpitala odeszły mi wody!! Trzymajcie kciuki
Lexi150, gezanew, Biedroneczka29, lula.91, marissith, vayn, Astra, Moniaa, dana222, As ieńka, d84, L, Doti87, Kri, niecierpliwa_92, szara myszka, Zosia_wop, Evans, uska31, tysiaa93 lubią tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
nick nieaktualny