Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zostałam przyjęta, zbadania, ponoć mam 2-3cm rozwarcia. Podłączyli mnie pod ktg. Czekam teraz na lekarza, bo oczywiście problem w tym że nie mam skurczy. Zobaczymy, czy lekarz zleci oxy
Evans lubi tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Ashley i Lexi bądzcie dzielne!Trzymam kciuki!!!!
Ja tak samo drugą noc nie spie co chwile WC , nos zatkany w gardle takie suchotymasakra!!! Jutro wizyta ciekawe jak u mnie , ale raczej nic sie nie dzieje.Mój mąż mówi że urodze w Środe...Ale ja jestem pewna że jeszcze po terminie urodze.Miałam dać na imię Alan , ale wczoraj wieczorem naszło mnie coś na Kevin :p ???
-
Ashley powodzenia!!!
Ja sie dzisiaj obudziłam jakaś smutna, w sumie nawet nie wiem czemu, może dlatego ze nie rodzę a może dlatego ze słońce nie swieci. Muszę sie wziąć w garść, myśle ze zakupy by mi poprawiły humor, juz nie potrafię sie doczekać jak urodzę, zrzucę troche wagę i będę mogła kupic sobie jakiś ciuszek, cos w końcu tylko dla siebie.
-
Dzien dobry,
Proszę jak ładnie się ten dzień zaczyna dwa porody
Ashley i Lexi trzymam kciuki za Was , oby sprawnie i bezboleśnie poszło
U mnie też ciężka nocka , od godziny 2 do 4 nie spałam w miedzy czasie co godzina siku. Szczerze, to teraz noc jest dla mnie bardziej męcząca niż dzień. -
Biedronka współczuję choróbska . Do lekarza koniecznie zawitaj, przepisze ci coś konkretnego i nie będziecie się tak męczyć.
Ja niestety od wczoraj też na antybiotykuChciałam tego uniknąć ale mam bardzo dużo bakterii w moczu i przed porodem dobrze by było się ich pozbyć co by mała ich nie złapała. Dlatego teraz przynajmniej do środy przydało by się nie rodzić .
-
Czesc dziewczyny ja też juz przyszykowana do cc czekamy tylko na anestezjolog trzymajcie kciuki
gezanew, vayn, dana222, Astra, Kri, Tusiaa, Moniaa, Mila920, szara myszka, Evans, lula.91, Biedroneczka29, Zosia_wop, d84, tysiaa93, tulipanna lubią tę wiadomość
Asiula -
3 majcie się laseczki!
A wiecie co sobie pomyślałam ostatnio o 2 w nocy jak wstałam siku i miałam bóle jak @? Że jak to poród to nie teraz, spać mi się chce. Że rano po prysznicu mogę jechaćto jak wody odeszły Ashley o 6 rano to mogły poczekać do tej 8
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:45
L, Tusiaa, Moniaa, dana222 lubią tę wiadomość
-
Astra, dopiero parę dni temu weszłam na Twojego bloga. Przez tyle musieliscie przejsc...Cieszę się, ze w koncu się udało. Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte
tak z ciekawosci Ty rodzisz Sn czy cc?
Astra lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Kri wrote:3 majcie się laseczki!
A wiecie co sobie pomyślałam ostatnio o 2 w nocy jak wstałam siku i miałam bóle jak @? Że jak to poród to nie teraz, spać mi się chce. Że rano po prysznicu mogę jechaćto jak wody odeszły Ashley o 6 rano to mogły poczekać do tej 8
Ashley i Lexi trzymam za Was kciuki i życzę szybkich porodów.
Asieńka a Ty mieszkasz w Polsce czy gdzieś za granicą ? -
Biedroneczka baardzo Ci wspolczuje chorobska, antybiotyk to najlepsze wyjscie w tej sytuacji.
Tusiaa szkoda faktycznie, ze sie nie udalo na weekend. A maz ma taka pracę, ze nie da rady wyjsc w razie czego? I na pewno nie bedziesz zla na dzieciaczka jak juz pojawi sie na swiecie, zobaczyszSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja dzis nie chce, od wczoraj wieczora strasznie mnie boli Glowa, chyba wezmę dzis paracetamol ; / nigdy w ciąż nie wzięłam ale chyba wezmę, bo jakbym miała jechac to bym się schowała
Rano bol okresowy jakies 10min i tyle oby na dzis