Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marissith gratuluję całkiem sprawnego porodu, pewnie w duzej mierze przez te Twoje spacery, ktore podziwiam, bo ja chyba nie dalabym rady az tyle przejsc przez bol krocza i stawianie brzucha. Kiedy do domku wychodzicie?
marissith lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dzisiaj na ktg skurcze się pisały, ale bezbolesne - chociaż przez te kilkadziesiąt minut myślałam, że zejdę, bo mój syn stwierdził, że cudowną zabawą będzie wsadzanie mi całego ciała w żebro - wkładał wszystko co możliwe. Lekarz pobadał mi brzuch i powiedział, że to raczej skończy się cięciem cesarskim (oby w szpitalu też byli takiego samego zdania!!), bo jak na dziecko po terminie Jaś ma za wysoko główkę, a do tego mam wąską miednicę. Moja mama chodzi już ścianach i jest gotowa na wszystko, aby zrobili mi cesarkę, żeby nic się nie stało przy naturalnym porodzie - tata już z nią nie wytrzymuje... A z dobrych informacji to zszedł mi kilogram z wagi, choć tyle pozytywnego.
-
Tusiaa wrote:Hej nie mam czasu nadrobić i nie miałam neta.
Kubuś urodzil się 15 lutego o 15.30 SN ważył 3450g i 56 cm ma
Straszny zarlok z niego i cały czas na cycu. Ma zoltaczke i pobyt ws szpitalubnan się przedłuży. Na temat porodu może nie będę się wypowiadać żeby nie straszyćno chyba że chcecie. Ktoplowke podpieta mialm od ok 8.30-9 a już przed 10 regularne skurcze co 2-3 min chyba. Wody mi przebili i były ok czyli termin porodu był źle wylicxony. O 15 miałam parte i 30 min później urodzil się supermen bo z reka przy czole
zdjęcie dodam jak wrócę do domu
Tusia GRATULUJĘ!!! No i nareszcie masz swoje małe wielkie szczęścieZdrówka wam życzę :-*
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
gorgeous wrote:Dzisiaj na ktg skurcze się pisały, ale bezbolesne - chociaż przez te kilkadziesiąt minut myślałam, że zejdę, bo mój syn stwierdził, że cudowną zabawą będzie wsadzanie mi całego ciała w żebro - wkładał wszystko co możliwe. Lekarz pobadał mi brzuch i powiedział, że to raczej skończy się cięciem cesarskim (oby w szpitalu też byli takiego samego zdania!!), bo jak na dziecko po terminie Jaś ma za wysoko główkę, a do tego mam wąską miednicę. Moja mama chodzi już ścianach i jest gotowa na wszystko, aby zrobili mi cesarkę, żeby nic się nie stało przy naturalnym porodzie - tata już z nią nie wytrzymuje... A z dobrych informacji to zszedł mi kilogram z wagi, choć tyle pozytywnego.
Oby tak bylo Gorgeous, zeby na siłę nie męczyli Cię z porodem naturalnym. Ja tez jestem po terminie i wciaz czekam. Nawet nie wiem ile wazy moj synek, vo usg mialam dawno robione. Do szpitala mam sie zglosic w piatek/ sobotę. Czy przy przyjęciu zawsze robią usg?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Olenka173065 gratulacje
Zosia spóźnione sto lat, sto lat!
Tusia w końcuTwój maluszek był chyba najbardziej wyczekiwany na naszym forum, gratulacje!
D84 gratulacje!
Uzupełniłam porody, jak się coś nie zgadza to piszcie.
Już niedługo wszystkie będziemy miały maluchy na rękach i będziemy się chwaliły ich postępami
U nas wszystko w porządku, od wczoraj Gabrysia jest oficjalnie obywatelką naszego pięknego krajuByłyśmy też na sesji noworodkowej, która jak dla mnie wyszła pięknie. Jeśli będziecie się zastanawiać czy robić maleństwu taką sesję to zdecydowanie polecam, świetna pamiątka
szara myszka, Zosia_wop, marissith, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamusie
Tusia, D84, Mari ogromne gratulacje dla wasi dla całej reszty mamus, które się rozpakowaly a ja nie doczytałam.
I widzę że same dobre porody u nas oby tak dalej.
My dopiero od poniedziałku jesteśmy w domku, bo mały miał żółtaczke. Laktacja ruszyła, ale Mały dopiero w domku na spokojnie zaczął ładnie ssać i dziś jeszcze butli nie dostał wiec mam nadzieję że uda nam się być tylko na cycku. Idzie nam coraz lepiej. Jestem zakochana po uszy i szczęśliwa jak nigdy. Trzymam kciuki dziewczyny za kolejne porodyLexi150, szara myszka, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Śliczne dzieciaczki
az sie łezka w oku kręci, ze te 9 mcy tak szybko minęły
za chwile wszystkie lutówka sie rozpakują
U nas dzis była ciezka noc, budzenie sie i marudzenie, spałam moze ze 3 godz w sumie, a mała dalej szaleje i dzis prawie cały dzien czuwamoze w nocy bedzie łaskawa dla mamy
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Huhu wylazł mi brązowy czop!!!!
Wiem ze to nie musi nic oznaczac ale ponoc jak jest zabarwiony to blizej niz dalejtysiaa93, Biedroneczka29, marissith, Kri, gezanew lubią tę wiadomość