Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moje dziecię od dwóch dni jest bardzo ruchliwe wieczorowa pora przed spaniem,dzis w nocy tak szalała ze mnie obudziła myslalam,ze juz pojadę na IP,ale po czasie sie uspokoiła.
Dziewczyny a te pierwsze skurcze to jak sie je odczuwa??? Bo ja mam teraz tak co 5-7minut takie mocne bole miesiączkowe to jest to???Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 07:54
-
Męczą mnie te skurcze nadal ale nie sa regularne,ide do wanny poleżeć ogole sie umyje głowę wyjdę i zobacze czy beda nadal czy pójdą w sina dal,oby były
ahhhhh jakbym chciała dzis urodzić auuuuu
No i Kreta zatopiłam trzy razy tak na pol twardo,sorry za szczegóły
-
nick nieaktualny
-
lula.91 wrote:I mam kilka pytań dziewczyny:
- czy wasze Dzieci po karmieniu mają czkawkę? Czym jest to spowodowane?
- kiedy można wyjść na pierwszy spacer?
- czy używacie smoczków?
A tak w ogóle to mój mały Mężczyzna obrał sobie za punkt honoru, żeby codziennie podczas porannego przewijania obsikać mamę
Jaś zawsze ma czkawkę podczas przewijania, a po karmieniu też czasami. Położna mówiła, że możemy wyjść na spacer po 2 tygodniach, jak pogoda nie zmieni się diametralnie. Pierwszy tydzień na jakieś 20-30 minut, a potem już na godzinkę spokojnie. Dajemy małemu smoka czasami - kiedy nie jest już głodny, ale marudzi bardzo, żeby się nieco uspokoił. Ale possie trochę i wypluwa po uspokojeniu się. -
Biedroneczko trzymamy kciuki!! : )
Ja 5dzien po porodzie jestem i krocze boli strasznie, nie mogę siedziec a jak chodzę to boli. W ogole mam tam takie jakby zgrubienie, nie wiem jak to opisać i to ono boli
Maly jest kochany, uwielbiam go : ) ale w nocy daje nam popalić -
Dzięki dziewczyny
Brusia oby Twój sen sie spełnił
Oczywiscie siedze na kiblu i bede jechać do szpitala,mam nadzieje ze sie po drodze nie osram
Skurcze po godzinnej kąpieli nie ustały tylko mam wrażenie ze sa mocniejsze wiec jade bo musza w razie czego podać mi antybiotyk.tysiaa93, lula.91, L lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszko ja man taki szew który bardzo mnie uwiera do tej pory. Myślałam że mam hemoroidy ale masc nic nie pomogła i nadal czuje ból i dyskomfort podczas siedzenia.
Może ulgę ci przyniesie siedzenie na dmuchany kole do pływania dla dzieci. Mi pomaga
Planuje z tym pójść do gin by obejrzała co i jak.
-
Biedroneczko jak po kąpieli skurcze nie przeszły to znaczy że się zaczęło. U mnie się sprawdzilo
trzymam kciuki żeby szybko i gładko poszło. My odpuscilismy sobie werandowanie i mała była dwa razy na dworze po 10 minut, w przyszłym tygodniu pewnie pójdziemy na taki sensowniejszy dłuższy spacer. Chyba mam tą chorobę co matki wmawiaja wszystkim ze ich dzieci są na coś chore. Ciągle mam wrażenie że coś jej jest, chociaż wszystkie "bóle" przechodzą jej po przyklejeniu do piersi. Oby mi to szybko przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 13:53
-
nick nieaktualny