Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Od piątku ma problemy z brzuszkiem. Strasznie płacze przy robieniu kupy. Widać, że nie potrafi jej zrobić. Dopiero jak mu się uda to jest spokój. Przed szczepieniem miał swój rytm, stękał zawsze od 4.30 i kupa pojawiała się między 9 a 12, zawsze 1 na dzień. Wczoraj były już 3 i ta ostatnia z takim jakby śluzem, rozciągała się jak nią ruszałam
Cały czas jem to samo więc to na pewno nie wina diety. Problemy zaczęły się dopiero po szczepieniu, wcześniej tego nie było. Przeszukaliśmy z mężem internet i jak się okazało nie tylko my mamy taki problem. Mam nadzieję, że uda mu się wysrać tego wirusa i będzie już normalnie...
-
Roberta póki co to jest odczyn Po szczepieniu a nie komplikacje czy powikłania.
Jak by nie patrzeć podano mu wirusy .
Ja na rota będę szczepić. Opinie są mocno podzielona ale ja miałam okazję na własnej skórze się przekonać ze szczepionka działa.
Ja i mąż bite 3 dni z kibla nie wychodziliśmy i jak nie jednej strony to z drugiej. Córka miała tylko przez kilka dni kuźnia kupke.
Wierzę że uratowało to nas przed szpitalem.
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
dziewczyny jakie macie smoczki ?
Ja dzisiaj co godzine wstawałam bo mały sie tak budziłaaa i boli Was brzuch jak na @ ?? bo mnie dzisiaj włąsnie tak ćmi i jeszcze mi krew leci troche a było juz w miare czysto.
Rabno dał koncert , preżył się, nózki podkulał, ktrzyczał... i ja już poxniej nie wiem czy był głodny jak przy cycku wczesniej przysypiał i mi go ciagnał na wszytskie stronyto mu zabrałam. Jedynie przy zmianie pieluszki sie nie darł a tak to porazka tak sie darł jakby go ze skóry obdzierali..
Mam nadzieję, że jednak moje stawy w rekach wróca do normy
Mój mały potrafi przy cycku spedzic i 3 godz ... wisi non stop na nim i próby oderwania go granicza z cudem. Czasem sie udaje z wielkim trudem . Smoka nie chce . Może mam złyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:17
Kubuś
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Ale co to za dieta jak Ty codziennie zjadasz serrk lub jogurt? Kobieto, po diecie zeby sprawdzic reakcje to sie wprowadza do diety Llyzke jogurtu a Ty mowisz ze zjadasz caly..
Kochana to co napisalam to jest juz ograniczona weraja tego co jadlam wczeanjej. Wyeliminowalm jedna porcje nabialu z jadlospiau bo moze bylo tego za duzo.
Nie podejzewam skazy bialkowej bo mala nie ma zadnych krostek itp.
Mamy tylko problemy brzuszkowe.
Podejzewam nietolerancje laktozy,a jedzenie nabialu nie ma tu nic do rzeczy.
-
Tusia my mamy Avent.
Klara tez nim gardzila ale w weekend mąż ja "przekonal"włożył smoka i zapatulil pieluszka aby nie wypadal i tak ją noir i przytulal. Ponieważ młoda uwielbia mieć pieluchy na twarzy to jakiś przeszło choć jak tylko mnie zobaczyła lub usłyszała to smok juz sam jej wypadal☺Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Kri wrote:Tusia my kupiliśmy smoczek MAM. jest malutki. Inne niby od 0+ a ogromne na całą buzię.
Wychodzicie na dwór jak jest tak plus 5,6 st? Bo mam ochotę na pierwszy spacer. Ile wasze dzieci miały jak wyszliscie?
Ja wyszłam na pierwszy spacer jak Jaś miał 2 tygodnie i 2 dni. Wczoraj było słonecznie, ale mały spał niemal cały dzień. Dzisiaj obiecałam sobie, że wyjdziemy, a okropnie zimno i wietrznie, więc też nic z tego. A jutro mąż do pracy na 12h, więc nawet wózka nie zniosę. -
gorgeous wrote:My też mamy MAM i sprawdza się najlepiej. Mały nie jest przekonany do Lovi, ale będę próbowała jednak przyzwyczaić go też do tej firmy, bo mam już zrobiony zapas Lovi.
Ja wyszłam na pierwszy spacer jak Jaś miał 2 tygodnie i 2 dni. Wczoraj było słonecznie, ale mały spał niemal cały dzień. Dzisiaj obiecałam sobie, że wyjdziemy, a okropnie zimno i wietrznie, więc też nic z tego. A jutro mąż do pracy na 12h, więc nawet wózka nie zniosę. -
nick nieaktualnyTuli ja zakładam kombinezon przejściowy https://pl.coccodrillo.eu/p/przejsciowy,kombinezon,p-72698,v-109543 a pod to bawełniany pajac, jak wieje to otulamy kocem. No chyba, że piździ wtedy welurowy pajac a pod nim body na krótki rękaw.