Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTuuuuli Ty dostałaś już @ po porodzie że pigułki masz? Ja dzisiaj byłam w koncu na kontroli po porodzie i chciałam anty to uwaga: pani nie potrzebuje antykoncepcji bo przez 3 miesiące przy kp moja płodność jest uśpiona. Mam iprzyjść za 1.5 msc to dostanę receptę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:35
-
Boshe zazdroszczę Wam ze Wasze dzieci nie sa nauczone do noszenia na rekach,moja mała to jak nie spi to na rekach musi byc czasami poleży z 5 minut i krzyczy trzeba brac na rece badz do cyca wtedy usypia jak odłożę to zazwyczaj zaraz wstaje.Juz powiedziałam teściowej ze jak tylko mała usnie na rekach ma ja odkładać bo pojedzie to ja oszaleje sama,a o spaniu zeby spała w nocy bez budzenia przez 3-4h moge pomarzyć moze z czasem sie zmieni-oby!!!!
-
d84 wrote:http://allegro.pl/windi-kateter-rektalny-sposob-na-kolke-i-gazy-i5879585505.html
wiedziałyście że istnieją takie gazrurkidobra rzecz.Moj mały tez śpi w Tiny love w nocy i w dzień przenoszę do salonu. Najlepszy Zakup!bez niego jak bez ręki.
d84 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Boshe zazdroszczę Wam ze Wasze dzieci nie sa nauczone do noszenia na rekach,moja mała to jak nie spi to na rekach musi byc czasami poleży z 5 minut i krzyczy trzeba brac na rece badz do cyca wtedy usypia jak odłożę to zazwyczaj zaraz wstaje.Juz powiedziałam teściowej ze jak tylko mała usnie na rekach ma ja odkładać bo pojedzie to ja oszaleje sama,a o spaniu zeby spała w nocy bez budzenia przez 3-4h moge pomarzyć moze z czasem sie zmieni-oby!!!!
teraz śpi bez trzymania na rękach
-
Kri wrote:Mam to używałam juz nawet
dobra rzecz.Moj mały tez śpi w Tiny love w nocy i w dzień przenoszę do salonu. Najlepszy Zakup!bez niego jak bez ręki.
Kri lubi tę wiadomość
-
Nasz Iguś jest na mm ale budzi się co 2,5-3 godzinki na karmienie. W ciągu dnia jak zaśnie odkładam go do łóżeczka ale w nocy śpi z nami. Potrzebuje widocznie takiej bliskości. Mam wrażenie, że boi się jak ciemno za oknem. Do tej pory jeszcze w nocy i nad ranem ciumkał trochę cycusia a od dwóch dni odmawia piersi.
Dziś mieliśmy piękną pogodę i byliśmy 3 godziny na spacerze. Po powrocie nakarmiłam Małego i przysnął na godzinkę po czym obudził się z przeraźliwym płaczem. Miał atak kolki. Po raz pierwszy. Łzy mu leciały jak grochy. A ja płakałam razem z nim. Nie dał dotknąć sobie brzuszka tylko się prężył i krzyczał. Takiej bezsilności jeszcze nie czułam. Dopiero po 2 godzinkach się uspokoił i teraz śpi. Ale nie daje się odłożyć. Mój bidulek.Jutro idziemy rano do lekarza może coś doradzi.
A te rurki mam i dziś próbowałam pomóc Igorkowi przy kolce ale nic nie dało. Tylko go wymęczyłam
-
Natalica u mnie kolek naszczescie nie ma,przy kolkach dzieci bardzo płaczą a moja tylko krzyczy jak sie weźmie na rece to od razu cisza.Teraz i tak jest duzo lepiej bo w szpitalu nie było w ogole "spacia" i mam cicha nadzieje ze z czasem bedzie spac dłużej i nauczy sie w łóżeczku .
-
Dziewczyny po cc - pytaliście lekarza kiedy mozna ćwiczyć najszybciej? Byłam dzis ma kontroli, ale mi tylko ciśnienie podniósł, a juz nie wspomnę ile kasy wziął za wizytę bez usg, ze mam nerwa az do tej pory, a przez to wszystko zapomniałam zapytać o to...
-
gorgeous wrote:Ja też do rąk nie przyzwyczaiłam - to chyba plus tak dużego dzieciaczka - po prostu... jest tak ciężki, że ręce mi więdną, jak trzymam go do odbicia, a co dopiero jakbym musiała nosić i nosić.
D, a Twoja malenstwo w tym lezaczku jak spi cala noc to tak zdrowo???Bo to podobne do fotelika a mowia zeby w foteliku dziecko za dlugo nie bylo.. Jagoda tez ma drzemke w kuchni na lezaczku ale tylko jak gotuje -
Zosia_wop wrote:Dziewczyny po cc - pytaliście lekarza kiedy mozna ćwiczyć najszybciej? Byłam dzis ma kontroli, ale mi tylko ciśnienie podniósł, a juz nie wspomnę ile kasy wziął za wizytę bez usg, ze mam nerwa az do tej pory, a przez to wszystko zapomniałam zapytać o to...
-
Pytanie do Mam starszakow z forum,takich miesiecznych i wyzej: czy Wasze dziecioliny maja czesto czkawke???Jagodzie po jedzeniu sie odbije (zaczelo jej sie ladnie odbijac),czasem tez uleje troche a po godzinie jest czkawka.. Najpierw taki jakby spiew jakby ja czkalo do ulania a potem czkawka..i nie ulewa..