Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój Jasiek od wczoraj straszliwie się zachowuje... nie da rady usnąć, a jak się uda to na 5 minut i zaraz pobudka. Tak jak zawsze usypiał sam, tak teraz nawet nie ma o tym mowy. Najchętniej ciągle byłby przy cycku, ale po pewnym czasie i tak się denerwuje...
-
Igor zasnął dopiero po karmieniu o 2. Spał do 7.30 i dopiero teraz przykimal. W dodatku coś słabo je. Ledwie 60 ml wciska. Mam nadzieję, że to faktycznie skok i zaraz wróci do normy.
My pakujemy się pomału i po następnym karmieniu jedziemy do rodziców. Tak więc mamusie, tatusiowie i Dzieciaczki życzymy Wam spokojnych, radosnych i zdrowych Świąt Wielkanocnych. Uściski od całej mojej trojeczki :*
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Mamy juz zamówioną chustę, chyba to ta sama co ma Roberta

http://littlefrog.pl/product-pol-2280-Chusta-tkana-Little-Frog-Morski-Opal-L-4-6-m-II-Gatunek.html?product=2280
Na hasło EASTERsale jest -20% zniżki także 35zl oszczędności
Wesołych wszystkim !!
marissith lubi tę wiadomość
-
Zosia ładny kolor chusty, ja Rez myśle nad kupnem. Wczoraj zapytałam o to ortopedę i powiedział ze lepsze sa chusty niż nosidełka dla takiego maluszka, bo niby te nosidełka sa tak duże trzeba mocno ścisnąć dziecko i mozna byc obryzganym (tak mi powiedział dosłownie) ale wiadomo ile lekarzy tyle opinii. Zapomniałam temu lekarzowi wspomnieć o wkładkach niemowlęcych do nosidełka, ale mały tak płakał ze ja juz chciałam jak najszybciej wyjsć.

-
mojemu się zdarza że kaszle tak jakby się śliną lub pokarmem zakrztusił.
Po kąpieli karmię go już z butelki i wydaje mi się, że wtedy dłużnej śpi bo i więcej zje i od 5/6 rano już z cycka je. Ma jedną fazę snu tak ok 6h, przy czym w dzień mało co śpi.
Wg mnie te czarne kupki to jak wspomniano wczesniej faktycznie moga być skutkiem żelaza.
Wesołego!!!!17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
próba nr 1
synuś tak samo jak miś podnosi się przy wkładaniu materiału pod miednicę...u mnie na wsi są spotkania kobiet chustujących, niestety nie ma jeszcze ustalonego następnego terminu spotkania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 16:13
Katarzyna79 lubi tę wiadomość
-
Roberta spróbuj kieszonkę. Moim zdaniem jest łatwiejsza.
Ja juz się motam ponad 8 lat a tego kangurka jakos nie mogę opanować do perfekcji i nawet go nie lubię.
Na tym zdjęciu widać ze materiał jest niedociągniety i mały niestabilny.tak nie noś.
Chuste masz nowa i na takiej trudno się pracuje. Koniecznie wypierz ja i poza wiązu na niej supelki tak aby jaj najbardziej ja powygniatac. Ja swoje podkladam na noc pod prześcieradło a w dzień jak najczęściej na nich siadam.
Chodzi o "zlamanie"chusty.
Jak będzie juz taka wymietoszona i mięciutka będzie Ci się lepiej wiązało .
Powodzenia ☺Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualnyRoberta ja też wolę kieszonkę, kangurka zbytnio nie umiem
ale przy szyjce masz za dużo materiału, powinno być max do ucha a reszta zwinięta pod dupką, no i marszczy się a nie powinien, czyli za słabo dociągnięte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 14:39
Moniaa, e-ness lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mega boli mnie cycek. Guzki pod pachą i w piersi . Rękę podnoszę o mnie boli a jak doqstawiawm małego to mega boli (przy drugim cycku nie boli) i w dodatku trochę poleci i tyle . Nie wiem co mam już zrobić czy to jakieś zapalenie czy co. jak się tego pozbyć
mam kapustę ale ona nic nie działa
nawet jak siedzę i nie karmię to boli sutek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 12:57
Kubuś

-
Tusia jak nic masz zastój

Ten guzek pod pachą to tez zatkamy kanalizacji, mi się niestety też tak robi.
Musisz odciągnąć albo z pomocą synka albo laktatora. Najlepiej zaraz po gorącej kąpieli albo i w trakcie .
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny
-
To taki ból jak kucie setkami igieł tylko bardzo mocno. Pierś jest bardzo wrażliwa raka tkliwa wręcz.
Ja mam bardzo dużo gruczołów pod pachami i jak miałam zastój to taka 3 pierś się robila:(Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH