Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy taką huśtawkę http://allegro.pl/hustawka-elektryczna-caretero-bugies-lezaczek-buja-i5999453031.html i jak na razie mała siedzi w niej max 15 min, szybko się nudzi karuzelką i bujaniem. Może kiedyś bardziej się do niej przekona... oby
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
L wrote:My mamy taką huśtawkę http://allegro.pl/hustawka-elektryczna-caretero-bugies-lezaczek-buja-i5999453031.html i jak na razie mała siedzi w niej max 15 min, szybko się nudzi karuzelką i bujaniem. Może kiedyś bardziej się do niej przekona... oby
Ale ta cena...
Widziałam też jakąś na prąd za całe 1000 zł
-
Oj to moja Ada do Gabrysi podobna tez leżenie na brzuszku to zło konieczne. Najbardziej lubi jak ją tak pionowo trzymam. Oczywiście nie zbyt długo,ale jak sie wyciszyć nie może to taka pozycja pomaga najbardziej. A i smoczek u nas jest ble mała pluje nim a miny takie strzela jak go poczuje jakby miała zwymiotować...a niby to smoczek uspakajający
-
L mam z tej firmy krzesełko do karmienia takie 3 w 1. Fartnelo mi się bo wybierałam na prezent na chrzciny i kupując w empiku jak niechcący mi się kliknelo drugie do koszyka to cena była 90 zł taniej. Więc zamówiłam dwa. A co! Potem jest fotelik i stolik będzie miał gdzie malować.
-
Tysia za becikowe kupiona
malo Adzie nowych rzeczy kupowaliśmy bo po starszej córce zostalo to mamusia wymyśliła taką huśtawkę a ze młoda się na nią wypięła to tatuś chodzi i żartuje że kupiłam sobie zabawkę tylko musze do niej " troche" schudnąć
tysiaa93, tulipanna lubią tę wiadomość
-
gezanew wrote:Zreszta sposob z pilka to swietny uspokajacz gdy strasznie placze.
Didatkowo mala zasypia przy szumie. Teraz wlasnie spi przy wlaczonym okapie
Zamowilam juz sibie szumisia. Czekam tylko jak dojdzie.
W domu sobie jakis radze z jej wrzaskami,ale po za domem to zostaje tylko szum z tel. A nie chcialabym trzymac tel przy dziecku zbyt blisko.
Gezanew moja śpi przy farelce, mamy taką do podgrzania w pokoju przed kąpaniem...dobry uspokajacz. Ja włączyłam dźwięk z telefonu to nie to samo mała nie dała się oszukać. -
nick nieaktualnyTak piszecie o tych szczepieniach, że ja się boje. Biedne dzieciaki
jak dobrze, że odroczyliśmy i będziemy robić na raty.
Wczoraj byłam na imprezie, mąż siedział z Ninką, nakarmił 100 ml mleka i jak zasnęła o 19 to obudziła się o 1... Tak się tatuś napracował... chyba muszę częściej wychodzić.
Jutro idziemy razem a z Małą zostaje teściowa...
No i moim laktatorem odciągnęłam wczoraj 200 mlbrawo ja!
-
Mari a jaki masz laktator? myśle nad kupnem, bo spokojnie wysc z domu nie mogę, cały czas myśle czy mały nie płacze z głodu.
Ja juz tez po szczepieniu, płacz był nieziemski, nawet sporo krwi po kłuciu leciało, ze poplamil swoje ubranko i moj sweter
-
d84 wrote:a na ile czau kładziecie dzieci na brzuchu żeby ćwiczyły podnoszenie głowy?
mój właśnie leży, dorwał do reki pieluszkę i zakrył se nią twarz hehe, za każdym razem tak robi jak ją dorwie
Ja nawet nie liczę czasu jak mała nie placze to poleży chwilkę. Wolę ją po karmieniu na swój brzuch położyć wtedy zazwyczaj zasypia. -
tulipanna wrote:Ja kropli w nocy noe daje.
Jagoda pieknie bawi sie juz wiszacymi zabawkami,musze kupic karuzele. Na razie jestesmy u dziadkow a oni kupili kosz mojzesza. Ogolnie fajne to ale ciasnawe-nie bardzo na boki moze raczki rozlozyc.
Kosz Mojżesza to świetna sprawa - Jaś uwielbiał w nim zasypiać, ale od dwóch tygodni już nie kładziemy go do niego, bo jest mały - nie wszerz, a wzdłuż... -
U nas już drugi dzień krzyk. Młody zasypia na chwilę i to tylko na rączkach po czym budzi się z krzykiem. Jestem wykończona. Podejrzewam, że to przez to ze nie dostaje delicolu. Skończył się i czekałam na przesyłkę. Ale już dostal po południu i mam nadzieję że będzie lepiej.
Byliśmy dziś u ortopedy. Wszystko ok. A w środę na szczepienia. Będzie ciężko. Dobrze ze tatuś będzie z nami.
Ja tez mam problem z ubieraniem bi niby ciepło ale ta pogoda jeszcze taka zdradliwa. Już nie mogę się doczekać ciepelka kiedy kombinezony i pajace pójdą w kąt