Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDana mam medela swing, polecam
Tusia pojęcia nie mam
w rossmannnie jest szumiś w promocji http://www.rossmann.pl/Produkt/Szumisie-spioszek-szumiacy-mis-1-szt,382682,5900
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 09:22
vayn lubi tę wiadomość
-
Moja malutka po "zabiegu"pepuszkowym teraz oby się ładnie zagoił.
Leżeć na brzuszku tez nie lubi dzis ja położyłam to raz lekko główkę podniosła pozniej płakała to odpuściłam,za to lubi jak ja nosze w pozycji do odbicia to łepek trzyma sztywno i obserwuje -
Jakkolwiek źle to zabrzmi fajnie usłyszeć ze nie tylko mój Tymonek-demonek bywa demoniczny
czasem aż sama płacze z bezradności a może ze zmęczenia? Ostatnio praktycznie od rana do wieczora jestem z małym sama, wiec to chyba po prostu zmęczenie i brak czasu dla siebie.. Ale uśmiech synia wszystkie troski wynagradza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 23:27
-
Biedroneczko a co w końcu było z tym pepuszkiem?
Mila ja tak tydzień na tydzień mam bo mąż ma taki system zmian. Jesteśmy wtedy sami od rana do wieczora a i w nocy to ja przejmuje Małego. Wczoraj oddalam syna tatusiowi żeby się zdrzemnac chociaż godzinkę bo już padalam na twarz. Oczywiście Mały cały czas jeczal i krzyczał więc stwierdziłam, że i tak nie pospie. Przytulilam Igora a on popatrzyl na mnie z taką ufnością jakby mama była lekiem na całe zło i zasnął. I spal pięknie co prawda na moich rękach budząc się tylko na jedzonko. Tak więc u nas to nietolerancja laktozy. -
d84 wrote:a na ile czau kładziecie dzieci na brzuchu żeby ćwiczyły podnoszenie głowy?
mój właśnie leży, dorwał do reki pieluszkę i zakrył se nią twarz hehe, za każdym razem tak robi jak ją dorwie
Roberta trzymajie się
I teraz hit- Jagoda spala dzis od 20:00 do 4:00:) -
Tuli ale boska!!!
My po spacerki we troje, kocham takie chwileMichaś grzeczny smacznie spał
PS. dziewczyny potwierdzam że papaja Urszuli Dudziak uspokaja dziecko!d84, Joanna_88 lubią tę wiadomość
-
Tulipanno... Jagoda jest bezbłędna !!! Aż sobie nie mogę wyobrazić jak mój ciumkacz za jakiś miesiąc będzie taki do przodu z rozwojem. Juz teraz widzę jak wygląd małej zmienia się diametralnie. Staram się zapamiętywać każdą chwilę z Nią. Oczywiście chwile z rykiem i dwmonicznymi zachowaniami będę starała się wyprzeć z pamięci
-
U mnie i kąpiel i kremowanko i ubieranko GIT ... 9 chyba że malutka jest głodna. Wtedy szybciutko o ze smokiem w buzi trzeba działać bo inaczej mega krzyk. Ale to w zasadzie zawsze jak mała jest głodna.
A i zauważyłam że teraz jak krem trochę ogrzewam na dłoniach a nie od razu walę na skórę młodocianej to dla niej to bardziej pasuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 22:24