Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szara Myszko, Joanna no w końcu
stęskniłyśmy się
Ja na jedzenie nie wzbudzam, czasem śpi w nocy 7 godz czasem budzi się co 3 godz.
Myszko - ja miałam straszną cerę w ciąży, gadalysmy o tym, a jak urodziłam dosłownie jak ręką odjął. Nawet było tak że nie miałam na buzi ani jednego wyprysku a to się zdarza mega rzadko. Także u mnie to były hormony winne, a davercin kiedyś brałam to działał, ja używałam klindamycin ale nie iwem czy przy kp można.
Becikowe to kupa papierów, dochody dzielisz na 3 już, najgorzej zaświadczenia US zebrać...
A cerą się nie przejmuj spróbuj może mydełko siarkowe z Rossmana, może pomoże coś.szara myszka lubi tę wiadomość
-
Uffff nadrobiłm Was
Ale mi się nie chciało wracać z Mazur, az mi się łezka w oku zakręciła jak wyjezdzaliścmyno ale cóz takie zycie, pocieszma się ze zamiesiąc jedziemy na majówkę
D84 pytałaś o kropelki, ja boboticu podawałam od 5-7 kropelek, jak widziałm ze jest problem z brzuszkiem to po 7 przez 2-3 dni.
Torbe skip shop mam i powiem szczerze ze jestem zawiedziona , bo już trochę tych toreb do wózka miąłm i jakoś miałm większe oczekiwanie zwłaszcza za taka cenę.
Mam taką http://allegro.pl/skip-hop-torba-do-wozka-duo-signature-rozne-wzory-i5263165635.html
Z plusów to ma świetny materiał i skoro kieszonek, przegródek, ale tak ogólnie to jest mało pakowna , a jak się do niej włozy to i owo to później trudno to wyjac bo jest tak upchane.
Dodam ze wkładam tam tylko rzeczy dla Klary, starszaki mają swoją.
Ogólnie drugi raz bym nie kupiła
Tusia jak pod pacha cały czas mam takiego guza bo mam tam gruczoł mlekowy. Boli mnie jak plecak zakładam czy torbe na to ramie , a jak zastój się robi to już w ogóle masakra.
W szumisia zainwestowałam wczoraj dotarł .
Jestem zachwycona ale tylko dlatego ze nie musze właczać swojego telefonu na "szum morza"
Klara zasypia przy nim sama , bez noszenia odłozona do wózka lub łóżeczka.
Moje odkrycie
Klarcia lepiej śpi w wózku nawet bez bujania, wiec kołyska poszła w odstawkę
Zamontowaliśmy w końcu karuzelę, mała patrzy jak zahipnotyzowana
AAAAAA uciekam bo właśnie się wybudzaCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
natalica06 wrote:Długo Waszym maluchom "doskwieralo" szczepienie? Blanka od wczorajszego popołudnia ma takie smutne oczy i prawie w ogóle się nie śmieje. Zaraz mi serce pęknie
Szara myszka, Joanna miło was tu widzieć -
Tuli a czym się różnią tym pieluchy u mnie w rossmanie są tylko 3ki w pomarańczowym opakowaniu, myślałam że innychnie ma
.
Joanna mi położna mówiłą, żeby nie wybudzać bo jak w nocy "za długo"śpi to jedzenie nadrobi za dnia.
Kupiłam jednak karuzelę z canpola piraci, dziś przyszła i mały ją uwielbia już cały czas się śmieje do maskotek i co najważniejsze leży pod nią spokojnie machając rączkami a ja mam czas dla siebie uffff17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Biedroneczka29 wrote:Jutro mamy wizyte to sie dowiemy co z tym pepuszkiem jest,ale cos mi sie on nie podoba
Chciałabym aby moje cudo w nocy spało po 5-7 godzin haha
Oj ja tez bym tak chciaław ogóle bym nie wybudzała tylko błogo spała
U nas pępek też dziwny jest choc lekarz powiedział ze jest ok to on taki nie płaski tylko wydęty. Podobno jeszcze wklęśnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 17:52
Roberta lubi tę wiadomość