Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesia wrote:
Ale super! Gratulujęwiola0912 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
U mnie piguły też mówią, że na wszystkie badania powinno się być na czczo
I ja się tego trzymam bo dla mnie to żadne poświęcenie a przynajmniej mam pewność, że wyniki nie będą sfałszowane
Gratulacje dziewczyny udanych wizyt
Czy Wam też tak wywala brzuch na wieczór?
tysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Mambella wrote:Melduje sie. Jest pecherzyk z cialkiem zoltym, wiek 5tydzien. Powod plamienia nieznany w srodku wszystko ok. Stwierdzil ze bol brzucha i jajnikow jest normalny, moge sie ratowac nospa gdy bol jest dokuczliwy, plamienia tez sie moga zdarzyc. Nalezy sie przejmowac silnym bolem i krwawieniem. Straszny luzak z tego lekarza, ale naszczescie nie moj, tylko taki zlapany na juz. Troche mnie uspokoil ze jest pecherzyk o wlasciwym wygladzie i wymiarach ale nie na tyle zebym wszystkie bole,plamienia lekcewazyla.
Ufff....to dobrze. Uważaj na siebieNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Monkey wrote:a ja już myślałam, że jakaś bójka się szykuje
Monkey coś Ty. Ze mną nigdy w życiu. Tylko merytoryczna rozmowa ewentualnie A tak poważnie to pierwsza odpuszczę w razie potrzebyMonkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Skierka wrote:Monkey coś Ty. Ze mną nigdy w życiu. Tylko merytoryczna rozmowa ewentualnie A tak poważnie to pierwsza odpuszczę w razie potrzeby
tysiaa93, Skierka lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
witajcie dziewczynki czy moge do Was dolaczyc??dzis robilam test wyszedl pozytywny jutro lece na bete termin wyznaczono na luty,ale ovu na 26 a inne kalkulatory na 23 wiec dokladnie nie wiem kiedy ale na pewno luty i to jeszcze wieksza radosc bo ja tez jestem z lutego bede miala najcudowniejszy prezent urodzinowy
tysiaa93, szara myszka, Skierka, Karola:), tomania2806, zosiaaa, MiSia :), wiola0912 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też robie wszystkie badania na czczo. Wiadomo, że zjedzenie kanapki grupy krwi nam nie zmieni. Ale zjedzenie batona może podnieść cukier.
u mnie w laboratorium jest napisane przy wejściu, że najbardziej miarodajne wyniki z krwi otrzymuje się przychodząc na czczo, i nie uprawiając sportów wyczynowych przez 12 godz przed pobraniem.
jak moja mama była ze mną w ciąży to miała cukier w moczu bo zaniosła go w butelce po syropie. Ot za komuny nie było sterylnych pojemnikówtysiaa93, Skierka lubią tę wiadomość