Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBianka* wrote:Gratuluję udanych wizyt
Ja też ograniczam się jedynie do naszego wątku Więcej nie czytam, bo ja jestem hipochondryk więc sobie wszystko dopasuje
Wolę oglądać wózki, mebelki i ciuszki
Nawet wózek już wybrany Wariatka!Monkey, Bianka* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skierka wrote:Tulipanna wyciągasz błędne wnioski i to jest Twój największy problem. Ja się przed Tobą tłumaczyć nie będę, niemniej jednak proszę odczep się od mojej osoby. Nic i nikt nie daje Ci prawa do oceniania mnie oraz krytyki. Jeśli nie chcesz ze mną rozmawiać, luzik. Nic nie tracę, ale nie pozwolę sobie być wmawiała mi coś, czego absolutnie nie robię. Nie mam zamiaru nic Ci udowadniać, a krzywdy tutaj nikomu nie robię. Nie umiesz dyskutować, to lepiej zamilcz....Krytyka i podkreślanie swojej doskonałości, to Twoja specjalność....strasznie to męczące.
-
Skierka nie wygłupiaj się.....
Musicie obie z Tulipanną wrzucić na luz bo kwasy nie są nam potrzebne.
Każda z nas ma jakieś swoje doświadczenia i poglądy i na prawdę nie musimy się ze sobą zgadzać we wszystkich tematach....tysiaa93, Bianka*, zosiaaa, gorgeous lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Bianka* wrote:Bellamy Ines
Dla chłopca szare, a dla dziewczynki białe
http://babyboum.pl/Meble/Kolekcje-Mebli/Ines-szara-Bellamy-by-Natalys/ -
Tulipanna osiągnęła swój cel. Niech dalej wydaje dyrektywy co komu wolno i dlaczego, ale ja nie mam ochoty, by ktoś taki oceniał mnie....nie po to tu przyszłam. Myślałam, że po to jest forum, by się wzajemnie wymieniać doświadczeniami, a nie być poddawanym wiecznej krytyce. Tak, lubię dyskutować, bo jednak doświadczenie do czegoś zobowiązuje, ale nie czuję się dobrze, kiedy ktoś sobie ze mnie szydzi. Nie mam naście lat i swoje w życiu przeszłam. Wolę odejść niż ukradkiem ocierać łzy jak jakaś małolata. Teraz się możecie śmiać....jeśli komuś krzywdę zrobiłam, to przepraszam.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
tulipanna wrote:Ty tu w błąd wprowadzasz..jakies dyrdymały wypisujesz.. Ja nie jestem doskonała, ale głupot nie wypisuję..nie każę brać ibupromu, albo robić badań po posiłku..nie wspomnę o przeliczaniu luteiny na duphastony...:P:PAle jakby co to Ty doświadczona jesteś...
Weź kobieto opanuj się!!! Na prawdę nie znasz umiaru?Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Skierka zobacz ile nas tu jest. To że wy dwie, ty i Tulipanna nie znalazłyście wspólnego języka to rozumiem. Ale bez sensu jest odchodzić tylko dlatego, że jedna jedyna osoba zaszła nam za skórę. Na pewno będzie jeszcze wiele sytuacji, w których nie będziemy się zgadzały i będą ostre dyskusje
-
Monkey wrote:Skierka nie wygłupiaj się.....
Musicie obie z Tulipanną wrzucić na luz bo kwasy nie są nam potrzebne.
Każda z nas ma jakieś swoje doświadczenia i poglądy i na prawdę nie musimy się ze sobą zgadzać we wszystkich tematach.... -
Skierka wrote:Weź kobieto opanuj się!!! Na prawdę nie znasz umiaru?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:34
Reni lubi tę wiadomość
-
Tulipanna zapewniam Cię, że wielu lekarzy zleciłoby ibuprofen w ciąży, a co do przeliczania duphastonu żadna z Was nie dała mi konkretnych wyjaśnień...Morfologia nie musi być na czzczo,jeśli lekarz nie zleci inaczej i tu znowu ja się będę upierać. I co? Co mi zrobisz? Uważasz,że tylko Twoje zdanie jest prawdziwe? Na Twoje argumenty ja znajdę 100000 innych. Chcesz?
Nie nie....powiedziałam dziś, że pierwsza odpuszczę w razie W. Zostań tu i dalej udzielaj złotych rad. Jedynych i prawdziwych.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
tysiaa93 wrote:Skierka zobacz ile nas tu jest. To że wy dwie, ty i Tulipanna nie znalazłyście wspólnego języka to rozumiem. Ale bez sensu jest odchodzić tylko dlatego, że jedna jedyna osoba zaszła nam za skórę. Na pewno będzie jeszcze wiele sytuacji, w których nie będziemy się zgadzały i będą ostre dyskusje
Problem w tym,że Tulipanna posuwa się za daleko. Obrażając mnie podbudowuje swoje ego....nie tego szukałam na forum.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,