Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też wywala brzuchol... I mam wzdęcia i zastanawiam się Teraz czy od tego brzuch mnie boli...
Witaj biedroneczka serdecznie zapraszamy
Hihihihi dziewczyny widzę ze tutaj codziennie jakieś ciekawe dyskusje. Ale spokojnie bez nerwówtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Skierka wrote:Tysiu a nie wydaje Ci się,że ja też mam lekarza? Nie jednego zresztą. Przecież nie wymyśliłam sobie tego
Reni lubi tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Mi też wywala brzuchol... I mam wzdęcia i zastanawiam się Teraz czy od tego brzuch mnie boli...
Mam to samoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:04
-
nick nieaktualnyDziewczyny najważniejsze to ufać swojemu ginekologowi, a nie osobom z forum. Każdy lekarz prowdzi ciążę inaczej. Dla jednego jak coś jest normalnością to dla innego jest nie do przyjęcia. Są wsród nas dziewczyny którym gin pozwala podróżować samolotem. Mój natomiast jest temu przeciwny na każdym etapie ciąży.
Kilka dziewczyn tutaj ma problemy z tarczyca. Moja kuzynka tez miala i lekarz od poczatku zwiekszyl jej dawke leku po ktorym jej dziecko urodzilo sie bez uszka. I ten gin twierdzi ze wiele kobiet bierze ten lek i jest ok, a inni twierdza ze to moglo byc przez te leki. Wiec ile osob tyle opinitysiaa93, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Bianka* wrote:Gratuluję udanych wizyt
Ja też ograniczam się jedynie do naszego wątku Więcej nie czytam, bo ja jestem hipochondryk więc sobie wszystko dopasuje
Wolę oglądać wózki, mebelki i ciuszki
Nawet wózek już wybrany Wariatka!Bianka*, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Wiesz, Ty wymyślasz jak widzę wiele rzeczy. Progesteron w czasie owulacji jest Twoim zdaniem ok i lekarzew PL w klinikach leczenia niepłodności gucio wiedzą, bo Tobie nie blokował, polecasz brac ibuprom, gdzie wszystkim niemal dziewczynom tu na forum ginowie zabraniają, ale Ty po wypadku brałaś i bylo ok. Zaraz się okaże że promienie rtg są w ciąży ok bo Ty miałaś po wypadku.. Teraz morfologia niby nie na czczo..Nie udzielaj tu takich rad, bo jeszcze jakaś Dziewczyna posłucha i sobie krzywdę zrobi..witamin też nie bierz, masz rację..co tam brak kwasu foliowego w ciąży.. ale Tobie nie zaszkodził w poprzednich..
No oczywiście....przecież tylko TY wiesz wszystko najlepiej...ehhh.....odpuść, bo nic nie wskórasz.Doti87, gorgeous lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Sorry kliknelo mi się Lubie to bo na telefonie jesten.
Ejj dziewczyny nie ma co się kłócić i nakręcac. Każdy robi jak uważa za stosowne.. I już bez nerwów mi tutaj... Bo to sam początek a gdzie kolejne 8 miesięcy razem... Hihihihiszara myszka lubi tę wiadomość
-
MamaNieMama wrote:Dziewczyny najważniejsze to ufać swojemu ginekologowi, a nie osobom z forum. Każdy lekarz prowdzi ciążę inaczej. Dla jednego jak coś jest normalnością to dla innego jest nie do przyjęcia. Są wsród nas dziewczyny którym gin pozwala podróżować samolotem. Mój natomiast jest temu przeciwny na każdym etapie ciąży.
Kilka dziewczyn tutaj ma problemy z tarczyca. Moja kuzynka tez miala i lekarz od poczatku zwiekszyl jej dawke leku po ktorym jej dziecko urodzilo sie bez uszka. I ten gin twierdzi ze wiele kobiet bierze ten lek i jest ok, a inni twierdza ze to moglo byc przez te leki. Wiec ile osob tyle opini
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Tulipanna wyciągasz błędne wnioski i to jest Twój największy problem. Ja się przed Tobą tłumaczyć nie będę, niemniej jednak proszę odczep się od mojej osoby. Nic i nikt nie daje Ci prawa do oceniania mnie oraz krytyki. Jeśli nie chcesz ze mną rozmawiać, luzik. Nic nie tracę, ale nie pozwolę sobie być wmawiała mi coś, czego absolutnie nie robię. Nie mam zamiaru nic Ci udowadniać, a krzywdy tutaj nikomu nie robię. Nie umiesz dyskutować, to lepiej zamilcz....Krytyka i podkreślanie swojej doskonałości, to Twoja specjalność....strasznie to męczące.
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]