Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaNieMama wrote:Poczekaj az chociaz poznasz plec. Teraz jest tyle tego w sklepach ze w kilka dni ogarniesz wszystko. Poczekaj na grudniowe wyprzedaze.
-
Każdy może napisać co chce. Otóż to, ale jest jeszcze coś takiego jak kultura. Ja nie czepiam się wybiórczo kogoś, krytykując go od góry do dołu, tylko grzecznie piszę co wiem i uważam. Tak jak dziewczyny piszą, odnośnie wszystkiego są różne opinie. Ja też mam swoje, ale Tulipanna ma brzydki zwyczaj robienia ze mnie głupka. Przykro mi i tyle, bo swoje poglądy mam poparte własnym doświadczeniem i to wcale nie byle jakim, jak uważa Tulipanna....
Po tym, co stało się dokładnie 9 miesięcy temu, ta ciąża jest dla mnie wystarczająco trudna, by Tulipanna używała sobie na mnie tylko dlatego,że zna inne prawdyNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Max z alergią będzie ciężko bo nie ma bezpiecznych leków. Sama borykam się z tym tematem...
Tulipanna spokojnie zdążysz
Skierka jesteś???
Edit:
JesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:01
tysiaa93, Skierka lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyMoze nie jestem najlepszym przykladem. Ale ja zaczelam zakupy w okolicach 20 tyg. Nakupowalam ciuszkow na pierwsze pol roku i to chyba wystarczylo by dla trojaczkow. Wozek, fotelik, kosmetyki, meble, przybory.... nie zdazylam kupic tylko termometru do wody. A moje kompletowanie wyprawki zakonczylo sie w 35 tyg.
dla porownania moja 19 letnia kuzynka przyznala sie do ciazy jak zaczela rodzic. Jej mama ogarnela wszystko jak ta byla przez dwa dni w szpitalu. -
Napisałam,że nie biorę witamin (nie ważne,że folik mam w końskiej dawce.....przecież jestem idiotką i tak ), a Tulipanna od razu,że wszystkim radzę nie brać witamin (w tym również folika)..........po co wyciągać to, jak nic takiego nie napisałam? Mam wierzyć,że to nie jest złośliwe i celowe?Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:Dziewczyny mam pytanie za 37 dni konczy mi sie luteina czy bede mogla przestac ja juz brac?
Jednw dziewczyny biora do 12 tyg. Inne do 8 a inne do 28. Pytanie do gina. My nie wiemy jakim jestes przypadkiem, nie ukonczylysmy medycyny i nie wiemy dlaczego w ogole go bierzeszMonkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
MamaNieMama wrote:Moze nie jestem najlepszym przykladem. Ale ja zaczelam zakupy w okolicach 20 tyg. Nakupowalam ciuszkow na pierwsze pol roku i to chyba wystarczylo by dla trojaczkow. Wozek, fotelik, kosmetyki, meble, przybory.... nie zdazylam kupic tylko termometru do wody. A moje kompletowanie wyprawki zakonczylo sie w 35 tyg.
dla porownania moja 19 letnia kuzynka przyznala sie do ciazy jak zaczela rodzic. Jej mama ogarnela wszystko jak ta byla przez dwa dni w szpitalu. -
Ja w zabobony nie wierzę Nie wyobrażam sobie, żeby jeszcze po porodzie latać i wszystko kupować Chyba, że zrobi to osoba, która zna mój gust Ale przecież kompletowanie wyprawki jest przyjemne i nie ma co sobie tego odmawiać ze względu na zabobony
tulipanna, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySa to zabobony. Gdyby tak bylo to nie rodzily by sie dzieci. Chodzilam rownoczesnie w ciazy z bratowa i obie szalalysmy na zakupach. Ja mialam pecha, mi zdarzyl sie wypadek. Ale nie uwazam ze to przez to ze chcialam dla Lili jak najlepiej
tysiaa93, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Skierka wrote:Napisałam,że nie biorę witamin (nie ważne,że folik mam w końskiej dawce.....przecież jestem idiotką i tak ), a Tulipanna od razu,że wszystkim radzę nie brać witamin (w tym również folika)..........po co wyciągać to, jak nic takiego nie napisałam? Mam wierzyć,że to nie jest złośliwe i celowe?
I nie uzalaj sie nad soba, tylko wez sie w garsc, uśmiechnij i po prostu zastanów sie czasem nad swoimi radami..Jak dla mnie koniec tematu. Na dziś. -
Monkey - no mnie cholernie męczy, dzisiaj rano zdarłam sobie gardło, bo musiałam odkasływać wszystko - coś mnie dusiło. Nie planuję leków brać bez zalecenia.
Dziewczyny, Wy już wszystkie po pierwszych wizytach, czy któraś jeszcze nie widziała serduszka? Ja na wizycie będę w 6 tygodniu i 2 dniu - jest już szansa na serduszko wtedy? Bo nie chcę iść za wcześnie, żeby się nie denerwować, że jeszcze nic nie ma..