Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, idę spać bo naprawdę jestem wykończona...
Jeszcze tylko do soboty i tydzień urlopu
Postanowiłam że w poniedziałek powtórzę USG to będzie 7t+4d... Skoro 6t+1d kropek miał 4,6mm i serduszko to chcę sprawdzić czy dobrze rośnie...
Wiem że to wariactwo robić USG co 1,5 tygodnia ale to jak beta...
Co z tego, że jedna wyszła pozytywna... i tak sprawdzamy przyrost -
Pianistka wrote:Skierka i Tulipanna... nie będę żadnej bronić ani negować bo skaczecie sobie do gardeł jak nabuzowane nastolatki... zluzujcie... Każda ma prawo do opinii ale wyrażać je należy z szacunkiem. Jeśli lekarz skierki kazał jej brać ibuprofen, to nie nam to oceniać, bo lekarzami nie jesteśmy...
A może Wam pomóc? Wiem, rzucę temat! powiem że nie będę chrzciła swoich dzieci albo że np zrobię tatuaż swojemu 1 rocznemu synowi...
Jakieś zainteresowanie? Kto mnie obrzuci błotem...?
Widzisz, kiedy wczoraj pojawił się temat nie szczepienia i nie tylko ja powiedziałam, że nie szczepię, to koleżanka przemilczała....gdybym była to tylko ja zapewne znowu zmieszałaby mnie z błotem. Tu nie chodzi o temat, a o osobę. Trafiła na silny charakter taki jak ona i ma problem....Ja już swoje powiedziałam. Od teraz będę z nią walczyć jej własną broniątulipanna lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Pianistka wrote:Dziewczyny, idę spać bo naprawdę jestem wykończona...
Jeszcze tylko do soboty i tydzień urlopu
Postanowiłam że w poniedziałek powtórzę USG to będzie 7t+4d... Skoro 6t+1d kropek miał 4,6mm i serduszko to chcę sprawdzić czy dobrze rośnie...
Wiem że to wariactwo robić USG co 1,5 tygodnia ale to jak beta...
Co z tego, że jedna wyszła pozytywna... i tak sprawdzamy przyrost
Śpij dobrze. Już się nie mogę doczekać wyników usg &&&&&&&Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Och dziewczyny... Jak ja nie lubię kłótni, a na takim wątku tym bardziej. Pianistka to super ujęła, zgadzam się w 100% lubię was obie i bardzo chciałabym, żeby panowała tu zgoda
Co do wyprawki to ja zaczęłam szykować jakoś w połowie, bo po pierwsze ok 17 tc poznałam płeć, a po drugie od 20 tc byłam na zwolnieniu
Idę spać, jutro znów wstaję o 6... -
Ja z wyprawkami różnie. W ostatniej ciąży jednak nie kupiłam nic poza kołyską. Przeczuwałam coś. Nie umiem napisać skąd....potem żal,że nawet nie miałam ubranka dla córci Dlatego tym razem po I usg idę na zakupy. To będzie koniec I trymestru i zamierzam szaleć w kolorach unisex
MiSia :) lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Pianistka wrote:Słuchaj, ja ciągle plamię... tzn co kilka dni... na taki karmel Pierwszy raz 2,5 tyg temu, ostatnio w czwartek.... Ale byłam na usg, serduszko bije a położna mówi, że to nie zagraża ciąży i czasem tak jest... do póki nie ma żywej krwi, jest ok głowa do góry
ja tez mialam plamienia na brunatno, bralam luteine wew plus duphaston i lezalam 2tyg
14h pracy we wczesnej ciazy to b duzo, nawet jesli jest to praca biurowa
super ze masz juz serduszko Fasolki widoczne -
Oj. Widzę, że nie tylko ja mam problem ze spaniem... Spać nie mogę chociaż oczy mi się kleją.
Potrzebuję rady - idę dziś na badanie krwi progesteron - trzeba na czczo, czy nie? I o jakiejś konkretnej porze czy nie ma to znaczenia? -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny , ja wyprawilam meza do pracy i teraz leżę w łóżku i nadrabiam was.. strach pomyśleć ile będzie stron do lutego ! Hehe
Tulipanna i Skierka dojdzcie do zgody, po co wam jeszcze takie nerwy?
A Ty Skierka nie waz się odchodzić!
Ja tez mam już wybrany wozek , tylko nad kolorem się zastanawiam łóżeczka zaczęłam oglądać ale głową mnie rozbolala tyle tego wszystkiego.
Miłego dnia dziewczyny. -
Monkey mi słodkie kompletnie odrzuciło także nie poczestuje się , aczkolwiek wygląda smakowicie!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:20
Monkey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Zaciskamy kciuki Biedronko renieczka,Ty jeszcze powtarzasz bete?
Tuli ja to bym i codziennie chodziła i patrzyła jak przyrasta, ale mój mąż i tak mówi że psychozy dostaję I dobrze, że mnie tak studzi, bo bym na prawdę ześwirowała ;/
W piątek idę na wizytę i może będzie już pęcherzyk, a w następny weekend mamy wizytę w klinice i mam nadzieję zobaczyć już serduszko malucha. -
nick nieaktualnyNa szczęście mnie też do słodkości nie ciągnie, ale że takie wirtualne nie tuczy to wezmę dwa kawałki
Monkey wszystkiego najlepszego
A'propo kawy - pijecie zwykłą czy bezkofeinową? Ja co prawda ograniczyłam się do jednej filiżanki ale piję naturalną z mlekiem i cukrem.Monkey lubi tę wiadomość
-
Monkey sto lat, sto lat Zdrówka, zdrówka i zdrówka dla Was :*
Ja wczoraj po powrocie ze spaceru z pieskiem padłam. Spałam jakoś do 21, wykąpałam się i poszłam spać dalej. Tak mnie mdliło... Aż chwilami płakać mi się chcę, że żadnego wpływu ani kontroli nad samopoczuciem nie mam No ale dziś jest nieco lepiej, nawet małe śniadanko zjadłam
Co do sporów na forum, pewnie są one nieuniknione, ale po co robić taką niefajną atmosferę. Także dziewczyny, podajcie sobie prawe dłonie...
Ja zaraz uciekam do pracy, ale dziś nawet z uśmiechem, bo od jutra przez tydzień mam urlop i w końcu pośpię do bólu Trzymam kciuki za wszystkie, które dzisiaj wybierają się na wizytę Ja już nie mogę doczekać się swojej, mam nadzieję że zobaczę naszą piękną i zdrową fasolkę Cudnego dnia Kochane Wypoczywajcie ile się da :*Monkey lubi tę wiadomość
-
A co do kawy, to maksymalnie jedną dziennie piję. Zawsze byłam kawoszem Ale obecnie ograniczam jej picie do minimum
A kawa oczywiście naturalna, parzona po tureckuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:39
Monkey, renieczka lubią tę wiadomość