Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj mialam miec wychodne i sciagnelam 90ml z obu piersi w ciagu 14 min (7 min na jedna) ale w koncu nie wyszlamz dzis mi tak przybralo w nocy ze rano jak karmilam to zalalam sie z drugiej strony a jak Jagoda puscila poers to jej twarz prawie zalalam.Pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo
-
Florka zaskoczyła o co chodzi w zabawie na macie i juz 30 min broi, a ja mogę robic obiad
No i ściągnęłam z rana 70ml co dla mnie to az nie do uwierzenia
A po obiedzie na rower dbać o formę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 20:25
tysiaa93, dana222, vayn, Lexi150, d84, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Tak króliczek z ikei i kotki króliują
Wyciągacie swoje maluchy na spacerze z wózka?
U nas coraz gorzej na spacerach, mała chce wszystko widzieć i czasem jeździmy na 2 kołach
-
Zosia moj Tymuś to całe spacery przesypia, otwiera oczy tylko wtedy, gdy wozek stanie
A jak zamierzacie cwiczyc? Znaczy dziewczyny po SN mogą pewnie normalnie już cwiczyc, a dziewczyny po CC cos juz robicie? Ja byłam raz na rowerze, ale później ciągnął mnie brzuch na bliznie, chyba było za wczesniestaram się dużo spacerować (Tymon o to dba, bo wozek musi być w ciągłym ruchu) i jeść lajtowa kolacje i już mam -20kg, ale chciałabym się jeszcze troche ujedrnic, o całkiem płaskim brzuchu nawet nie marzę, bo nigdy takiego nie miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 18:09
-
szara myszka wrote:Co ciekawe wczoraj na kontroli bioder zagadakam o tym do lekarza i powiedział żebym się w ogóle nie przejmowała bo może tak być, nie pić mleka na wszelki wypadek i tyle. Z tym że to był wiadomo ortopeda, i jakoś nie umiem się tym nie przejmować
Edys napisz co Wam lekarz powie! -
Dziewczyny pisza wszedzie ze zielona kupa to od Waszej diety. Znalazlam tez gdzies ze jak dziecko dostanie powietrza to robi sie zielona bo sie utlenia. Jasnozielone sa dopuszczalne,gorzej jak ciemnieja irobia sie takie jak te kupy przejsciowe po porodzie,ciemnozielone byc nie moga
-
ja po cc też jeszcze nie ćwiczę, planuję zacząć lekko po weekendzie majowym na siłowni plenerowej w parku najpierw ćwiczenia na nogi, bez angażowania brzucha, a jak mi stukną zalecane 3ms po porodzie to z brzuchem. Póki co spacery i zostalo mi 5/6kg i ani drgnie.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
A któraś pytała o magnez. Ja polecam ten z doppel herz. Brałam go w ciąży z polecenia lekarza. 30 tabletek kosztuje jakieś 15 zl. Jedna tabletka dziennie. A teraz w rossmanie jest opakowanie za 9.99
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Od jakiegoś tygodnia mamy problem na spacerze, Florka chce wszystko widzieć i juz nie spi cały czas jak kiedys...dzis jeździliśmy z otwartą budą to było ok, a tak to kręci sie o stęka
-
Ja sie zmobilizowałem wczoraj i poszłam na siłownie plenerowa a dziadek wziął małego na spacer a dzisiaj juz go wzięłam na ta siłownie, poszliśmy okrężna droga wiec zdarzył zasnac. Mam zakwasy na brzuchu, wiec nie piszcie tu kawałów bo sie śmiać nie mogę, a i kolana mnie bolą. Najlepsze ze ja nigdy nie chodziłam na ta siłownie a mam ja 2 min od domu, zawsze wolałam fitness. Nie ma zbyt duzo sprźetow ale dobrze ze w ogole na wsi zrobili takie cos.
-
Edys to ja już nie wiem, my idziemy dopiero we środę
Ja od wczoraj na wszelki wypadek nie jem nabiału
A co do ćwiczeń to ja od początku kwietnia ćwiczę chodakowska, 5dni trening a 2 przerwa, czasem nie pod rząd. Pierwsze dwa tygodnie Skalpel, czasem total fitness a teraz wlaczam powoli kilera. Miniatura efekty już są, brzuch się trochę schował i jest twardszy