Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co ciekawe wczoraj na kontroli bioder zagadakam o tym do lekarza i powiedział żebym się w ogóle nie przejmowała bo może tak być, nie pić mleka na wszelki wypadek i tyle. Z tym że to był wiadomo ortopeda, i jakoś nie umiem się tym nie przejmować
Edys napisz co Wam lekarz powie! -
Budzę się teraz na karmienie i myślę sobie że czemu zaś te cycki takie twarde oba i bolą a tu patrzę na zegarek i spał 6,5godziny! Szok, zazwyczaj śpi 4,5 a raz 5h to był rekord
tysiaa93, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A po co chcecie smoczkowac? Ja np nie chciałam, ale sytuacja mnie zmusiła
mój mały bez smoczka ani rusz, staram się żeby w ciągu dnia używał go jak najmniej, ale na spacerze albo przy usypianiu nie ma bata smok musi być
Nie wierzę moj maly królewicz z katarkiem i kaszelkiem, który mu przeszkadza spal od 22:30 do 5, potem od 5:30 do 9:30 i teraz znowu spi..fakt że w nocy spal z nami, bo jakoś się boję go teraz w lozeczku zostawic, ale żeby tyle spać? Jako noworodek tyle nie spał, az głupia zaczynam się martwić.. eh
-
Dziewczyny cieszcie sie, ze Wasze dzieciaczki tyle pospały i dzieki temu Wy wypoczęte, nie wszyscy maja takie szczęście
poza tym w tym wieku to podobno dzieci śpią najwiecej...u nas Mała spała od 21 do 2
Nasze dziecko uwielbia skoczek, ciagle ciumka prawie ma go w buzi 24h...nie chce zeby tyle go trzymała, ale dopomina sie go strasznie. Teraz tez ma drzemkę i tez niby spi, a smoczek ciagle sie rusza -
Bruśka wrote:moze czubek smoczka umocz jej w glukozie pociagnie smak załapie i sie zaprzyjaznia albo krople espumisanu jak i tak dajesz
-
Wczoraj wieczorem zaczęło mnie drapać gardło. W nocy cały czas wymiotowałam i byłam pewna że to angina ropna. Na szczęście tylko jakiś stan zapalny. Poleciałam rano do lekarza, dostałam leki i już lepiej. Boję się tylko, że Młody się zarazi. Dziś pojechaliśmy też zrobić mu morfologię bo jakiś taki blady no i troszkę są obniżone wartości co może wskazywać na anemię ale ponoć do 3 miesiąca tak może być. Zobaczymy jak będzie dalej. Krew pobrana z paluszka i Mały nawet nie zakwilił
Od wczoraj przejął go Tatuś bo mama boi się zarazić Synka i jest bardzo grzeczny
tysiaa93 lubi tę wiadomość