Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W sobotę chyba będę miała wychodne, więc dziś ściągnęłam z jednej piersi 130ml i leciało jeszcze dalej, ale już nie chciało mi się ślęczeć z tym laktatorem...
Dziękuję za polecenie mi magnezu, tylko właśnie pytałam nawet w aptece i czytałam w necie, że średnio zalecany jest magnez podczas kp? W sumie lekarka powiedziała: "może pani pobrać magnez", ale jakoś bez większego przekonania...
W końcu udało nam się dorwać parasolkę do wózka -
Tusiaa kupy zielone od tygodnia. Nie wiedziałam o tym zakwaszaniu! Bywa że biorę prysznic i karmię ale i bywa że mija więcej czasu. Kurde ciekawe czy to od tego bo w sumie chyba jakiś tydzień temu właśnie dodalan tego kilera bo przy skalpelu się nie mecze a przy tym to jestem Mokra. Ale 2 razy go jak dotąd robiłam to nie wiem, kurde ciekawe czy to moze być od tego
-
No to pospalas Szara Myszko. Moj tez miał dłuższe spanie bo 4,5h ale ja i tak sie budziłam bo on sie troche wiercił w łóżeczku. Potem juz nie było tak wesoło, bo jak odłożyłam go o 3.30 do łóżeczka to juz sie obudził o 4.30, dokarmialam go i znowu sie obudził o 5.20 wzięłam go do siebie do lozka ale był strasznie zmierzly, nie wiem co mu przeszkadzało, bo pieluchę miał sucha.
-
mój dziś pobił swój rekord spania od ok 20.30 do 5
potem zasikał sofę w salonie ;/ i śpi teraz. Od 5 rano nadrabia jedzenie z nocy bo jadł już 3 razy.
Gdzie kupujecie płatki kosmetyczne dla dzieci bo w sklepach stacjonarnych są po ok 7zł a i tak często ich brakuje. N na allegro po 4 i nie wiem czy hurtowo z neta nie zamówić.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kurczę czego wasze dzieci tak śpią a mój w nocy budzi się co 2 godz i jak dobrze pójdzie to co 3
teżbym się chciała trochę wyspać
i mojego nie idzie w nocy nakarmić z cyca bbp zasypia s moc prawie nie zje.
Myszko to ja nie mam pojęcia dlaczego tak ma.Kubuś
-
nick nieaktualnyTusia Pola też ma tylko takie jedno dłuższe spanie, a później co 2h czasem mniej płacz i cyc po 30 minut.
Ja nie ćwiczę i raczej nie będę.
Teraz mi się młoda rozwyła, pięknie bawiła się na macie i nagle słyszę takie EEEEEE - jadłam kabanosa i ta też chciała -
Tusia,jak Ci dziecko zasypia to znaczy ze chce spac, wcale nie musi jesc co 2 godziny,skoro zasypia,nie zmuszaj:)brzuch tez nusi miec kiedy odpoczac od jedzenia:) a jak sie budzi to moze niekoniecznie na jedzenie???A ze je.. No dziecko jeszcze nie wie ze brzuch musi odpoczac..
-
Szara myszko, coś u Was wiadomo więcej skąd ta zielona kupa?
Do dziewczyn, co ćwiczycie - nie bolą Was cycki podczas ćwiczeń? Ja raz poszłam na fitness (na zumbę) i ból cycków straszny, mimo, że ubrałam stanik sportowy, no nie dałam rady przy tych podskokach po prostu.
Dołączam do grupy mam, których dzieci pięknie śpiąMój dziś od 21 do 5.30
-
Ja ostatnio te płatki kupiłam za 4pln w intermarche ale nie pamietam czy to była promocja czy stała cena. W rossmannie tez sa często w promocji z karta rossne
Najgorsze jakościowo kupiłam te płatki z babyono, niedość ze mega drogie to rozwalały sieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 09:42
-
Hej
U nas tez dzis rekord o 21:30 zasnęła i pobudka przed 4, a rak to zwykle było miedzy 1 a 2.
Mam dla Was małego rozweselacza na początek dnia
d84, Biedroneczka29, vayn, tulipanna, Tusiaa, dana222, L lubią tę wiadomość
-
Brusiu dziękuje za pamięć :* u Nas wszystko w najlepszym porzadeczku
malutka rosnie jak na drożdżach ostatnio ja wazylismy to was pokazała 5kg
jakos tak tutaj nadajecie ze czuje sie pominięta hahahahahahahahahahahahahh
Dziewczyny jak myslicie moge Zjeść budyń czekoladowy?
MAlutka robi dziennie 5-6 kupek.Wieczorem jak usnie to pospi 5h a pozniej wstaje co 2-3h a rano czasami po 6-7 juz wyspana jest.
A tak w ogole to chyba ma ciemieniuche na brewce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 10:18