Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
a mój dalej bunt na leżenie na brzuchu wsadza tylko pięść do buzi i się ślini wtedy, a głowy za nic podnieść nie chce, ale jak go noszę to ładnie główkę trzyma już mu prawie w ogóle w tej pozycji nie leci.
Zaczynam się rozglądać za nosidełkiem, chcę go używać sporadycznie tylko na wyjazdach np. na plaży, zwiedzanie starówek czy wyskok na jakąś górę w rodzinnych stronach. Zastanawiam się nad jakimś do 200zł bo na tule itp szkoda mi kasy przy sporadycznym używaniu.
Co myślicie o takim
http://allegro.pl/ergonomiczne-nosidlo-dla-niemowlat-3-30-m-do-20kg-i6149870117.html
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mila920 wrote:Dwa pytanka, mój Tymuś, który jeszcze niedawno robił 1-3 kupki dziennie, od wczoraj nie zrobił żadnej, ciągle tylko puszcza baczki, o co może chodzic? Coś mu zaszkodziło czy po prostu im jest starszy tym rzadziej robi?
moj Michał tez robił ok 3 kup dziennie, od kilku dni robi jedna ale bardziej konkretna
-
nick nieaktualnyMy już po majówce. Chyba się wyleczyliśmy z wyjazdów. Cyrk taki, że głowa mała... wrzask jak przy kolkach. Dziś juz na swoich śmieciach Pola od rana uśmiechnięta.
Poznałam w końcu moje kuzynostwo, bliźniaki młodsze o niecałe 3 tyg od Poli. Ona przy nich to 'smokozord' wygląda na starszą o jakieś 3 miesiące, a urodziły się praktycznie z taką samą wagą i też 36tc
Jestem załamana tym jak ona szybko rośnie. Body na 68 ok, natomiast śpiochy i pajace porażka. Rękawy za duże, nogawki na styk. Długaśną córcię mam, istna gazela! Jutro zaczynam prać 74....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 21:46
Bruśka lubi tę wiadomość
-
Majówka i po majowce, szybko przelecialo
W poniedziałek wieczorem miałam wychodne i byłam na koncercie happysad i long&juniorStarzeje się bo po trzech godzinach bolaly mnie nogi haha
Vayn może modeleczka będzie
Jak ostatnio wsadzalam do kartonu za male ciuchy to az smutno mi byłoZa szybko te dzieciaczki rosną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 01:26
marissith lubi tę wiadomość
-
Tysia to trzeba się starać o kolejnego szkraba
U mnie sukces jak idcisgalam zaledwie 80 ml tak ostatnio jak byłam u teściowej na majowce odciagnelam 110 ml !!! Byłam dumna z moich cycow
My używamy bebilon pronutra i kubusiowi nic nie jestczasem przesyłka 4 godz ale ostatnio budzi się nawet ci 3 godz w nocy. Mały nauczony jest w dzień na usypianie w wózku a na wieczór po kąpieli i cycu kładę go do łóżeczka i zasypia bez bujania,bez siedzenia przy nim
Mój bardzo dużo gaworzy, rozmawia ze wszystkimi . wystarczy do niego mówićbardzo dużo się śmieje prawie ze cały czas
coraz częściej przekreca się z brzuszka na plecki. Próbuje z pleckow na brzuszek ale jeszcze nie wie jak się za to zabrać przekreci się na bok i próbuje dalej ale nic z tego
główkę trzyma bardzo długo i wysoko
No i mi się w piersi zrobiły guzki akurat jak mały na karmienie się obudził. zauważyłam że coraz częściej mam sny ze śpię z małym i ze go niechcący przyduszam ręką czy w ogóle coś podoobnego o wtedy szukam go gdzieś na łóżku i sprawdzam czy to prawda . Jakieś mam głupie schizy już.
A i mój mały odpukac żadnych kolek Nie mamało krzyczy. jak to teściowa powiedziała bardzo pocieszne , wesołe dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 01:54
marissith lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Ja tez mam często takie schizy ze dziecko leży ze mną w łożku. Kiedyś to nawet wyklucalam sie z mezem ze ma uważać bo mały jest miedzy nami, ja mu nawet pokazywałam miejsce gdzie dokładnie leży, maz do mnie ze przecież jest w łóżeczku, a ja obstawiałam swoje, az maz zapalił światło zeby mi udowodnić ze on ma racje. Ja czasem sobie myśle ze albo jestem tak przemęczona albo powinnam sie juz leczyć.
Tusiaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Czy Waszym dzieciom zdarza sie ulewanie przez nos? Mojego dzisiaj cos takiego obudziło. W sumie kilka razy juz sie tak zdarzyło. Czego to moze byc przyczyna? Wystarczy potem przemyć nosek patyczkiem zmoczonym w roztworze soli fizjologicznej czy jednak oczyścić tym sprzętem do kataru?
-
Dziewczyny te Wasze sny to lunatyzm ☺ mam tak od dziecka i właśnie najbardziej daje mi się we znaki jak jestem zmęczona lub pełna emocji ☺
Ja to nawet z domu wychodziłam ;/Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot