Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo u nas mój mąż lunatykuje, bo już kilka razy szukał Niny w nocy w łóżku
ja zawsze wiem gdzie ona leży
Dana moja ulewa nosem i codziennie jej czyszczę katarkiem bo ma gile...
http://dziecisawazne.pl/3-argumenty-naukowe-dlaczego-dzieci-potrzebuja-bliskosci-i-dlaczego-warto-je-nosic-w-chustach/ wiadomo, artykuł sponsorowany, ale przeczytać można. Mój mąż lubi Ninę nosić w chuście bo się do niego wtedy laski uśmiechają... Jak ja noszę zazwyczaj słyszę pytania czy karmię i czy sama rodziłam (o to raz pytał facet, w tym celu specjalnie przebiegł przez ulicę)...tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
vayn mój wyjazd zniósł dobrze, wieczorami trochę więcej marudził i płakał ale to pewnie z emocji bo gości trochę się przewineło przez dom i spacery były o innych porach. najbardziej spasowało mu towarzystwo innych dzieci 8 i 6 lat
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Bruśka wrote:Raz w nocy było tak wstałam małego nakarmilam ale odbić nie mógł budzę męża. Patrzy na mnie i pytam odbijesz go? Kiwa głową leżąc ręce wyciąga i zasypia...
Brusia najważniejsze że miał dobre chęci hehe
Hej mamuśkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:37
-
Witajcie
Ale u mnie przepiękna pogoda
A tu moje dzisiejsze zdjecianie wiem czy widzicie w całości bo ja nie
Dwa miesiące temu...i dzis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 21:56
L, e-ness, dana222, Bruśka, vayn, Kri, Evans, d84, Lexi150, niecierpliwa_92, marissith, Mila920, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Skok w 14 tyg? Ile to trwa? Matko wczoraj 14 tydz i diabeł wcielony. Nie mówię już o płaczu ulewaniu itp. Na kupę czopki zero pomocy. Dziś kupiłam już inne mleko był bebilon kupiłam bebiko pro + germentowane bo znów ulewa a lekarze mówią że ok bo przybiera. Czy 90 czy 120 i tak leci. Na noc vibrucol dostanie bp od 3 rano nie śpi. Na spacerze od 12 do 14 40 spał i się wiercil non stop.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 19:47
-
Biedroneczka zajebiscie wyszły Ci te zdjecia
sama planowałam coś podobnego zrobić, ale nie mogę się zabrać za to..
Ile razy na dobę karmicie? Bo ja zazwyczaj 7 razy i nie wiem czy to nie za mało? Ogólnie polecam takim nieogarnietym mama jak ja aplikację 'karmie piersią' i wiadomo, którego cycka wywalacBiedroneczka29, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Mi karmien wychodzi 8-10. A ze mam sklerozę i zazwyczaj miękkie piersi, wiec nie czuje z której karmiłam to mam notesik, gdzie zapisuje godzinę + L lub P
Bruska No to masz nieciekawie. A te czopki dajesz bo go brzuszek boli? Bo moj jak robił kilka na dzień to teraz robi 1 na dwa dni, ale nie widzę zeby sie spinał i tez nie ma twardego brzuszka. A na spacerże to dopiero po godzinie zasnął, chyba robi sie coraz bardziej ciekąwy
-
Ktos pisał o ulewanie nosem, u nas rzadko ulewa ale jak juz to prawie zawsze nosem.
Młoda spi, a mam karmić co 3-4h tylko jak dobudzić takiego malucha? Ostatnio o 3 nad ranem wszystkie światła włączone, telewizor, nosiliśmy, halasowalisny ulubiona zabawka i nic to nie dało, co sie rozbudziła 2 łyki z piersi i spi dalej...
Ja karmiłam 9-11 razy dziennie tylko z jednej piersi na karmienie, teraz z dwoch to juz wypada mniej tak 7-8razy
Dobra trzeba próbować budzić śpiocha.,. -
No i to by było na tyle, zasnęła na przewijaku...Piła z 5min po czym juz koniec nic nie dobudzi
mimo szczerych chęci...
Ps. Babcia ciagle mowi o dokarmianiu to ja mowię, ze mała nie chce tego pic to kazała mi posłodzić mleko zeby wypiłaszkoda, ze jeszcze nie wspomniała o zagęszczeniu mąką, zeby sie bardziej najadła...do mnie nie trafiła to do męża dzwoniła dzis, a jutro przyjeżdza to pewnie sie nasłucham, wiem ze chce dobrze, ale stare metody sprzed 50lat to juz nie na dzisiejsze czasy
-
Mila w nocy karmie przynajmniej 2 razy, głodomorek mały. Moj organizm juz ńie pamięta co to znaczy wyspać się. A wieczorami jak zasypia ok 22-23 to ja pomimo ze cos fajnego leci w tv to wole szybko tez sie położyć bo wiem ze czeka mnie pobudka o 1-2 w nocy.
Zosiu ja ostatnio wyskoczyłam na babcie męża, bo oczywiście było hasło - zrób mu butelkę bo on głodny jest bo płacze. Potem mi głupio było.