Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Mamusie!
My dopiero zaczynamy majówkę
We wtorek zaliczylismy grilla. Pogoda u nas bajeczna wiec w sobotę planujemy wyjazd nad morze na cały dzień.
Joanna ja też ostatnio pytałam o spacerówke i dziewczyny tutaj pisały, że dopiero jak dziecko siedzi. Może spróbuj mu jakieś zabaweczki Małemu powiesić w gondolce.
Igor codziennie wydaje z siebie nowe dźwiękiwczoraj próbował 2 piastki na raz do buzi wsadzić.
Dzisiaj udało mi się go odłożyć do łóżeczka ale po nocnym karmieniu został juz z nami bo nie chciało mu się odbić i spał ponad 6 godzin ! -
dana222 wrote:Mila w nocy karmie przynajmniej 2 razy, głodomorek mały. Moj organizm juz ńie pamięta co to znaczy wyspać się. A wieczorami jak zasypia ok 22-23 to ja pomimo ze cos fajnego leci w tv to wole szybko tez sie położyć bo wiem ze czeka mnie pobudka o 1-2 w nocy.
Dana u mnie to samo , jak tylko mała zasypia ja tez spać idę. Choć chęci są by obejrzeć coś w tv czy książkę poczytać.
Biedronka powodzenia na szczepieniu, buziak dla małej :-* -
Moja Ada odkryła swoją rączkę
Zabawnie to wygląda jak obserwuje piąstkę z bliska później z daleka oczka takie zdziwione robi
A i jak rączką po szczepieniu u was wygląda,tym pierwszym szpitalnym ? U nas pod skórą takie zgrubienie i siwe . Wciąż uważam na tą rączkę bo wydaje mi się że ją boli przy dotykaniu. -
Dana wlasnie dlatego chce trzymać nerwy na wodzy, bo wiem ze babcia chce dobrze, a kiedys sie gotowało jakies krupczatki, mannę i tego typu sprawy, a ze to nieodpowiednie dla takiego młodego żołądka to juz nie przetłumaczysz - bo kiedys tylko takie pili i żyją...
L- u nas wystąpił odczyn jakos miesiąc po dopiero podeszło ropą, chyba ją balalo, była niespokojna i miała stan podgorączkowy takie 37,4, my na to dawaliśmy watke z rivanolem i przyklejalismy plastrem i szybko przeszło na szczęście, moze spróbuj? to wysusza...
Bedroneczko powodzenia, chyba wszystkim mamom serce pęka na szczepionceWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 09:22
-
L u nas tez jeszcze zaczerwienione i jest zgrubienia ale lekarz powiedział ze pi gruźlicy niestety tak będzie.
Ja po swojej dawce przypominającej w szkole to teka ruszyć nie mogłam przez tydz,a wrzod był jak kciuk i cały z ropa, jak pękło to było tego tak dużo ze do ds mam dziurę;/Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny
-
U nas tez sie ślini mocno, podobno na tym etapie to normalne i niekoniecznie to zeby
choc sa dzieci ktore w 3 mcu juz maja jakiegoś ząbka
oj czeka nas to dziewczyny... oby poszło gładko
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Moja też się ślini I piąstki gryzie
to już zęby?
-
Igor właśnie ćwiczył na macie i przewrócił się z brzuszka na boczek. Po czym podciągnął się rękoma i nogami i znów na brzuszek. Myślałam że to przypadek ale za chwilę powtórzył to jeszcze raz
vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Małgosia dziś zaczęła śmiać się w głos. Ja się wzruszam gdy mała uczy się czegoś nowego i zdarza mi się że łezka popłynie ☺
A i któraś z was wspominała o kółku baby swimmer. Super sprawa. Polecam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 12:57
Mila920, Evans lubią tę wiadomość