Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • L Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia ale masz przystojniaka...śmieszek maly :-D

Bruśka lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś chyba taki dzień. Mój też dziś cały czas na rękach chce być, nic się jemu nie podoba

ex2bx1hp35w324su.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Jagoda zaczela dzis spiewac !!! Ojej jak spiewa!!! Jest zachwycona mata edukacyjna!

Anatolka, Evans, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri dokładnie tak jezioro Garda a dokładnie to w miejscowości Riva del Garda <3 bylas tu??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 20:27

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Moja Jagoda zaczela dzis spiewac !!! Ojej jak spiewa!!! Jest zachwycona mata edukacyjna!

To dogadałaby się z moim Jasiem, który tak nam się rozgadał!! Wspaniale naśladuje ruchy naszych warg i ciągle mówi: "oooo" i "auuuu" :D a dzisiaj nakrzyczał na mnie z rana xD

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ostatnio zaczął się śmiać:D

Evans, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa styczniowe mamusie 2017, za niedługo bedą lodówki 2017,niesamowite jak ten czas leci

Evans lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana oj to prawda, jeszcze niedawno pisałyśmy o ciazy...nieraz tęsknie za tym czasem podglądania na usg, planowania, oczekiwania... No i tych magicznych pierwszych dni z dzieckiem kiedy nie mozesz sie na nue napatrzeć i uwierzyć, ze ta istotka wyszła z twojego brzucha :)

dana222, Evans lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 03:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas tak szybko leci, ze niedługo trzeba będzie do pracy wracać. Mój pracodawca prowadzi taka polityke firmy, ze niestety nie mam do czego wracać... A potem się slyszy w tv o wielkiej prorodzinnej polityce, miejsce w żłobkach dla wszystkich dzieci itd. Ręce opadają.

• Evans Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuski :)
    Mam pytanie :
    Czy Wasze dzieci maja poduszki do spania ?
    Bo ja wczoraj swojemu kupilam 2 , maja byc takie , co zapobiegaja odksztalcaniu sie glowki , ja mam wrazenie , ze u mojego synka glowka sie lekko z tylu , po srodku, na plasko , robi ...
    Czy ktos z Was uzywa tych specjalnych poduszek? Do tej pory moj synek spi na niczym tylko materac I zwykla posciel i tylko Jego przykrywalam , ale tez leciutki material, zadna koldra , bo ta mam tylko do ozdoby , do zawieszenia na lozeczko ... Jak na ta chwile ...
    Brusia : czy mozesz trzymac zdjecia synka dluzej ? Ja nie widzialam :(

Zapomnialam spodobalo mi sie te kolo I tez kupilam ...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 05:54

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans dla Ciebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 15:15

nick nieaktualny, Kri, Evans lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans ja poduszki nie kupuje ale od samego początku dałam o to aby Klara nie leżała na wznak, a nawet jak spala na plecach to główkę kładłam jej na boki. Wszystkie moje dzieci mają piękne "jajeczka".
    Czytałam gdzieś że płaska główka pojawia się częściej u dzieci ze wzmożonym napięciem miesniowym bo one leżąc napinaja ciało i "wciskaja" głowę w podłoże.

Ja mam obsesję na punkcie płaskiej głowy bi sama niestety jestem jej posiadaczka dlatego większość czasu moje dzieciaki leżą na brzuchu ☺

Evans lubi tę wiadomość

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia cudowny jest Twój syneczek. Az chce się go schrupac ☺

Bruśka lubi tę wiadomość

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E Ness chwal się swoją gromadka.

Evans, e-ness lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia,kawaler jak trzeba!Sliczny chlopiec:)
    Moja Jagoda spi na podusi klin i na to jest polozona taka cienka podusia dziecieca. Spi wyzej bo masakrycznie kiedys ulewala. I tak zostalo

Bruśka lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nasz z tego klina spada. Zeslizguje się. A często kładę go spać w te spiworki.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda sie sturliwuje z klina czasem :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa pytanka, mój Tymuś, który jeszcze niedawno robił 1-3 kupki dziennie, od wczoraj nie zrobił żadnej, ciągle tylko puszcza baczki, o co może chodzic? Coś mu zaszkodziło czy po prostu im jest starszy tym rzadziej robi?

A po drugie Tymuś, który uwielbiał kompiel, już drugi raz płakał(wył) az do momentu wyjecia z wanienki, jakieś pomysły? Temp ta sama, kompiacy Ci sami :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Kri dokładnie tak jezioro Garda a dokładnie to w miejscowości Riva del Garda <3 bylas tu??
    Byłam tylko w Gardalandzie, bardzo bym chciała kiedyś nad samo jezioro bo wygląda jak morze ;-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Kri Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Dwa pytanka, mój Tymuś, który jeszcze niedawno robił 1-3 kupki dziennie, od wczoraj nie zrobił żadnej, ciągle tylko puszcza baczki, o co może chodzic? Coś mu zaszkodziło czy po prostu im jest starszy tym rzadziej robi?

A po drugie Tymuś, który uwielbiał kompiel, już drugi raz płakał(wył) az do momentu wyjecia z wanienki, jakieś pomysły? Temp ta sama, kompiacy Ci sami :-)
    U nas raz przy kąpieli jest rozkoszny i przy wycieraniu nie płacze, a czasem wrzaski. To chyba zależy poprostu od jego humoru i czy jest głodny, czy wyspany :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

‹‹ 1668 1669 1670 1671 1672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ