Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:Moja Jagoda zaczela dzis spiewac !!! Ojej jak spiewa!!! Jest zachwycona mata edukacyjna!
To dogadałaby się z moim Jasiem, który tak nam się rozgadał!! Wspaniale naśladuje ruchy naszych warg i ciągle mówi: "oooo" i "auuuu"a dzisiaj nakrzyczał na mnie z rana xD
-
Dana oj to prawda, jeszcze niedawno pisałyśmy o ciazy...nieraz tęsknie za tym czasem podglądania na usg, planowania, oczekiwania... No i tych magicznych pierwszych dni z dzieckiem kiedy nie mozesz sie na nue napatrzeć i uwierzyć, ze ta istotka wyszła z twojego brzucha
dana222, Evans lubią tę wiadomość
-
Czas tak szybko leci, ze niedługo trzeba będzie do pracy wracać. Mój pracodawca prowadzi taka polityke firmy, ze niestety nie mam do czego wracać... A potem się slyszy w tv o wielkiej prorodzinnej polityce, miejsce w żłobkach dla wszystkich dzieci itd. Ręce opadają.
-
Mamuski
Mam pytanie :
Czy Wasze dzieci maja poduszki do spania ?
Bo ja wczoraj swojemu kupilam 2 , maja byc takie , co zapobiegaja odksztalcaniu sie glowki , ja mam wrazenie , ze u mojego synka glowka sie lekko z tylu , po srodku, na plasko , robi ...
Czy ktos z Was uzywa tych specjalnych poduszek? Do tej pory moj synek spi na niczym tylko materac I zwykla posciel i tylko Jego przykrywalam , ale tez leciutki material, zadna koldra , bo ta mam tylko do ozdoby , do zawieszenia na lozeczko ... Jak na ta chwile ...
Brusia : czy mozesz trzymac zdjecia synka dluzej ? Ja nie widzialam
Zapomnialam spodobalo mi sie te kolo I tez kupilam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 05:54
-
Evans ja poduszki nie kupuje ale od samego początku dałam o to aby Klara nie leżała na wznak, a nawet jak spala na plecach to główkę kładłam jej na boki. Wszystkie moje dzieci mają piękne "jajeczka".
Czytałam gdzieś że płaska główka pojawia się częściej u dzieci ze wzmożonym napięciem miesniowym bo one leżąc napinaja ciało i "wciskaja" głowę w podłoże.
Ja mam obsesję na punkcie płaskiej głowy bi sama niestety jestem jej posiadaczka dlatego większość czasu moje dzieciaki leżą na brzuchu ☺Evans lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Dwa pytanka, mój Tymuś, który jeszcze niedawno robił 1-3 kupki dziennie, od wczoraj nie zrobił żadnej, ciągle tylko puszcza baczki, o co może chodzic? Coś mu zaszkodziło czy po prostu im jest starszy tym rzadziej robi?
A po drugie Tymuś, który uwielbiał kompiel, już drugi raz płakał(wył) az do momentu wyjecia z wanienki, jakieś pomysły? Temp ta sama, kompiacy Ci sami
-
Mila920 wrote:Dwa pytanka, mój Tymuś, który jeszcze niedawno robił 1-3 kupki dziennie, od wczoraj nie zrobił żadnej, ciągle tylko puszcza baczki, o co może chodzic? Coś mu zaszkodziło czy po prostu im jest starszy tym rzadziej robi?
A po drugie Tymuś, który uwielbiał kompiel, już drugi raz płakał(wył) az do momentu wyjecia z wanienki, jakieś pomysły? Temp ta sama, kompiacy Ci sami