Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W moim przypadku wszystko wróciło do normy, ale słyszałam ze powiększone stypy i dłonie z ciazy mogą juz takie po ciazy pozostać. Moja kolezanka musiała powiększać obrączkę bo pomimo ze waga zeszła to grubsze palce zostały.
Właśnie karmie i sie denerwuje na duża muchę ktora tu lata, a której od 2 dni nie potrafię zatłuc. Bzzzz....
-
Moje palce u rąk też jakieś większe ale obrączkę wcisnelam
. Czekam aż mi się palce pomniejsza a jak dalej będą takie grube to pójdę obrączkę trochę powiększyć bo problem mam jak chce ściągnąć
Pierścionka w ogóle nie założę.
Kubuś po 4 godz snu się obudziłzauważyłam ze jak dłużej nie karmię to mnie mega chce bolą jak je
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 04:16
Kubuś
-
L mam podobnie z kg, w porównaniu do ciazy (leżącej głownie) duzo sie ruszam, słodyczy prawie nie jem, a waga w miejscu
minie 6mvy po cc i ide na siłownie zeby to zgubić i sie ujędrnić
Florka wstała po 8 i juz ma drzemkę, a ja ide sie szykować na wyjście
Miłej, słonecznej niedzieli wszystkim! -
Wiecie co właśnie to mi się nie podoba, niby przy kp 500 kcal Organizm spala i się chudnie samo. U mnie nie. Od tygodnia orbitrek, mniej Słodyczy jem zdecydowanie i co? 60 dkg. A 8 kg do połowy czerwca chciałam zgubić bo wesele się szykuje a kiecki nowej nie chciałabym kupować bi to oznaczałoby porażkę.
Milej niedzieli! -
ja chce tez jakoś zjechać 10kg do wagi sprzed ciąży brakuje 5, a i tak juz kiedyś ważyłam tyle co teraz ;/ 75kg. I też mam ochotę tylko na slodycze masakra jakś - własnie wszamałam sernik z tofii.
Ale od 3 dni zaczełam ćwiczyć na razie po 20-30min na rozruch. Od czerwca może zaczne chodakowską. chociaż dzis za duzo skrętów na twisterze zrobiłam bo coś zaczęłam czuć okolice blizny ;/ Przed ciążą chodziłam regularnie na siłkę a teraz stuka rok bez ćwiczeń....
Ale sie wkurwi**** prawie wszyscy znajomi się na nas dupa wypieli odkąd się B. urodził nawet nas odwiedzic nie chcą co za żenada, a wszyscy mają 30+. Tylko jedni nas odwiedzili.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D84 a maja ci znajomi dzieci,bo nas juz wszyscy co maja dzieci odwiedzili, Mnie bardziej martwi moja rodzina, była tylko moja babcia i jedna ciocia, a od męża to prawie juz wszyscy byli. Szkoda ze z moimi kuzynkami mam coraz gorszy kontakt odkąd powychodzilysmy za maz i zaczęłyśmy pracować, a kiedyś tak sie trzymałyśmy razem
-
Dana moje dwie najlepsze koleżanki przrz cała ciążę nie zapytaly jak się czuje jak zaczynałam rozmowę to ja. O tym że urodziłam napisałam 3 tyg. Jedna się chyba od razu na mnie obrazila bo js opieprzylam bo nie inf o każdej chwili życia na fb i niewiele osób wiedziało wogole o ciąży a po tym jak wyslalm zdjęcie w wiad prywatnej to mi odpisuje że inna koleżanka mówi że mały jest śliczny. Zwróciłam jej uwagę że zdjevie wysłałam jej a nie do publicznej wiadomości i się chyba obrazila. Trudno. A ta druga od momentu jak się dowiedziała to nawet nie zapytała o małego a ma już ponad 3 miesiące. Szczerze to czrsciej pisały takie osoby co bym się niespodziewala gdzes tak co się kontakt urwał po czasie.