Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
edyś wrote:Ja również odstawiłam nabiał ale kupki jak były zielone tak są nadal. Może ze 4 żółte były od tego czasu. Nasza pani doktor utrzymuje że to normalne
co lekarz to inaczej mowi... nasza powiedziala ze od czasu do czasu moze sie trafic albo przez pare dni, ale jak uslyszala ze my ponad tydzien kazda zielona to powiedziala ze tak nie moze byc -
Zapomniałam się pochwalić że od trzech dni mój syn sam robi nr 2 bez pomocy żadnej. Teraz leży i testuje karuzele bo nigdy jej nie montowalismy tylko projektor działał. I pierwszy raz obudził się bez krzyku że chce jeść tylko tam mruczal i dał się wyjąć i w lezaczku siedział. Dumna ja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 10:42
szara myszka, vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
a teraz siedzi w bujaczku i spektakularnie robi kupsko xD i bardzo go to bawi
dajemy mu wciaz to sab simplex, tak sie zastanawiam kiedy mu je zaczac odstawiac, czy w ogole bedzie lepiej bez nich no ale nie moze w nieskonczonosc ich brac -
szara myszka wrote:u nas noc tez boska
zasnal o 21 30 obudzil sie o 4, jadl pol godziny i od razu do spania i spal prawie do 8. łacznie spalam prawie 9 godzin - az mi z tym dziwnie
Myszka może się zamienimy dziećmi na jedną noc...wyspałabym sięszara myszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy na nogach od 4:40 ale jestem w stanie wybaczyć bo obie spałyśmy od 20
Teraz też odsypia poranne wstawanie.
No i dzisiaj piątek 13... Wyć mi się chce. Formatowałam laptopa i wszystkie zdjęcia z naszego ślubu wrzuciłam na pendrive. Dzisiaj go podpiełam żeby skopiować to pendrive uszkodzony. Żadnych plików, żadnych szans na odzyskanie. Komputery go nie widzą i basta. Pisałam do znajomych, nikt już nie ma tych zdjęć.... a ja zostałam bez pamiątki -
kurde dziewczyny czy Wasze dzieci wysuwaja jezyk? nasz ostatnio zaczal, nigdy tak nie robil. nie wiem czy moze ma cos w buzi co mu przeszkadza, nic nie widze, ale co jakis czas go tak wysuwa dziwnie, troche jak dzieciaczki z zespolem downa, wiem ze rzecz jasna tego nie ma bo przeciez by od poczatku bylo wiadomo, na zeby to chyba za wczesnie co nie? choc nie wiem czy wtedy by tak wysowal
-
vayn idż do jakiegoś serwisu komputerowego itp. z płyt z kart z aparatu da się odzyskać zdjęcia nawet po skasowaniu więc z pena miejmy nadzieję że też, a może masz tego pena na inny system operacyjny i dlatego go nie widac - ja kiedyś tak miałam. Poszukaj tez topicu na elektrodzie tam się spece czasem wypowiadają.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1807430.html - nie czytałam tresci, ale ki to forum czesto pomaga w problemach komputerowych,w googlach jak wpisałam to dużo info wyskoczyło poszperaj może się uda17/2/2016 B
11/3/2018 I -
tysiaa93 wrote:Vayn też się tak kiedyś tak zalatwiłam z pendrive ale te zdjęcia nie były tak ważne jak te wasze bo ze ślubu, współczuję
Myszko u nas też tak samo, i wydaje mi się, że ząbek powoli jednak wyłaziSzkoda bo im później tym lepiej ale cóż.
A dlaczego im później tym lepiej? -
Vayn mi padł tel wszystkie zdjęcia filmy poszły. .... kontakty wszystko oddałam do spec zapłaciłam 500 zł i odzyskał 98 procent.
Od tego czasu zgrywać często i przechowuje na kompie i płycie.
Mąż dodatkowo na zewnętrznym dysku i w chmurce ☺Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
L wrote:Evans ależ masz uroczego maluszka i juz nie taki mały
U mnie na foteliku jest naklejka i pisze jak ma być montowany. Każdy fotelik ma taką mini instrukcję
Moj Ksieciuniu wazy 6.265 kg I jest juz , co nosiclubi sobie na raczkach posiedziec
on jest silny nie przewraca sie na boki w ogole , a probuje do przodu sie podciagac , mam sporo fajnych zdjec , lubie mu robic rozne scenerie I kocham go przebierac !