Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
co za ch*** dzień mój ojciec miał wypadek w pracy spadł z drabiny i był w stanie krytycznym z krwiakiem, już jest po operacji mózgu i w śpiączce na oiomie, wieczorem będzie wiadomo czy biorą go do lepszego szpitala w innym mieście.
Teraz stan zmienił się z krytycznego na bardzo ciężki. Trzymajcie proszę kciuki żeby było ok, nawet nie mam z kim pogadać bo rodzice mieszkają ok 300kmod wawy, mąż w robocie dziś do 20, a że wszyscy znajomi się na mnie dupą wypieli po urodzeniu Borysa to zostało mi tylko to forum - jakie to qwa żałosne i sowa piosenki perfektu "proza życia to przyjaźni kat" sa prawdziwe, a jeszcze 1,5roku temu nie wierzyłam że moge "przyjaciół" stracić.
Na szczęście dzidsiuś chyba coś wyczuł i jest spokojny17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D kciuki zaciśnięte. Wszystko skończy się dobrze!
Nasz Maluch po szczepieniu. Zapłakał przy wkłuciu a później już spokój. Szykujemy się do wyjazdu. My z Małym do rodziców a Mąż jutro na operację. Igor waży 6160g i ma 65 cm. W ciągu 4 tygodni przybrał 1 kg.
Co do rozszerzania diety to my po 4 miesiącu od razu zaczynamy, oczywiście o ile reakcja będzie ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 15:06
tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
D84 trzymaj sie i trzymam kciuki żeby było dobrze. Moze to marne pocieszenie ale wszystkie moje "przyjaciółki" nie maja dzieci i po urodzeniu Zuzi wszystkie zamilkly
luby cale dnie pracuje a mieszkamy u teściów wiec całe dnie spedzam w czterech ścianach rozmawiając tylko z Zuzia o ile ma humor
L mała ma juz 71 cma co do razszerzania diety to jak zaczynam po 4 miesiacu , podobno tak jest najlepiej jak dzidzia jest na mm a jak KP to po 6 miesiącu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 15:11
-
nick nieaktualnyD! Wszystko będzie dobrze, musisz być dzielna dla B. Głupio to zabrzmi, ale przypomniało mi się jak moja mama walczyła o życie - ciężka operacja dawali jej mniej niż 3%. Jak ja wtedy po ścianach łaziłam, ile wypłakałam.. a wcale taka młoda nie byłam bo miałam chyba 22 lata. Trzeba wierzyć!
Z koleżankami to ja mam na odwrót. Ze mną chcą się spotykać, ale ja nie bardzo. Mam przyjaciółkę i jej Ksawcio jest 3 dni młodszy od mojej i tylko z nią naprawdę chętnie się spotykam. Ja to zawsze preferowałam kontakt "internetowy" o fora albo fb -
D z tata na pewno wszystko bedzie w porzadku, nie ma innej mozliwosci :* a tacy "przyjaciele" jak widac nie sa w ogole warci uwagi i moze dobrze ze tak wyszlo, przynajmniej zobaczylas jacy sa
A diete chce jednak rozszerzac w 5 miesiacu, podawac juz jakies warzywa i owoce, ale oczywiscie mleko z cyca bedzie najwazniejszym posilkiem :p jesli pokarmu nie zabraknie.
Dlugie te waszw dzieciaczkimoja nie ma po kim byc wysoka haha
idzie w mase jak mamuska!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 15:34
-
d84, trzymaj się kochana, na pewno wszystko będzie dobrze. Z tego co piszesz to najgorsze już minęło. Trzymam mocno kciuki!!
A znajomymi się nie przejmuj, tych się poznaje w biedzie i potrzebie.. Ja z moim M jakiś czas temu zrobiłam gruntowną weryfikacje znajomych i jesteśmy przeszczęśliwi. Z całej gromadki w zasadzie zostały nam 3 pary bliskich przyjaciół, na których wiemy, że możemy polegać na dobre i na złe, w radości i potrzebie, postawiliśmy na jakość a nie ilość.
Jak zwykle pozwoliłam sobie pooglądać zdjęcia waszych pociech z ostatnich kilku stron i mam banana na twarzy od ucha do ucha. Każde jedno piękniejsze od drugiego. Udały wam się dzieciaczki!
A skoro już do was zajrzałam to podpytamCo myślicie o http://www.tinylove.com.pl/index.php?p3572,wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-do-18kg-brazowy ?? Może któraś z was ma??
W ciąży z Olgą byłam przekonana, że będę w nocy wstawać i chodzić do jej pokoju, a teraz tak mi przyszło do głowy, że może na te pierwsze 2-3 miesiące, przynajmniej w te trudne noce, byłoby fajnie jakby w nocy Borys spał blisko nas. Zwykłego kosza mojżesza nie chcę, bo mi się mało podoba, poza tym są dość drogie i spełniają tylko jedną funkcję na dość krótko. Łóżeczko dostawne nam się nie zmieści stąd pomysł tego tinylove (oczywiście w wersji rozłożonej na płasko gondolki). Co myślicie?? -
Zosia_wop wrote:Kkkaaarrr fajny bujaczek, jakbym dopiero sie szykowała di
Porodu to bym kupiła, a teraz juz za późno
A jak sie czujesz, wszystko ok?tysiaa93, Zosia_wop, Bruśka, vayn, Tusiaa, tulipanna, L, marissith, gorgeous lubią tę wiadomość
-
D84 zdrowia dla taty!!!
Co do znajomych to my mamy takie 3 pary z którymi sie chętnie spotykamy. Koleżanki, ktore mieszkają blisko mnie to sie nawet nie odzywają, za to kolezanki z pracy mieszkające 50km ode mnie odwiedziły mnie i non stop piszemy ze sobą na fb