Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z pobieraniem krwi to u nas koszmar niestety, wiec Dana Michałek to musi byc dzielny
Ale z pobieraniem krwi wiąże sie mała "historia"...poszłam do sklepu i tan jak zawsze jak ide do kasy to wszyscy się chcą wrąbać przede mną bo ja z wózkiem to jakbym miała tonę zakupów...i znów była ta sama sytuacja, juz byłam blisko, a wiadomosc to z dzieckiem jak marudzi chce sie obrócić na szybko...no i baba wręcz pobiegła przede mbą, wiec sobie skomentowalam głośno ze chamstwo...na drugi dzien idziemy pobierać krew, lekarka kazała poprosić panią zeby zrobiła id ręki ...a tam ta baba siedzi jak na zloscno ale pobrała tylko, ze młoda ryczała jakby ja ze skory obdzierali
-
U nas ma być dziś 29 i się zastanawiam nad krótkim rekawkiem. Mlody trochę lepiej. Już tak mocno nie charczy. W gondoli czapkę sciagam zakładam tylko jak Młodego wyciagam ta chustke z daszkiem. Na spaxer wyjdziemy dopiero po 15 bo wcześniej jeszcze położną musimy odwiedzić.
Ja też mieszkam w samym centrum ale po drugiej stronie ulicy mam ogromny park wiec miejsce do spacerowania jest.
Igor mial już 3 razy krew pobierana i za każdym razem tylko czerwony się zrobil i dalej w kime
Adelka chyba bym się jednak bała tego kataraka.
Tysiu Gabrysia jest przecudowna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 10:38
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko, gdzie takie cuda kupiłaś?
Zosiu, bez mleka i przetworów, także pomidorów już ok. miesiąca ciągnę. Kupki dalej takie same. Policzki raz ładne, raz się zaogniają. Ostatnio odkryłam, że po delicolu kupki robią się żółte, więc to chyba nietolerancja laktozy. Nie spocznę dopóki nie będzie OKŻyczę i Wam dużych przyrostów
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Ja wczoraj z Jagoda bylam pol dnia na dzialce i byla w pajacu z dlugim rekawem i cieniutkiejczapeczce. Mowia ze o jedna warstwe wiecej-czyli jak Ty krotki rekaw to dziecko dlugi.
Kiedyś się tak mówiłoW chłodne dni można cieplej ubrać, ale w ciepłe tak samo jak siebie. Mój Jaś czasami lżej ubrany niż ja, bo jestem zmarźlakiem. A on w jednym body potrafi się upocić. Nie wspominając o czapce.
http://pediatria.mp.pl/pielegnacja/52403,jak-ubierac-male-dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 11:16
marissith lubi tę wiadomość
-
] Synula śpi a matka książki nie zabrała. Georgus waga zacna my tak wazymy między 6900-7100. Kawał synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 11:22
tysiaa93, Biedroneczka29, gorgeous, Lexi150, Tusiaa, L, marissith, adelka77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak któraś jest zainteresowana chustami bawełnianymi wiązanymi z daszkiem dla dziewczynek to moge podać namiar bo wlasnie zamówiłam trzy dla córci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 16:18
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś założyłam body długi rękaw i cienkie spodenki, skarpetki, lekka czapka. Awaryjnie wzięłam kocyk, ale odkrywałam go i tak był cały gorący.
Dziewczyny, a dopajacie jakąś wodą jak jest tak gorąco? Przygotowałam dziś Młodemu, ale nie chce tego pić