Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia ja sie chyba zablokowałam tym że bedzie bolało. Z jednej strony chce a z drugiej boje sie jak cholera . PO porodzie boje sie każdego bólu
A i zaraz powiecie że co chwile zaglądam tam na dół ale jak sie golę to nie potrafie bez lusterkaczy wy tez macie tam taki pecherzyk jakby z krwia czy czyms podobnym ? to jest po szyciu i to bedzie takie? Nie chce isc do gin i z siebie głupa robic
Lexi mi koleżanka mówiła że ona podawałą gerbera ale skoro czytałas i nie polecaja to zakupie coś innegoWłaśnie nie wiem o co mu chodzi może i pic ale w pokoju nie mamy jakos mega ciepło bo jest ok 20 stopni. Może i skok kto wie. Odzwyczaiłam sie od takiego wstawania.
L ale to okropne uczucie było jakby mi dosłownien miało cos tam strzelic i to po drugiej stronie niż gdzie byłam nacinana . Biedny ten mój chłop ale chociaz zrozumiał że niechce
Tysia a zaszumiało po piwku? ja jeszze % nie piłamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 20:02
Kubuś
-
Tusiaa skoro przeżyłaś poród to przeżyjesz kobieto wszystko
A taki pęcherzyk czy gulkę też tam mam ale gin nic na ten temat nie mówił, więc widocznie tak już musi być
A po piwku trochę zaszumiało, dużo teraz nie potrzeba skoro się organizm odzwyczaiłWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 20:00
-
Wiecie co? Ja to mysle ze ten dyskomfort powoduje burza hormonow,kp i prolaktyna. Zobaczcie -generalnie mowi sie ze przy kp sie nie zachodzi bo ta prolaktyna taka wysoka, dyskomfort i strach przed kolejna ciaza maja po prostu nie dopuscic do nastepnej ciazy. Organizm wie co robi,boli-won chłop, ja urodzilam,teraz musze odchowac!
-
Tuli dobrze powiedziane hehe
Aa i ja bede zaczynac od marcheweczki może i w przyszłym tygżeby się Kubusiowi mleko nie przejadło heheh:D
Tysia niby tak ale ogólnie strach jest mega przed kolejną ciażą bo wiem co mnie czeka i jakoś nie usmiecha mi sie wracac na porodówkeSzkoda że nie jestem facetem z jednej strony heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 20:09
Kubuś
-
Mam dość! !!!zaczynam się buntować, ja ku@///a mac tylko dzieci, Dom, lekarz a mój welmoznyy małżonek kolacyjki, wyjazdy, spotkAnka bo on musi bo nie wypada szefowi odmówić jak zaprasza, bo mu się nudzi:/
Juz zapowiedziała ze albo nianie zatrudniamy albo wracam do pracy i dzielimy obowiązki na dwoje. Mam dość! !!!
Dziękuję za uwage☺Kri lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Tusiaa też się boję kolejnej ciąży ale w sumie z zabezpieczeniem nie tak łatwo w nią zajść. A jeśli się trafi niespodzianka to cóż, dziecko z tego plemnika będzie mega silne
E-ness nie dziwię ci się i podziwiam, że dajesz radę ogarnąć czwórkę dzieci! Serio szacunek. Postaw na swoim. -
Tusiaa wrote:Prawie nic nie włożył bo od razu kazalam wycofać i drugi raz spróbowałam i to samo
normalnie aż się poplakalam i pomyślałam ze cc by było lepsze. Boję się tam golic, blizna mnie swedzi.
Tusiu, to Cię pocieszę - ja po cc, a mam to samo!Co prawda, po paru próbach jest nieco lepiej, ale podczas zbliżeń boli mnie bardziej niż pierwszy raz!!
-
Tusiu ja tylko mówię co czytałam. Nie wiem czy są to wiarygodne opinie.
U nas właśnie na pierwszy rzut idzie dynia i brokuł z Gerbera bo mają takie malutkie słoiczki na spróbowanie. Tuli niestety często marcheweczka również powoduje zaparcia. Ale każde dziecko jest inne więc trzeba próbować.
Moja przyjaciółka swojemu 3-miesięczniakowi już podaje jabłuszko ze słoiczka. Pierwszemu synkowi też tak wcześnie zaczęła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 20:40
-
Ktora mnie przebije, zjadłam dzisiaj 4 kawałki ciasta i 2 paczki ha ha ha a potem narzekam ze brzuch mi został. Ja mam cos z głowa, gorzej jak dziecko ktore nie potrafi sie powstrzymać. Ciasto jescze przeżyje bo to takie zwykle z jabłkami, a paczki to przez męża, bo kupił sobie w pracy i nie zjadł, po przyjściu do domu akurat położył przede mną jak karmiłam a ja wtedy uwielbiam podjadać.
Tusia pieknie sie prezentujecie i te Wasze oczy!
-
Tusia ja tam nie mam nic takiego jak TY opisujesz balonik z krwią czy czymś.
Kurczę ja to jeszcze "dziewica poporodowa " i jak tak piszecie ze boli to nawet o tym nie mysle.
I tak czytam i czytam i widze ze kilka z Was boi się kolejnej ciąży zapewne jest to spowodowane bólem przez jaki przeszlyscie dlatego ja dziękuje Bogu ze miałam ZZO i nie mam traumy. -
nick nieaktualnyTusiaa wrote:A właśnie dziewczyny z jakiej firmy będziecie podawać deserki czy obiadki ? Marchewkę ? na samym początku na sprobowanie ?
zaczynamy rozszerzać dietę od skończonego 6 m-ca czyli akurat w połowie sierpnia jak wrócimy z gór
-
Biedroneczko ja rodzilam bez zzo i traumy nie mam. Będę to powtarzać ze bol okolo porodowy jest gorszy. Ten bol bioder kilka tygodni przed porodem, hemoroidy po porodzie. Ja tez nie wyobrażam sobie drugiej ciąży ale ze względów finansowych i czasowych. Marzy mi się trojka maluchów
Pierwszy raz po porodzie bolal bardzo. Czułam każdy szew. Za drugim razem juz nic nie bolalo
Aaa Dziewczyny, za 2 dni świętujemy nasz pierwszy dzień matki
Ja tez będę sama robic jedzenie dla Mikołaja, mam szybkowarWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 22:55