Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mały to nic nie wypije i koperkowa jest ble i na spokojny sen jwst ble najlepiej jak weźmie smoczek do buzi pociągnie skuma że to herbata i udaje ze się krztusi od razu udaje ze się krztusi i tyle gdyby naprawdę tak było to od razu byłby kaszel a tu nic. Wypije od wielkiego dzwonu coś ale to i tak mi wypluje. Ostatnio już myślałam żeby na herbatę mu miarke mleka dodać
-
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny jak któraś jest zainteresowana chustami bawełnianymi wiązanymi z daszkiem dla dziewczynek to moge podać namiar bo wlasnie zamówiłam trzy dla córci
Dzisiaj po raz pierwszy Gabrysia na spacerze nie usnela ani na minute, tylko bawila sie zabawka, az sie zdziwilam
Ja niczym nie dopajam, nawet koperku nie chciala pic jak zaparzylam. Jak doslodzilam troszke glukoza to wypila ale wiadomo ze to malo zdrowe i nie bede za kazdym razem slodzic. Jak wydaje mi sie ze chce jej sie pic to daje cyca bo to pierwsze mleko to i tak woda, troche pociagnie i juz -
Nasz nawet posłodzonych herbatek nie chce pić
Mleko mu wystarcza.
Dziś byliśmy u położnej. Igor w przeciągu 5 dni przybrał 210g i waży już 6370g. Co za klusekNo i pozwoliła położna zagęszczać mleczko kleikiem ryżowym i właśnie dostał pierwszy raz. Zasmakowało mu chyba
-
A właśnie dziewczyny z jakiej firmy będziecie podawać deserki czy obiadki ? Marchewkę ? na samym początku na sprobowanie ?
Probowalismy z mężem serduszkowac . Bolało.ciągnęło jakbym miała się rozerwać. Prawie nic nie włożył bo od razu kazalam wycofać i drugi raz spróbowałam i to samonormalnie aż się poplakalam i pomyślałam ze cc by było lepsze. Boję się tam golic, blizna mnie swedzi. Mam tam dziwnie wrażliwa skórę od tej blizny aż do odbytu
już sama nie wiem czy to możliwe że to hemoroid
Nigdy nie miałam i jakoś nie specjalnie wiem jak to wygląda. Niby smatowalam mascia ale to nic nie daje.
Śliczne mamy forumowe dzueciaczki
Mój Kubuś od paru dni bierze do ręki grzechotki i próbuje do buzi włożyćNo i ostatnio nie daje mi spać w nocy. budzi się co godzinę ,1.5 i nie wiem o co mu chodzi. Daje go do cyca i zasypia. Dzisiaj w dzień akcja żarcia się bo moje chce mu nie starczsja i muszę mm podawać prawie ze za każdym razem .moja laktacja nic nie drgnela stoi w miejscu
a dziecko rosnie i chce więcej .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 17:59
Kubuś
-
Tusiaa wez sie napij i sprobujcie jeszcze raz, mowie ci! Odciagnelam wczoraj mleko zeby miec, nakarmilam mala, jak usnela to wypilam zimne piwko i jakos poszlo...
Nie bylo dla mnie jakos super przyjemnie ale sprobowalam sie rozluznic i mysle ze z kazdym razem bedzie lepiej
I chlop od razu jakis milszy sie zrobil hehehe
Dasz rade!!! Tylko nie blokuj sobie glowy tym ze ciagle bedzie bolalo. Bo ja juz prawie sie tak wczesniej zablokowalam.
Szkoda ze laktacja stoi w miejscu, ale niedlugi bedzie mozna podawac sloiczki, deserki itp i mleko nie bedzie musialo byc jedynym posilkiem -
Tusia ja mam różne słoiczki. Bobovita, gerber, hipp i mam też 2 z holle i jeden z humany. Ogólnie szukałam różnych smaków. Nie brałam nic na zapas tylko właśnie po 1 słoiczku na spróbowanie bo nie wiadomo co będziemy jeść. Najtańsze są chyba z bobovity i ponoć dobrej jakości. Nie polecają ogólnie gerbera z tego co czytałam.
A Kubuś to może tak wstaje bo mu się pić chce? A może kolejny skok?
Położna sprawdzała też jak tam dziąsełka i mówi że do ząbków jeszcze daleko -
Lexi150 wrote:Nasz nawet posłodzonych herbatek nie chce pić
Mleko mu wystarcza.
Dziś byliśmy u położnej. Igor w przeciągu 5 dni przybrał 210g i waży już 6370g. Co za klusekNo i pozwoliła położna zagęszczać mleczko kleikiem ryżowym i właśnie dostał pierwszy raz. Zasmakowało mu chyba
Leci a ty kp czy mm? Pytam bo tez bym małej chciała mleko na noc zagęścić kleikiem ryżowym a kp. -
Odnośnie słoiczków i kaszek - uważajcie na skład. Bratanek(8mcy) dostał kaszkę bobovity z brzoskwinią i od razu go uczuliło tak, że trafił do szpitala. W składzie oprócz mm, mleko krowie. I powiedzcie mi po co? Chyba właśnie aby reakcja alergiczna wystąpiła. Także na zapas ja kupować nie będę.