Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My oglądaliśmy wózki, łóżeczka Ja raczej postawię na klasyczne łóżeczko które ma doczepiane do nóżek elementy by zrobić kołyskę wózek na pewno 3 w 1
No i mój mąż jest zakochany w czymś co nazywa się leżaczek hybrydowy. stwierdził że zrobi to żeby na pilota działało :dSkierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Agnesia oooo pamiętasz jaki chce wózek jajach dobra pamięć,pamietam jak dopiero poczatkowalam na forum i mało mnie tam nie zjedzono jak założyłam wątek o wózku buhhaaaa nie wiedząc ze istnieje forum belly No ale trudno
Dziewczyny ja nie czytam tych kłótni i nie wiem o co kaman,ale cos tu jest mowa o wierzących wiec wtrącę swoje dwa grosze i napisze,ze ja jestem osoba wierząc,ale do kościoła chodzę kiedy chce , idę pomodlę sie ,posiedzę ,zapale swieczuszke i wychodzę i nie uważam zeby ludzie wierzący byli osobami bardziej dobrymi od tych nie wierzących i na odwrót .Ide sie zdrzemnąć bo od 5:20 nie śpięBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Jestem za otworzeniem listy tematów, o których tu nie rozmawiamy to miejsce zdaje się miało być dla wspólnych rozmów o naszych groszkach i nas samych w ciąży. Myślę, że poruszanie na tym forum tematów jakkolwiek kontrowersyjnych nikomu nie służy, chyba wszystkie powinnyśmy dbać teraz o spokój i zajmować tematami cokolwiek bardziej relaksującymi
Na listę proponuję wciągnąć tematy:
* poglądy polityczne / polityka ogółem / wybory minione i nadchodzące / szeroko pojęte komentarze sceny politycznej
* poglądy religijne / wiara / kościół
lista oczywiście może być rozwojowa, jeśli pojawią się inne tematy niesłużące szeroko pojętej dobrej atmosferzeszara myszka, Doti87, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Pianistka, wczoraj na tvn turbo pokazywali jak lezaczek bujaczek podłączyli do wiartarki hehe to było z serii "dandżer" myślałam że padnę, jak gościu niechcący włączył na wyższe obroty.
Miałyśmy się tutaj wspierać, każda z nas ma jakieś stresy i smutki, a atmosfera faktycznie przez te dni zrobiła się gęsta i napięta. Pamiętajmy po co jest ten wątek , oczywiście nie zabrania się nikomu mieć własnego zdania, ale czasami lepiej ugryźć się w język (hmm albo w palec w przypadku forum ) i przemyśleć swoją wypowiedź dwa razy . -
Pianistka wrote:My oglądaliśmy wózki, łóżeczka Ja raczej postawię na klasyczne łóżeczko które ma doczepiane do nóżek elementy by zrobić kołyskę wózek na pewno 3 w 1
No i mój mąż jest zakochany w czymś co nazywa się leżaczek hybrydowy. stwierdził że zrobi to żeby na pilota działało :d -
nick nieaktualnyJustaw wrote:Ale nieprzyjemnie sie tu robi...
Mamoniemamo, naprawde uważasz, ze to dobre miejsce na dyskusję na temat wiary, albo polityki...
Odechciewa mi się tu zaglądac...
Monkey 100 lat!!! I mega nudnej ciązy
w ogole to chyba na kazda z nas hormony dzialaja ze jestesmy takie pzewrazliwione.
jeszcze przewinie sie tu tyle tematow bardziej lub mniej burzliwych. Np. Tak jak juz wczesniej ktos napisal czy szczepic dzieci czy nie ?
Pianistka skutecznie odwrocila temat od juz nawet nie pamietam czyjej klotni i chwala jej za to -
Justaw ale super , dopisuję sobie do listy
My ostatnio panią gadżet oglądaliśmy i pokazała super fotelik (to na później), który można fajnie regulować do wzrostu dziecka, ale ma dużo elementów czyniących go bezpiecznym, nie żadne badziewie , fakt że to fotelik dla starszego groszka, ale sobie zapisaliśmy w kajeciku
Leżaczek bujaczek kupujemy na pewno, nie wiem jaki ale to fajna sprawa -
Justaw wrote:Mi ostatnio wpadl w oko taki leżaczek:) http://www.tinylove.com/fr/3-in-1-rocker-napper-red Ciekawe jak to sie sprawdza.
w zależności od producenta, mają określone melodyjki i różne prędkości
Na 100% kupimy coś takiego.
A powiedzcie dziewczyny, planujecie że maleństwo będzie w sypialniach z Wami czy od razu w swoim pokoju? -
Ja miałam huśtawkę hybrydową dla synka i byłam nią bardzo rozczarowana. Wolę klasyczny, zwykły leżaczek, który jednak lepiej mi się sprawdził przy dziewczynkach Wiem jednak,że są mamy, które nie narzekają na model, który ja wówczas wybrałam. Po prostu mi nie pasował.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
MamaNieMama wrote:To jest forum. Jezeli przez nastepne 8 miesiecy masz zamiar pisac tylko o wymiocinach to ok. Jezeli Ci sie nie podoba to tu nie wchodz.
w ogole to chyba na kazda z nas hormony dzialaja ze jestesmy takie pzewrazliwione.
jeszcze przewinie sie tu tyle tematow bardziej lub mniej burzliwych. Np. Tak jak juz wczesniej ktos napisal czy szczepic dzieci czy nie ?
Pianistka skutecznie odwrocila temat od juz nawet nie pamietam czyjej klotni i chwala jej za to -
MamaNieMama wrote:To jest forum. Jezeli przez nastepne 8 miesiecy masz zamiar pisac tylko o wymiocinach to ok. Jezeli Ci sie nie podoba to tu nie wchodz.
Pianistka skutecznie odwrocila temat od juz nawet nie pamietam czyjej klotni i chwala jej za to
Żart oczywiście, od razu mówię ^^ -
nick nieaktualnyWymyśliłam sobie jeszcze jeden problem! Więc dziecko będzie z nami w sypialni, dla dziecka mam meble koloru waniliowego a moje meble sypialniane to dąb! Oczywiście mogę zmienić meble sypialniane nie ma dla mnie to problemu ale i tak nie mogę znaleźć Waniliowych. Myślałam już nad tym by zamontować szafę 2 drzwiową, i z przodu zamiast drewna zrobić lustra przesuwne, nie będzie tak widać że są 2 różne komplety. Co myślicie o takim wykonaniu?
-
nick nieaktualnywiola0912 wrote:hej
Po wczorajszej wizycie mam dołka serducha nie było 6t+2musze lezec i odpoczywac,grzebała mi i nic nie było widac a sprzet super lezałąm i miałam ekran przed sobą pytała czy bete robiłam mówie ze nie,tylko to co kazała i wczesniej dla siebie krew mocz tsh i zapisałą to na ost wizycie zakrecona ,fasolka ma 52mm ukryła sie..wpadłam w panike tydzien temu było fajnie widac a sprzet statyy,taką miałam ochote na gofry kupilismu i smietane dostałąm zgagi ze myslałam ze mnie wypali
30 czer musze przyjsc po skierowanie krew mocz i tsh i toksoplazme dziwie sie ze nie miała tego przy sobie
Widze ze smak juz nie taki jak w ciazy z Erykiem:(co do przeczuc narzie nie mam co bedzie grunt ze jest nie wazne co trzeba kochac bez wzgledu na płec
Duphaston musze brac ale to sie okaze czy całą ciaze czy na chwile amen -
Pianistka, maleństwo będzie w naszej sypialni - pisałam wyżej. Ja nawet wpadłam na najdurniejszy pomysł, że mąż może od czasu do czasu spać w drugim pokoju, bo rano do pracy... Wybił mi to szybko z głowy, że nie ma takiej opcji, bo dzieckiem zajmujemy się razem i nie ma że płacze i rano trzeba wstać, to jest rola rodzica i żebym durnot nie wymyślała .
-
Justaw wrote:Mi ostatnio wpadl w oko taki leżaczek:) http://www.tinylove.com/fr/3-in-1-rocker-napper-red Ciekawe jak to sie sprawdza.
Też go oglądałam, bo znajoma bardzo zachwala. Kto wie...może skuszę się tym razem?Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
kkkaaarrr wrote:Jestem za otworzeniem listy tematów, o których tu nie rozmawiamy to miejsce zdaje się miało być dla wspólnych rozmów o naszych groszkach i nas samych w ciąży. Myślę, że poruszanie na tym forum tematów jakkolwiek kontrowersyjnych nikomu nie służy, chyba wszystkie powinnyśmy dbać teraz o spokój i zajmować tematami cokolwiek bardziej relaksującymi
Na listę proponuję wciągnąć tematy:
* poglądy polityczne / polityka ogółem / wybory minione i nadchodzące / szeroko pojęte komentarze sceny politycznej
* poglądy religijne / wiara / kościół
lista oczywiście może być rozwojowa, jeśli pojawią się inne tematy niesłużące szeroko pojętej dobrej atmosferze
Eeeeeee nie,tu nie chodzi o to aby nie rozmawiać na trudne tematy, tylko o to aby szanować odmienne poglądy, a nie próbować kogoś na sile przekonywać do swoich racji.
Ileż można mówić tylko o "bakach i mdlosciac" a za chwilę o kupkach;-)
Za chwile to jakaś cenzura się tu pojawi;-)
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Pianistka wrote:to jest własnie coś takiego
w zależności od producenta, mają określone melodyjki i różne prędkości
Na 100% kupimy coś takiego.
A powiedzcie dziewczyny, planujecie że maleństwo będzie w sypialniach z Wami czy od razu w swoim pokoju?