Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi150 wrote:Zosia no moja bratanica miała to z ikei ale to już do niego dziecko musi ładnie siedzieć.
-
Ja mam krzeselko z ikei po moich chrześniaku, rzeczywiście ma szeroko rozstawione nogi i tak patrząca niego jest taki jakby to napisać... Zwykły, nie ma w nim nic ładnego. Moj brat z bratowa lubią taka prostotę a dla mnie mógłby byc bardziej miękki. Ale jak juz go dostałam za darmo to nie będę nowego kupować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 08:03
-
nick nieaktualnyJa za krzesełkiem patrzę na olx, zakochałam się w chicco polly no ale tak jak Lexi wspomniała cena powala. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł żeby Poli kupić na chrzciny bo znając życie nie będzie to to co mi się podoba bo "to szkoda piniędzy na coś co ona krótko poużywa"
-
Ja polecam dla dzieci siedzących takie siedziska nakładane na krzesła. Super sprawa i nie zabierają miejsca w domu.
Ja póki nie siedzi to karmie w lezaczku w pozycji polsiedzacej.Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Tusiaa wrote:Gorgeous a to wasz Jas nóżek nie rozkładał w ogóle na zabkę czy jak że lekarz kazał Wam to załozyc? boje sie że i mojemu bedzie kazałó to zakładac bo jedna nózka mu tak luźno sie nie rozkłada tylko z oporem i nie do końca..
Rozkładał - nawet na pierwszej wizycie lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze, bo Jaś ładnie rozkłada nóżki na żabkę. Dopóki nie zrobił usg, na którym wyszło, że bioderka nie wyglądają jak trzeba.
-
tulipanna wrote:U nas tez kupa codziennie.
Ja nie zamierzam rozszerzac diety na razie. Czy jeszcze ktoras z Was zamierza karmic tylko i wylacznie piersia?
Myślałam, że jestem jedyną, która nie śpieszy się do rozszerzania diety!marissith lubi tę wiadomość
-
Dla mnie karmienie cycem jest tak wygodne, że nie śpieszy mi się do podawania dodatkowych pokarmów. Wiem, że jeszcze będę miała dosyć tego gotowania, wprowadzania nowych smaków itd., więc korzystam z cycków, póki mogę.
Kri, vayn, tysiaa93, marissith, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Na początku leczyli ja na refluks a okazało się że ma anemie i po syropku na refluks odbijalo jej się jeszcze bardziej
wiem że pisałaś o większym dziecku ale ja pamiętając to co było teraz pewnie też będę biegać z jedzeniem. Ani jedna ani druga choroba nie jest mega poważna ale straciliśmy przez nią kp i 2 miesiące radości bo Blanka piła po 200 ml mleka przez cały dzień
-
Natalica szkoda że tak wyszło
no ale wazne że znasz juz przyczyne
teraz bedzie tylko lepiej.
gorgeous a u nas z kolei na usg wszystko ok niby ale jak bada rekami to niby jedna nózka słabiej sie rozkłada na żabkę a druga chodzi lekko.
Tysiaa to zrób ze skarpetkami, pampersami, chusteczkami nawilżanymi lub kapelusikami, czapeczkamiz tym czego masz dużo
płynami do kąpieli heheh
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Bo dziś była sesja i z pampersami butami i książeczka z cyfra 4. Te ogrodniczki to róż 6/9 i nie widać aby były za dużena telwfonie uśmiechnięte ma tylko te na golasa ciekawe jak na aparacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 16:21
vayn, marissith, tysiaa93, Tusiaa, Zosia_wop, Lexi150 lubią tę wiadomość