Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKri Pola miała takie suche plamki, znikło z czasem. Kąpałam ją w emulsji do kąpieli emolium zamiennie z krochmalem. Smarowałam ją też olejem kokosowym, Brusia polecała
Co do truskawek ja pochłaniam codziennie 1kg. Młodej nic nie jest.tulipanna lubi tę wiadomość
-
A to Wasze tez maja cos z glowka? Przechylona? Nam od razu pediatra polecial rehabilitacje zeby rozluznic obrecz barkowa,bo to pozniej skutkuje wolniejszym siadaniem. I kazala szybko isc. Powiem Wam ze super te cwiczenia i zabawy u niej byly,Jagoda byla zachwycona
Nam powiedziala ze na szczescie to nieduza asymetria bo glowa nie jest splaszczona z jednej stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 12:25
-
Dzięki dziewczyny, spróbujemy.
Ja jadłam truskawki , a to uczulenie to nie od nich raczej bo miał wcześniej ...
Znalazłam, ładna i cyc można wywalićzamówiona. http://www.bonprix.pl/style/sukienka-285604073/?catalogueNumber=920999&category=114&source=7
vayn, tulipanna, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczna sukienka! Ja nadal żadnej nie kupiłam już mnie to powoli zaczyna słabić...
Dana dzięki za informację, małżu skoczy po pracy do kauflandu.
Ja zamówiłam dzisiaj Poli sukienki z 51015 bo mają w promocjiNie wiem kiedy w końcu o sobie pomyślę
dana222 lubi tę wiadomość
-
Brusia jak wrócę do domu to wrzucę.
Tuli u nas Igor przy porodzie miał wpisany krecz szyji ale po wyjściu ze szpitala i położna i lekarz stwierdzili ze wszystko gra. Później jeszcze miał tak że preferowal jedną stronę ale teraz jest już ok. -
U nas to jest problem z tyłu głowy ma dziurę i asymetrie. Jak byliśmy na szczepieniu to mówi że głowa plasla ale nic nie dała poszłam ns konyrol z nosem i mówię że ma dziurę to też nic więc kładziemy go na ten drugi bok ale poprawy brak więc poduszkę trzeba kupić. Bo leżeć na brzuchu dalej nie lubi.
-
nick nieaktualnyGulasz i placki ziemniaczane
Ogólnie moje dziecię uczy mnie cierpliwości dziś 13 dzień bez kupy.
Jeden lekarz mówi, że po 7 dniach mam dawać czopek, drugi że do 2 tyg, a trzecie że dziecko tylko na kp może wcale nie robić kupek.
Chciałabym jej dawać ten czopek, ale kurde to nie rozwiązanie. Zwłaszcza że jest pogodna i nawet nie próbuje stękać.