Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe nie no taki kształt.ze czuć pod polcem taki otworek. Kurcze pomysły robiłam e tyg wczoraj dobre wyszło mi mięso wielone z sosem pomidorowym i makaronem piórka w multicokerze ja zjadlabym kluski z truskawkami lub serem ale dla męża to nie obiad. Pomysły mi się kończą.
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:O omyslu na obiad nie mam nic nie Wyciągnęłam co macie?
Bruśka pokarz jak taka poduszka wygląda
Vayn 13 dni to faktycznie długo, ale jak ją nie boli brzuszek to bym poczekała
Nina teraz je co 2h... masę robi
Co do truskawek ja już jadłam i było wszystko ok, ale u nas po wszystkim jest ok
-
my po szczepieniu, pneumo robimy 2/9 razem z 5w1. Cena rota u mnie to 290 pentaximu to 120. Płakał chwilkę, ale teraz marudzi.
Rada pediatry na zaczerwieniona skórę pod pachami - psikać oktaniseptem i potem jak wyschnie maka ziemniaczaną.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Jadłam kiedyś taką zupę z przepisu ze strony Lidla. Słodkawa. Ja to ubóstwiam ostatnio pieczone mięsa itp w rękawie w piekarniku bo nie trzeba pilnować. Uciekła schab i mam już 3 dzień
Obczajcie sobie to, nie mam pytań http://www.tvn24.pl/ciekawostki-michalki,5/jennifer-milford-karmi-swojego-36-letniego-partnera-piersia,650971.htmlTusiaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
U nas dzis rybka kuskus i marchewka z jabłkiem, my uwielbiany ryby i moglibyśmy jeść codziennie gdyby nie ich słaba dostępność i cena.
Kupiliśmy na Olx fotelik do karmienia 6m+ chicco happy snack za 50zl w dobrym stanie tylko, ze brudny - mi by było wstyd taki sprzedawać, ale no cóż...wyczyścić nie problem...
U nas problemów po szczepieniu ciąg dalszy - na rączce czerwona ogromna plama
Ja dzis tez obzarlam sie truskawkami
Kri czytałam ze uczulenie na białko mleka krowiego lubi sie uaktywniać po 3mcu dopiero...ake nie chce stac herezji, jedyne co mi przychodzi do głowy to dieta bezmleczna i obserwacja...my mieliśmy 2 suche placki, ale to było na brzuchu obdarcie od pampersa.
Teściowa znów namawia na rozszerzanie diety - zupa z marchewki i ryżu zblendiwana -
Kri jestem jestem
ja tez poszukuje sukienki na wesele i na chrzciny musze tez cos kupic
Tuli ja truskawek nie jadłam chociaz miałam piekielna ochote jak maz kupili i zapachniało nimi,ale jakos sie bałam mimo tego,ze jak narazie u nas po wszystkim jest ok. -
Igorowi po wczorajszym wkłuciu też zrobiła się czerwona plamka i ma to miejsce zgrubiałe. No i chyba go drażni bo jak dotykam to się denerwuje. Przy pierwszej dawce było tylko zgrubienie. A poza tym standardowo jak po szczepieniu przespał wczoraj pół dnia. I dziś to samo. A później noc ma niespokojną bo się wyśpi. Tylko nie mogę go dobudzić. Co próbuję to jest płacz i znów zasypia... Jutro rano wizyta u neurologa.
-
Dziewczyny, wpadłam pochwalić się z dzisiejszej wizyty w poradni preluksacyjnej. Doktor powiedział, że bioderka są bardzo ładne i prawdopodobnie szelki jeszcze "tylko" na miesiąc i był zdziwiony, że tak "szybko" się poprawiło!!!
Po dwóch tygodniach rzepy zaczęły się rozpinać, więc musieliśmy kupować takie zaciski (w sklepie budowlanym -,-), ale trzeba je przycinać i jakby się nie ucięło, to zawsze zostaje ostra końcówka. No i dziś przed lekarzem byliśmy w paru sklepach, nagle Jaś zaczął okropnie płakać i nie wiedziałam, co się dzieje. Spojrzałam, a on miał cały poharatany policzek, aż krew poszła na bodziaki... Myślałam, że się rozryczę, jak to zobaczyłam... Pokazaliśmy to lekarzowi i najpierw powiedział, że trzeba do pasmanterii iść i poprzeszywać szelki, aż w końcu napomknął, że w sumie można nowe, ale czy to opłaca się na miesiąc... nie czekałam, tylko od razu powiedziałam, że chcemy i już. Mamy nowe szelki i wspaniałą wizję miesiąca męczarni i spokój... Tylko na następnej wizycie rentgen będzie jeszcze robić, co mnie martwi, ale jak mus to mus.
Bruśka, Lexi150, Tusiaa, Zosia_wop, vayn lubią tę wiadomość
-
Mamuśki jakich rozmiarów używacie smoczkow do butelek. Ja nadal tych najmniejszych 0-3msc. Dzisiaj spróbowałam 3+ ale kurczę Kuba wypił w parę minut mm
jak długo piją wasze dzieciaczki z butelek ? Mój to jest mega zachlanny pije szybko i wypije dużo a później mu się odbija i wszystko polyka
Teraz pytanko czy to możliwe że jak mu dam mm to nagle robi kupę. Dzisiaj zrobił aż 5 . I to tak dziwnie bo jak dostał mm to po paru minutach mega bulgotalo mu w brzuchu(tak jak na srake) i zrobił kupę. poobserwuje jeszcze jutro . Może to po jogurtach do picia bo wczoraj i dzisiaj wypilam .Kubuś