Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey wrote:Dostałam zajebisty prezent na urodziny.
Zaczęłam plamić.
Na 13-tą mam wizytę u gina ale straciłam już wiarę...
Mam bardzo złe przeczucia
Mam ochotę zasnąć i przespać ten koszmar
Monkey całym sercem z Tobą jestem Kciuki zaciskam najmocniej jak umiem i będę wierzyć za Ciebie, że jednak jest dobrze.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Madlene84 wrote:Jeśli chodzi o spanie i pokój Maluszka.... pewnie mało która mama się zgodzi ale u mnie już 2 razy zadziałało. .. dzieci od pierwszych dni ladowaly we własnym pokoju we własnym łóżeczku. ... w dzień, w nocy... karmienie i odkładanie do łóżeczka. ... jasne ze były takie noce ze byłam zmęczona i kładą się z nimi do karmienia.... czasem się zdarzyło przysnac. .. ale jeśli nie to odkładam do łóżeczka. .. pewnie pomyślicie ze wyrodna ze mnie matka ale dzieci spokojnie spał u siebie a i mnie i mężowi było wygodniej kiedy nie musiał uważać żeby Maluch kolo mamy miał odpowiednio dużo miejsca teraz jest plan rozegrać to tak samo tyle ze teraz mamy 2 piętra wiec chyba na dole jakąś kołyski w salonie tez zamontuje jednak....
Wiktoria po przejsciu na mm i tym samym przesypianiu całych nocek śpi w swoim pokoju, predzej spała w naszej sypialni, ale w kolysce, czasami zostawala w lozku po karmieniu. Uslyszalam tysiac negatywnych opinii jak moge ja zostawaic itp, teraz ma prawie 11 m-cy i jest super, ciesze sie ze tak zrobilam, drugie dziecko tez po skonczeniu kp wysle do swojego pokoju. -
Zaczęłam plamić.
Mam ochotę zasnąć i przespać ten koszmar
Dokładnie w 5t+5d też plamiłam... a dwa dni później ujrzałam serduszko! Monkey jesteśmy z Tobą całym sercem Będzie dobrze, zobaczysz...
A jak to plamienie wygląda? -
Monkey wrote:Wcześniej pojawiła się plamka krwi na majtkach. Teraz mam brązowawy śluz.
Piersi jakby bolą mniej i czasem coś jakby delikatnie przejedzie mi po brzuchu.
Nie dźwignę tego drugi raz
No właśnie... Za 2 dni skończysz z wymiotami i nieznośnym bólem piersi
Jestem pewna że wszystko ok z kruszynką Daj znać po wizycie i głowa do góry!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaczęłam plamić.
Mam ochotę zasnąć i przespać ten koszmar -
Monkey wszystkiego dobrego z okazji urodzin Niech to będzie dla ciebie fantastyczny dzień
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i bety
U mnie o 16.45 będzie chwila prawdy... Albo wyjdę z tej wizyty szczęśliwa albo zapłakana. Nie ukrywam, że bardzo się boję.
Monkey właśnie doczytałam, że plamisz... Oby to nie było nic poważnego, nie może być!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:12
-
tysiaa93 wrote:
U mnie o 16.45 będzie chwila prawdy... Albo wyjdę z tej wizyty szczęśliwa albo zapłakana. Nie ukrywam, że bardzo się boję.
haha, znam to uczucie miałam serce w gardle... wiesz, że albo będzie super albo masakra ale musi być super Tysia! Przecież wszystkie dotrwamy do lutego -
Pianistka wrote:haha, znam to uczucie miałam serce w gardle... wiesz, że albo będzie super albo masakra ale musi być super Tysia! Przecież wszystkie dotrwamy do lutego
-
Tyle, ze ja juz jestem po jednej stracie. W poprzedniej ciąży plamienia zaczęły mi się w 5t3d. Tym razem dwa dni później.
Trudno mi byc dobrej myśli, zwłaszcza, że na pierwszej wizycie widziałam tylko pusty pęcherzyk
Zbieram się dziewczyny a Was prosze o kciuki i ewentualną modlitwę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:20
MiSia :), wiola0912 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Ewa1995 wrote:Hej. Wczoraj robilam test i wyszły 2 kreski z kalkulatora termin 26 lutego mam nadzieję że wszystko będzie w porządku
Ewa to tak jak u mnie ja rownież wczoraj ujrzałam dwie kreski a jak liczę na kiedy termin to jeden kalkulator pokazuje 23 luty inny znowu 26
Agnesia szczerze pamietam,ze ktoś mnie tam bronił,ale nie pamiętałam ,ze to Ty dziekuje moja obrończynio
Justaw ta przystawka do łóżka jest mega ,tez kiedys mi wpadła w oko i na pewno taka kupie nawet ostatnio z mężem weszliśmy z ciekawości do sklepu dziecięcego i tam była (jeszcze wtedy nie zdawaliśmy sobie sprawy,ze nosze w sobie groszka )
Monkey zaciskam mocno kciuki i pomodlę sie oczywiscie tez,bedzie dobrze-musi!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:29