Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny
Wszystkiego najlepszego dla Solenizantki
Popijam sobie kawkę właśnie (pije tak co 2-3 dzień z 3/4 lyzeczki rozpuszzalnej z mlekiem sojowym) i czytam Was - znowu duuuuuzo napisalyscie
Rano bylam na becie, powinna być dziś około 1000 - ide do gina po południu, nastawiam się ze zarodka może nie być widać (17dpo) ale ten pęcherzyk bym choć chciała zobaczyć. A jak nie to postaram się wyluzować na wakacjach i po powrocie na spokojnie to sprawdzić
Ktos wyżej wspominal o Angelice Pióro na YouTube - tez ja polecam, wlasnie sobie po trochu jej ćwiczenia bardzo pomalu zaczynam robic
Rano mnie znowu mdliło (2 dzień) ale bez wymiotów. W sumie jestem przyzwyczajona bo kiedyś brałam bromergon i dokładnie tak samo po nim rano się czułam
Powoli do mnie coraz bardziej dociera ze "jestem w ciąży" staram się mieć dystans do czasu usłyszenia serduszka ale wiadomo ze zaczynam już czuc się przyszla mama fajnie się z tym czuje, choć czasami mnie to przeraza - a wczoraj na Polsat cafe leciał program "porody" i chyba niepotrzebnie go ogladnelam rozkleil mnie po pierwsze, a po drugie nie jestem sobie w stanie wyobrazić ze "dam rade", choć wiem ze w danej sytuacji nasze sily potrafią być większe niż się spodziewamy -
A u mnie od czasu ciąży zaczęły się koszmary... dzisiaj śniło mi się że odcięłam sobie dłoń nożem kuchennym razem z kością a potem przyszyłam i założyłam bandaż bo chciałam sprawdzić czy się zrośnie
Masakra jakaś... pewnie przydusiłam sobie ciałem dłoń i mnie bolała, stąd te koszmary -
U mnie jak tak dalej będzie to będę zmuszona katering zamówić bo dzieci myszą przecież coś jeść a ja do lodówki otworzyć nie mogę bo wszystko mi śmierdziCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Mam nadzieje ze juz wam Przeszło... Nie mam zamiaru pisać tylko o wymiotach itp ale rozpisywanie o poglądach na religii,polityki nie ma sensu. Każdy jest inny i trzeba go uszanować!! A wy rzucacie się do siebie jak byście miały 18 lat i nie szanowaly drugiej osoby. Naprawdę myślę że to forum nie jest na temat naszych poglądów i klocenia się o to. Ooo to tyle co mam do powiedzenia bo aż czytać mi się tego nie chciało.
A tak z innej beczki, byłam na becie kolo 16 wyniki. Mam nadzieje ze ok będą i ładny przyrost będzie
Ejj nie mogłam się dzisiaj powstrzymać, bo wyszłam z laboratorium i naprzeciwko był sklep z ciuszkami dla niemowląt
.. No i kupiłam body i skarpeteczki hihihihi mój mąż juz śmiał się ze mnie ze zaczynam swirowac hihihihiszara myszka, Justaw, tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:A u mnie od czasu ciąży zaczęły się koszmary... dzisiaj śniło mi się że odcięłam sobie dłoń nożem kuchennym razem z kością a potem przyszyłam i założyłam bandaż bo chciałam sprawdzić czy się zrośnie
Masakra jakaś... pewnie przydusiłam sobie ciałem dłoń i mnie bolała, stąd te koszmary
U mnie też już zaczęła się faza ciążowych snówNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
e-ness wrote:U mnie jak tak dalej będzie to będę zmuszona katering zamówić bo dzieci myszą przecież coś jeść a ja do lodówki otworzyć nie mogę bo wszystko mi śmierdzi
Współczuję Ci strasznie!!! To jest koszmar,kiedy zapachy lodówki tak dobijają. Miejmy nadzieję,że szybko Ci to przejdzie. Ja po cichu liczę,ze tym razem mnie ominie....hahahah...naiwna jaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 11:13
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Ewa1995 wrote:Hej. Wczoraj robilam test i wyszły 2 kreski z kalkulatora termin 26 lutego mam nadzieję że wszystko będzie w porządku
Gratuluję! Witaj na forum i wszystkiego dobrego życzęNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Jeśli chodzi o spanie i pokój Maluszka.... pewnie mało która mama się zgodzi ale u mnie już 2 razy zadziałało. .. dzieci od pierwszych dni ladowaly we własnym pokoju we własnym łóżeczku. ... w dzień, w nocy... karmienie i odkładanie do łóżeczka. ... jasne ze były takie noce ze byłam zmęczona i kładą się z nimi do karmienia.... czasem się zdarzyło przysnac. .. ale jeśli nie to odkładam do łóżeczka. .. pewnie pomyślicie ze wyrodna ze mnie matka ale dzieci spokojnie spał u siebie a i mnie i mężowi było wygodniej kiedy nie musiał uważać żeby Maluch kolo mamy miał odpowiednio dużo miejsca teraz jest plan rozegrać to tak samo tyle ze teraz mamy 2 piętra wiec chyba na dole jakąś kołyski w salonie tez zamontuje jednak....
-
Justaw wrote:No ja też , a nie, że dziecko z nami w jednym łózku:)
-
Pianistka wrote:to jest coś takiego? myślałam, że po prostu zwariowałam....
Dokładnie, choć może nie u wszystkich, ale pamiętam jak na forach zawsze pojawiał się ten temat. Sny w ciąży bywają bardzo szczegółowe, nasycone emocjami, często są mocno erotyczne. Są często dziwne i bardzo intensywne. Ponoć wynika to ze zmian hormonalnych i faktu znalezienia się w tej szczególnej sytuacjiNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Dziewczyny, ja uciekam. Najpierw na betę i progesteron a później do pracy. Przypuszczam, że sporo będę miała do nadrabiania po powrocie. Jeszcze tylko 3 dni do pracy i zaczynam dwutygodniowy urlop
Planowaliśmy wyjechać gdzieś na last minute, ale różne opinie słyszałam o locie samolotem, więc chyba sobie wyjedziemy nad polskie morze, żeby trochę zmienić otoczenie i powdychać jodu. Mam nadzieję, że mdłości mnie nie będą męczyły zwłaszcza podczas podróży...
Bo na razie pojawiają się sporadycznie...