Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz kostium na chrzciny. Vayn a czy Pola to tak od początku miała? Bo jeśli to teraz się zaczelo to może to chwilowe. Bo pisałaś o coushingu ale chyba chodziło o crohna. I chyba byłoby za wcześnie aby ją zdiagnozować moim zdaniem. Jak Poli nic nie jest i jest wesoła tylko nie robi kupy to bym się nie przejmowala przy cycku to normalne. Ta wlewka co Mari pisała byłaby lepsza. Ja tam powiem tak ze wczopkow używamy często lekarz kazał i wystarczy że pół czopka małemu zaaplikuje a kupa leci bo ma problem ze zwieraczem lekki rozchylenie i już idzie no ale on się drze i wiesz ze trzeba to zrobić. Szkoda tylko płaczu waszych nerw i biednej Polci. Trzymam za Was kciuki.Zosia_wop, Lexi150, vayn, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Biedna Polcia
wiem, ze wlasnie ciezko o lekarza, który robi cos poza przepisaniem recepty i rob co chcesz...kp jest najbardziej strawne, jabym chyba z tą rurką windi próbowała...
Juz kiedys moze pisałam, ze siostry syn 11mcy od urodzenia nie robił kupy, tylko z termometrem mu szło, siostra po lekarzach jeździła, jedni, ze operacja na odbyt bo ma tam jakąś bańkę, drudzy, ze zaparcie fizjologiczne przy kp, az w końcu ktos wymyślił, ze ma za krótkie jelito...i ze musi mocniej przeć, ale jak to dziecku wytłumaczyć?
Widze, ze jakies fotki mnie ominęly
Oczywiście z tym żelazem many przeboje, bo to trzeba rozpuścić w 1/4 szklanki mleka...ściągam i godzinę sie męczymy zeby wypiładzis łyżeczka ją karmiłam, bo z butelki nie chciala i jeszcze teraz ta kupa dziwna
-
Brusia Jaś bedzie bardzo elegancki
A my mamy kłopot z ubrankiem. Siostra męża bedzue chrzestna i w tajemnicy kupiła sukienkę, ake teściowa mi ja pokazała i jest okropnabawełniana z jakimś brązowym kwiatkiem w dodatku za duża
i jak tu sie teraz wykręcić? Zeby znow nie wyszło ze wszyscy sie starają,a ja marudzę
Bruśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak o cushingu pisałam, bo Pola tak krzyczała że jej nie zrozumiałam. Wydaje mk się, że mówiła o chirschpruga jakoś tak się to pisze doszłam metoda guglowania do tego.
Rozum mi podpowiada, żeby dziecka nie tykać skoro pogodne, ale z drugiej strony każdy nas bombarduje że to za długo i straszy konsekwencjami.
Stwierdziliśmy z mężem że dzisiaj jeszcze jej damy tego debridatu, ale zamiast 3 dawek podamy raz. I poczekamy czy znowu się powtórzy, coś to od razu do CZD jedziemy
Brusia mały elegancik będzieBruśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosia skoro to w tajemnicy to kup sama sukienke
albo powiedz, że Twoja mama kupiła i tyle. U nas też każdy gadał jaką to kreacje widział i że oni kupią. Kupiłam sama, jest za duża.. wydawało mi się że skoro nosi teraz 74 to sukienke lepiej wziąć większa. W 80 się topi, a chrzciny w przyszłym tyg.
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Cos musze wymyślić, tak w tajemnicy ze pokazała i z tego wszystkiego zamurowało mnie i powiedziałam ze no fajna...ale zaraz, ze za duża to teściowa, Że trudno to bedzie do kostek miała...ale jsk bedzie za duża bo chrzciny za miesiąc dopiero to nie chce tego zakładać dziecku. Choc i tak zawsze wychodzi, Żr jestem niewdzięczna i wybrzydzam. A ja mamy juz nie mam, wiec wiedza ze nie ma mi kto niespodzianek robic, ale teraz wpadłam na pomysł, ze nieswojo babcie w to wkręce, ze ina kupiła tez oooo to jest myśl
-
Myszko my akurat skończyliśmy skok i Florka budzi sie 3 razy w nocy (23,2-3,4-5)zasypia o 21 i o 8 juz wyspana, jakos u nas te skoki sie nie sprawdzają, albo cis sie poprzestawiało, w skutku budziła sie raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 10:40
-
Dziewczyny, a Wy przy tych skokach to widzicie tą nową umiejętność? Bo ja patrzę, patrzę i jeszcze jakoś nic nie widzę
Mój od paru dni jest bardzo niespokojny, kiepsko śpi... Nie wiem już czy to skok czy to zaparcia... Jabłuszko nie pomogło
Vayn, współczuję Wam ogromnie! Trzymam kciuki za Was i Polę, oby szybko Wam pomogli jacyś porządni lekarze!
Bruśka, skąd masz taki śliczny strój na chrzciny? Dziewczyny, ja planowałam dzinsy dla Małego plus biała koszula? Myślicie, że to może być? Nie mam białych spodni :-p -
Vayn,ale czy skutek w postaci kupy byl po tym debridadzie? Wiesz.. Ja tak mysle ze ten debridad mogl jej tam ruszyc to co sie nagromadzilo, i moze spowodowalo to bol brzuszka.moze podawany regularnie bedzie dzialal dobrze.
Zosia- ja to bym po prostu kupila sukienke i tyle. Tamta moze byc na kiedys, na inna okazje,albo tak jak pisze Brusia-moze sie ufaflunic niechcacy przed wyjsciem:) -
nick nieaktualnyZosiu to ja właśnie chciałam taką sukienkę do kostek!
Myszko Polcia kupki przestała robić, raz 11 dni ale dałam czopek a teraz było już 14 i poszliśmy do lekarza. Poza tym że kupki nie było nic więcej jej nie dolegało.
Tak wyglądała 2 tyg temu w sukience, mam nadzieję że trochę podrosła do niej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 06:43
Bruśka, Joanna_88, L, Lexi150, Zosia_wop, tysiaa93, Tusiaa, dana222, adelka77, marissith, d84, Kri lubią tę wiadomość