Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gorgerous dawaj fotke motywacyjna!
ja schudłam 20kg a nikt mnie nie komplementuje
tylko ze ja brzucha płaskiego dalej nie mam..oponka jest..
U nas karmienia tez masakra + chlustanie + słabe przybieranie.. a jak nie placze przy cycku to jest zabawa ze usmiecha sie z cyckiem w buzi, ten mu wypada, odwraca głowę i znowu szybko z uśmiechem na twarzy łapie
Lexi na zdrowie!
Ja na dzień mamy dostałam zapas kinder buenoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 22:04
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Mój Kubuś chyba próbuje się przekrecac na brzuch . Tak się wygina dziwnie . Mam wrażenie że głowę sobie Urwie i ze nie ma jak oddychać przez to. Póki co jest złość ze mu się nie udaje.
Jutro i ja podam mu marchewkę ale chyba sama zrobię z kawaleczka tylko się zastanawiam czym to zgniesc żeby było papka. Szkoda mi całego słoiczka wywalac bo wiadomo że dużo mu na raz nie dam
A co do jedzenia cyca to mój nawet jak ma ciszę i spokój potrafi cyrk odstawić. Tak krzyczy ze po prostu ho trzymam na poduszce i już nie reaguje bo to sensu nie ma. Walczyłam z nim dzisiaj ale nie było szans. zrobiłam butlę i wypił. Z cycka pojje bardzo krótko jak mu fajnie leci ... Eh ciężko . Powoli będę go pdstawiac od cyca tylko nie wiem jak mam się za to zabrać żeby guzki się nie porobily.
Już nie jestem dziewicąostatnio spribowalismy za namową męża. Jakoś wytrwalam do końca.ten seks wyglądał jak u jakiś paralitykow. Miałam wrażenie że mam tam w środku jakiś szew i jak w niego wcelowal to był dziwny ból. Jeszcze nigdy tak Noe miałam ze w trakcie seksu zaczęło mi się robić gorąco i słabo
jak tak będą wyglądać kolejne to porażka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 22:30
Kubuś
-
Ile ja bym dała żeby moje dziecko chciało jeść...dziś to tylko chyba 6 razy ją karmiłam
pół dnia przeryczała i tyle by było z wtorku, jak tylko na ręce ją wzięłam w pozycji do karmienia to aż się zanosiła... zmęczona jestem, ale czekam żeby jej na śpiocha wcisnąć zaraz cyca
przeczesałam sklepy w poszukiwaniu czegoś na chrzciny no i nic nie ma, a jak nawet już coś jest fajnego to grubo w tym wyglądam, źle się w tym czuje i koniec...mam taką sukienkę dla karmiących z h&m w groszki i jak nic nie znajdę to będzie mus w niej pójść, dlatego zazdroszczę Wam dziewczyny co schudłyście po ciąży wszystko co przytyłyście albo i więcej...a do tego jak ktoś ma płaski brzuch to dopiero, u mnie widocznie złe geny -
A co moje dziecko jeszcze robi...jak nienawidziła leżeć na brzuchu tak teraz już nienawidzi leżeć na plecach i jak tak sobie leży to wkłada palca wskazującego do buzi co powoduje odruch wymiotny i sobie dwa razy dziś rzygła...może to zęby, że tak tego palucha gryzie? posmarowałam dentinoxem, ale nie wiem czy to to...
jeszcze nie mamy na forum pierwszego ząbkakto pierwszy??
-
Zosia mój też memla tego palucha. Co prawda jeszcze sobie przez to nie rzygnal ale niewiele brakuje.
Spicie z otwartymi oknami w pokoju ?
Ja się boję trochę ale otwieram na chwilkę żeby wpadło trochę świeżego powietrzai się ichlodzilo w pokoju. Co mogę zrobić żeby z nawilzacza mi nie smierdzialo starocia ?
kurczę nawet wkropilam trochę olejku i nic to nie dało
wymylam w środku ale tylko woda tak jak się dało ale też jest ten zapach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 00:29
Kubuś
-
Drogie ciocie Igor przespal w łóżeczku do 4! I moze spal by dluzej ale usłyszałam ze coś się kreci i dobrze ze wstałam bo sie przekrecil na brzuch i buzia był wtulony w ochraniacz. Wstawalam tylko raz po 1 żeby go pogłaskać i tyle. Ale jak się w nocy przebudzilam to nie potrafiłam go zlokalizować
brawo my!
Tusiaa, d84, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lexi zazdroszczę . U nas z dnia na dzień noce coraz gorsze. Budzenie co 1.5-2 godz . Wydaje mi się ze pić mu się chce bo cyca popije chwilkę i śpi . No ale sam fakt że trzeba wstać i mu dac na chwilę daje w dupe . Z każdym dniem jestem coraz bardziej wykończona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 06:00
Kubuś
-
A moj przespał od północy do 6, ale ze mną w łożku. O północy jak go karmiłam, to mi zasnął na cycu, odłożyłam go do łóżeczka i po 10 min sie obudził. Uznałam ze go dokarmie na leżąco w łożku i tak zasnęłyśmy, a ze cyc był na wierzchu to młody miał pełen dostęp i sie co jakiś czas dostawiał, wiec sie średnio wyspalam
-
nick nieaktualnyTusia łączę się w bólu. Moja każda noc jest praktycznie taka.
Teraz jak idą zęby to już w ogóle mi się żyć odechciewa. Od kilku dni dziąsła napuchnięte - co śmieszne dolne i górne. Była baaardzo pogodna, ale dwie ostatnie noce to koszmar. Śpi między nami, bo sama od razu się budzi albo płacze przez sen. Maść ani camilia nie pomagają, tylko pedicetamol pozawala jakkolwiek przespać noc.
Paluchy wkłada po 3 do buzi i gmera podniebiebie. Naciągnie ją, oczy szklane ale gmera dalej -
U nas tez Zosiu łapka w buzi i wyrzyguje jak za gleboko wsadzi. No i lezenie na plecach tez beeee... Ale przewraca sie na brzuch nawet jak jiz zmeczona ta pozycja to fok i zaraz sie wkurza:) no ale to taki czas.. I az syrenke robi.. Ramiona w gorze wysokooo.. Dupsko do gory,prawie na kolanach tylko zjezdza w dol. Ale jak mowie to taki czas.. CA wzmocnic miesnie na dole w krzyzu zeby usiasc
-
Tusia, to pocieszę Cię - u nas każda noc taka - ciągle pobudka co 2 godziny, a czasami nawet częściej.
Słaba ze mnie motywacja (na bycie motywacją to trzeba mieć wygląd i pieniądze!!), ale macie, skoro chcecie(wybaczcie, nie mam lepszych zdjęć
)
[nie ma już]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 07:16
Lexi150, vayn, Tusiaa, dana222, tulipanna, d84, Kri, Zosia_wop, L, Mila920, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
A ja powiedzmy lubię siebie rano, nie wyglądam idealnie, ale jak na 4 miesiace po porodzie to nie jest najgorzej. Niestety wieczorem jestem jakaś sflaczała, brzuch odstaje jakbym sie cały dzień obżerała
Dzisiaj dałam Michałowi do spróbowania marchewkę, pierwsza łyżeczkę zjadł, potem zacisnął usta. Jutro ponowię próbę. Na razie chce tylko przyzwyczaić do smaków
-
Tusiaa wrote:Gorgeous ale świetnie wyglądasz
ekstra figura !! A mi wychodzą boczki i brzuch jak mam za obcisłe spodnie
Zresztą jestem bardzo krytyczną w stosunku do siebie
Tusiu, ja przed ciążą też byłam baaardzo krytyczna wobec siebie, ale jakoś poród mnie zmienił - nadal zmieniłabym w sobie wiele, ale jakoś bardziej zaakceptowałam własne ciało. DziwneTusiaa lubi tę wiadomość
-
Gorgeus super wyglądasz, gdyby nie linia nigra to bym nie powiedziała, ze w ciazy byłaś
w sukienkach to juz całkiem nic nie widać, szczęściara
Cześć Igorku!
Vayn jak rozpoznajesz, ze zeby idą? Bo ja szczerze mówiąc nie wiem jak wyglądają rozpulchnione dziąsła, kto nie zajrzy do jej buzi to ma inna opinie czy zeby juz idą czy jeszcze nie, koleżanki syn na 4,5 mca juz ma ząbkagorgeous lubi tę wiadomość