Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Iguś to mały przystojniak
Tez bym chciała zeby mój Kuba zasypiał gdzie popadnie.
NIesety mój strasznie marudzi jak chce mu sie spać i nie polezy ani na brzuchu ani na plecachw wózku nawrt marudzi ale w końcu zasypia.
Gorgeous z taka figura to i ja bym nie miała kompleksówLexi150, gorgeous lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Tusia Igor też marudzi. Ale ja nie reaguje dopóki nie płacze. Pokrzyczy, pokrzyczy i sam zasypia.
Właśnie przewrócił się z brzuszka na plecy! Brawo on! Kładzie głowę na macie, podnosi dupcię do góry i jedną nogą wybija się na bok i później na plecyMały cwaniak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 11:13
-
Oj jak mama Jagódkę stroi, pięknie
U nas tez nie ma szans na spanie jak u Igusia, ale pewnie wszystko przed namiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 11:30
-
nick nieaktualnyZosia spuchło jej dziąsło na dole, górne od wczoraj takie nabrzmiałe. Na dole jak się palucha wsadzi to czuć takie szorstkie.
Swędzi ją strasznie, potrafi tak.zacząć piszczeć, krzyczeć i sie wyginać i dopiero jak pomemla rączki albo pieluche to sie uspokaja .
Koleżanki córka to bezobjawowow ząbkowanie, dole jeynki to nawet nie zauważyli jak wyszły w 3mc
Eh niech już wyłażą jak maja wyleźć, mi zęby się miesiąc wyrzynały+gorączka. Liczyłam, że Pola to ząbki będzie miała po 7msc.i wyjdą bezboleśnie :p
My właśnie z 2 godzinnego spaceru wróciłyśmy, mokre jakbyśmy ledwie spod prysznica wyszły
Lexi ale z Igorka super facet. Coraz przystojniejszy
Tuli ale masz małą modnisięLexi150 lubi tę wiadomość
-
Śliczne dzieciaczki i coraz to większe
Zosia ty się nie przejmuj figurą ja tez jeszcze na plusie z wagą. Bardzo powoli gubią się te moje kilogramy. Oponka jest boczki i jak dla mnie ogromne cyce ( mąż twierdzi że nie jedna chciałaby mieć takie ja ta mniejsze wole ). Nie lubię sobie ale wiem że to przejściowy stan więc się nie dobijam
Georges lasencja z ciebie!
U mnie juz lepiej bylam wczoraj na masażu i mogę juz chodzić jako tako. Najważniejsze że już tak bardzo nie boli i może obejdzie się bez zastrzyków. Wczoraj szczepiliśmy małą dzielna była waży 6 kg i ma 63 cmniestety butelka nadal jest fe ale nie odpuszczam.
Lexi150, tysiaa93, gorgeous lubią tę wiadomość
-
A moje dziecię spalo dzisiaj między nami w łóżku i śpię sobie nagle otwieram oczy o Ada leży na brzuchu i gaworzy sobie na całego. Z taką łatwością juz się przekręca z pleców na brzuszek a i nie chce już leżeć tylko siedzieć. Tak mówię jej że jeszcze dość się w życiu nachodzi to niech leży póki może.
-
Cudny Igus i Jagodka
Gorgeous masz przerwe miedzy udami! Ja swojej juz dawno nie widzialam hehehSuper figura.
U nas bole brzucha sa nadal ale troche mniejsze, za to chyba doszly zeby bo jak pcha wszystko do buzi i sie jakby urazi to poplakujeW nocy tez sie czesto budzi, dlatego nawet jej nie przekladam do lozeczka, tylko spi ze mna, bo pomemla troche cyca i nadal spi. A pamietam jak mowilam ze ja to nigdy, przenigdy nie bede spala z dzieckiem... Jak to sie wszystko zmienia
I tak jak u was lubi lezec na brzuszku
Jak widze ze kweka w tej pozycji to klade ja na plecy a ona znowu bec na brzuch, i taka zabawa potrafi dlugo trwac
Lexi150, Tusiaa, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Ja nic nie robię, na żadne krosty ale u nas są raczej pojedyncze. Myślałam że wczoraj było marudzenie ale dziś byłam na szczepieniu i to jest dopiero marudzenie
od tego żelaza boli ja brzuszek ale za to je już bez ceregieli, jakby problem nigdy nie istniał. Tak mi jej szkoda na szczęście espuminsan trochę pomaga. Dałam jej dziś jabłko ale jej smakowało aż wpychala rączkami łyżeczkę do buzi
Tuli Ty obmizylas całkiem na dół już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 16:30
-
A ja dziś dałam dynię i są krostki w okolicach uszu i policzków. Na początku pomyślałam że znowu go wysypało od jedzonka ale później stwierdziłam że to raczej od oślinienia. No bo leje mu się z tej buzi na matę a później się na tym kładzie. Ale poczekam i na razie nic nie będę dawać.
-
Lexi moj to codziennie ma krostki takie mini czerwone na brodzie właśnie od śliny, ulania, mleka potem schodzą, znowu są i tak wkoło.
Dzieci też marudzą bo są upały, podobno wartw wówczas w dzień w letniej wodzie je przekapac.17/2/2016 B
11/3/2018 I