Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi moj to codziennie ma krostki takie mini czerwone na brodzie właśnie od śliny, ulania, mleka potem schodzą, znowu są i tak non stop.
Dzieci też marudzą bo są upały, podobno warto wówczas w dzień w letniej wodzie je przekapac.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
Myślałam, że Was straciłam!
uff.
Wczoraj w kupie była krew i śluz. Odrobina ale wiadomo daje do myślenia. Podobno to alergia pokarmowa tak się przejawia, w sumie zaczęły mu już znikać powoli te placki na skórze, znajomi mieli to samo u małego i straszli AZS. A ja wlasnie odstawiłam nabiał od poniedziałku a tu takie rzeczy...
P.s
Nosidełko fajne, ja zawizalam chustę ze 2 dni temu na dwór i myślałam, że się ugotuję. -
Tysia kup po chrzcinach, mój mały dostał tyle kasy, ze jeszcze jej nie wydalam, bo wszystko co potrzebował to kupiliśmy, ale u nas to chrzestny przesadził i tyle kasy dał, ze az mi głupio było.. Ja kupiłam hubryde pol nosidlo pół chuste ze strochenwiege i zadowolona jestem bardzo
warto zainwestować.
Dziewczyny szaleństwo moj ksieciunio zaczął pić wodę, chociaż wcześniej była blee, więc jak Wasze maluchy wczesniej odmawialy to spróbujcie jeszcze raz, może się udatysiaa93, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
ja dzis tez dalam malemu wode ale z lyzeczki, bardzo mu sie podobalo az sie uszy trzesly i machal rekami i nogami na wszystkie strony
dalam wode przegotowana i sporo tych lyzeczek nie wiem czy nie za duzo bo potem jak za pare godzin przyszla kupa to w niej chyba cala ta woda byla ;/ taka wodnista sraka ;/
-
kolezanka mnie namawia zeby poczekac jeszcze troche i dawac picie z kubka niekapka, ona tak zrobila i w ogole omineli etap butelki, szybko zalapal z niekapka a jak mial 8 mies to juz ze szklanki pil ten jej synek
z tym kubkiem to nie takie glupie ale czy z tego mleko mozna tez dac?