Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
masakra ale mi maly dzis marudzi, wszedzie zle, na wszystko sie zlosci, jesc nie chce ;/ mamy cieplo w dommu ale nie jakos strasznie, no normalnie nie do wytrzymania dzis jest ;/
-
U nas dzis to samo, płakała, płakała i zasnęła na rękach, wszystko na nie, teraz strach odłożyć do łóżeczka
Dziewczyny kp, w esotiq promocja na karmniki po 60zl, jak dla mnie najlepiej sie noszą z tych ktore posiadam -
era marudzenia jest i u mnie tylko raczki lub najlepiej jak oboje sie nad nm pochylamy jeden rodzic to już za mało
dziewczyny ma któraś jakąś zabawkę grającą która wydaje dźwięk - szum morza / fal? jak tak to napiszcie jaka to, bo mojego ten dzwiek uspokaja, a nie chcę cały czas z komórki korzystać bo zapewne jakieś negatywne wpływy ma.
Drugie pytanie do dziewczyn które są już po chrzcinach co dostałyście od chrzestnych, bo chyba będę za 1,5tyg chrzestną , (dziś się dowiem, bo kuzyn się zapowiedział, a dzidzia nazywa się dokładnie jak ja przed ślubem) i nie wiem co dać - mam kilka pomysłów, ale nie wiem co jest odpowiednie? To jest 4 dziecko więc wszystko mają, kasy nie chcę dawać
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D ja mam taką żabkę z projektorem, jest szum fal i rechot żab http://m.empik.com/bright-starts-projektor-lampka-zabka-zabawka-edukacyjna-kids-ii,p1101638082,zabawki-p?gclid=CO-Oxq6duc0CFQLncgodD_EFlw&gclsrc=aw.ds
Bardzo fajne ma gwiazdki które zmieniają kolory -
Ja miałam już chrzciny i powiem szczerze najgorszy pomysł na prezent to jakaś taka "pamiątka" typu łyżeczka czy buciki. Kosztuje dużo kasy a w sumie zbiera kurz i raczej dziecko za 30 lat nie postawi sobie tego w swoim domu. Takie jest przynajmniej moje zdanie. To już chyba lepiej kupić ubranka albo zwykle pampersy
nasza Blanka dostała kasę, ta "pamiątkę" i łańcuszek złoty. Za kasę kupiliśmy jej sztabke złota. Jeśli chodzi o krosty to ja takich pojedynczych nigdy nie ruszam i zawsze na drugi dzień znikają. Może postarajcie się tego nie ruszać jak to niedużo, bo wg mnie im bardziej się czymś papra ta skórę to jest gorzej. Odnalazłam złoty sposób na jedzenie sloiczkow
na siedząco na moim kolanie. Sama otwiera buzię, nie pluje, nie kicha i wcina aż miło. U nas też drugi dzień marudzenia ale to chyba przez to że ma żelazo razy dwa i boli ja brzuszek. Na brzuszek dalej się nie przekreca wrr za to z płaskiego potrafi podnieść głowę i ramiona. Chyba szybciej będzie siedzieć sama niż na brzuch się przekreci
-
Ja kupiłam kask na piwo z napisem super tata
. Myślę, ze na pewno mu się spodoba.. Mój Luby nie jest wymagający co do prezentów, na święta najchętniej chciałby dostać 4-paka..
Tutaj link - http://allegro.pl/show_item.php?item=6257494752Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 18:12
-
Ja kupiłam koszulkę z napisem cudowny tata (takim a'la logo calsberga) :)Niestety rozmiarówka duża więc raczej w niej Mężu chodzić nie będzie. Bardziej na pamiątkę będzie.
Oczywiście ja na dzień Mamy nic nie dostałam ale co tam
A swojemu kupiłam koszulki. Bo my to raczej praktyczne prezenty sobie robimy. Mamie zafundowaliśmy wizytę u fryzjera (farbowanie, obcinanie). -
Lexi u tego goscia kupowałaś?
http://allegro.pl/koszulka-prezent-na-dzien-ojca-dla-taty-mamy-r-m-i6102470761.html
Mój dzsisiaj też dawał czadu. Karmienie cycem ostatnio jest straszne. Istna walka - płaczw nocy budzil mi się co 2-4-2 godz
ZJadł na noc ok 130ml mm . naszykowałam mu 150ml ale nie zjadł. Myslalam ze pospi dłuzej niz 2.5 godz
Mila mój mąż piwem też by raczej nie pogardził
Lexi ja też nic nie dostałamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 19:37
Kubuś
-
ja dostałam kwiaty, więc musiałam coś kupić. Kupiłam Blance body z napisem "kocham Cię tatusiu". Mam nadzieję, że będzie zadowolony, że będzie jeszcze później w niej chodzić. W razie W - plucia, wymiotowania, itp. kupiłam drugie z napisem "mój tata jest super", ale te drugie moim zdaniem są brzydsze
-
Ja jeszcze nic nie kupilam:/ Jagoda odmowila o 17 posilku! Az nie do wiary:) Jej to akurat nie zaszkodzi:) wiecie co? Mysle ze to taki czas ze nasze dIeci walcza przy cycku bo tu trzeba zjesc a tu interesuje je caly swiat. Mysle ze w koncu ogarna ze jest czas i na to i na to:)
-
Nie Tusia. Użytkownik gavena.
Ja właśnie wzięłam kąpiel i sączę drinka (pasoa z soczkiem pomarańczowym, lodem i plasterkiem pomarańczy). Mniam!
Młody choćby się waliło od dzisiaj śpi w łóżeczku. Mnie już kości bolą od takiego ścisku
-
Mój mąż dostanie od Jasia perfumy, kartkę z listem (napisanym przy maleńkiej pomocy mamy
) oraz czekoladę. A w niedzielę byliśmy na rynku w poszukiwaniu sukienki dla mnie na wesele i... sprzedawcy (i sprzedawczynie!!) tak mnie komplementowali, że aż mi głupio było. Jedna z pań spytała mnie, czy naprawdę jestem młodą mamą, a później (jak mierzyłam kieckę), to poszła zapytać męża, czy to prawda. xD
-
Za to moja Blanka zaczyna się domagać więcej jedzenia niż powinna i mam wrażenie że ile bym jej do butli nie nalala to wyczyscila by wszystko. Zjadła dziś pół słoika marchwi z ziemniakiem, wypila 90 mleka i jeszcze ciumkala, ale nie chciałam jej dać za dużo na raz żeby znów nosem nie zwymiotowala. Jak pije to mnie ciągle po czymś skubie i ostatnio szczypie.