Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Znalazłam parówki
no ale nic dieta to dieta tylko jedna zjadłam
A co zamawiacie do jedzenia w lokalu? Bo my tak sie zastanawiamy czy obiad, na deser lody plus ciasto wystarczy...w zasadzie tylko 13 osob i to najbliższa rodzina to za długo pewnie i tak nie posiedzimy -
nick nieaktualnyZosia my mieliśmy mieć 30 osób a koniec końców mamy 14 bo termin nie pasował.
I mamy 80zł/os
rosól+ ziemniaki pierś z kurczaka i surówki
tacka wędlin, serów, warzyw, ryba po grecku, jajka faszerowane i nuggetsy z sosem czosnkowym
no i napoje. TO wsio co mamy w tej cenie, cenią się skubańce -
U nas to jest tak ze zimna płyta to 55zl od osoby, a tam jakis śledź i jakies takie to smacznie nie brzmi w całości plus do tego oczywiście podstawa czyli sam obiad i napije 45zl i jeszcze ciasto, tort... Chyba pójdziemy trybem oszczędnym
-
nick nieaktualny
-
A propos lodówki - na mnie czeka tarta biala i tort smietanowo bezowy z truskawkami:)
Apetyt średni, jestem na antybiotyku. Zapalenie jajników. Balam się ze to wyrostek. Moje dziecko by się zaplakalo
Nie wiem czy tez tak macie ale strasznie boje sie tego ze cos mi się stanie i syn będzie się wychowywal bez mamy -
Biedroneczka ja miałam - używałam na wesele do sukienki bez plecow, super sprawa, ale niby pisze że wielorazowe,ale najlepiej trzymało na pierwszym weselu
na drugim juz mnie trochę denerwowal ten 'stanik'. Tylko że ja nigdy nie miałam wielkich piersi, nie wiem jak Twoje przy kp?
-
To u nas z najbliższej rodziny wyszło 40 osób, jak małe wesele
Roberta też mam nieraz takie myśli, ale trzeba je jakoś odganiać.
Biedroneczka moja przyjaciółka kupiła sobie ten stanik i podobno dobrze trzymał, nawet jak się spociła to się nie zsuwał -
Podgrzewa się w kąpieli wodnej. Najlepiej w podgrzewaczu a jak nie to w gorącej wodzie podgrzac pożądana ilość.
Dopiero wyszliśmy na spacer. Jest koszmarnie gorąco i duszno. Igor w spaceroce dużo bardziej zadowolony niż w gondoli.tysiaa93, vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny