X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiedzialam ze sloiczki sie podgrzewa ;D brawo ja xD

Kri lubi tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Tysia na jakiej zasadzie funkcjonuje Twj podgrzewacz? cały czas musisz miec podłaczony pod prad ? szybkoi sie nagrzewa woda ?

http://www.mediaexpert.pl/karmienie/podgrzewacz-elektryczny-canpol-babies-77-001,id-267075?gclid=CjwKEAjwtLO7BRDax4-I4_6G71USJAA6FjN1M0fdjV008mxJm-zy1r01lmfZOasJy7HItlE7CFe2xBoCIDjw_wcB&gclsrc=aw.ds

Ten mam. Woda się podgrzewa dość długo bo około 10 minut ale ogólnie jestem z niego zadowolona. Długo trzyma odpowiednią temperaturę.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    Tysiu bardziej chodzi o przewiewnosc bo on i tak śpi na spacerach :)
    Zazdroszczę :D

Myszka dlatego właśnie wolałam zapytać :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na słoiczku pisało ze trzeba podgrzać. Na razie moze w sumie zjadł 3 łyżeczki, póki co jest zniesmaczony.

Lexi o ile pamietam to Ty mieszkasz w Szczecinie. Tam sa piękne, duże parki, az zazdroszczę.
    Spacerówka tez mnie kusi, zwłaszcza ze Michał juz ledwo sie mieści w gondoli jak sie całkiem wyprostuje. Tylko ze on uwielbia spac na boku w wózku a w spacerowe by juz tego nie dokonał

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn a Ty w swoim tutku też masz taką wkładkę ze skóry czy z zamszu? No bo ja mam taką mięciutką ale z drugiej strony ona chyba grzeje. A jaką wkładkę zamówiłaś? Ja chciałam kupić taką z minky ale jak sobie pomyślałam że to minky to przecież sztuczne i może grzać to odpuściłam. Ponoć dobrze jest położyć właśnie jako wkładkę/wyściółkę pieluchę (lub otulacz) bambusowy. On ponoć latem chłodzi a zimą grzeje. Właśnie się rozglądam i kupię.

Dana ja mam właśnie park Żeromskiego pod nosem. Wystarczy przejść przez ulicę :) Jedyny plus mieszkania w tym miejscu. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 21:18

Tusiaa, tysiaa93, adelka77, vayn, Bruśka, d84, dana222, L lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloiczki podgrzewam na drugi dzień po wyjecou z lodówki. A pierwszego dnia w tem pokojowej nie podgrzewam. Biedronko miałam kasę dałam ale tak średnio w ciepłe. A wkładkę zamówię do wózka na mama bubu na fb sobie zobaczcie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi nie patrzyłam jak spacerówka wyglada, pół eoku pod łóżeczkiem leży.
    Wkładki zamówiłam z obu stron bawełniane, też się bałam tego minky.

Iguś super! Wygląda na starszego w spacerówce :P

Lexi150 lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tego sztucznego minky nie mam nic.. Od zawsze wiedzialam ze to sztuczne i skora sie poci.. Sama tez nie lubie polarow i innych tego typu kocow

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze w lozku wykapana,karmie i usypiam juz Jagode i czuje ze chyba znow pojde pod prysznic

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mam dość. Poprostu mam dość. Płakać mi się chce i ryczalam przrz półtorej godziny. Jestem u mamy dea tyg a od 3 dni Poprostu jest tragedia. Mały ryczy non stop. Cały dzień od ranka aż po karmienie wieczorne. Temp brak wysypka po maści znikbela podobno żadna choroba tylko odparzone choć upslow nie było. Nic z jedzenia oprócz mlek nie podawane. A on się drze i drze. Żeby nie idą lekarka sprawdzała. Idzie wyjść z siebie. Mam go dość
    . Dziś mama ma wolne to trochę się nim zajęła a jak Pracuje to to do popołudnia walczę z nim sama. Nie śpi całe dnie. Jedne co to gotować nie muszę bo ktoś mi coś zrobi. A on się drze. Mata nie leżak nie ręce też nie bo się drze. Wszystko mnie boli każdy jeden mięsień jak on 8 kg waży. Już mi głupio do lekarza iść bo na oko on jest zdrowy. Jak to taki skop to Poprostu to że tak powiem pierdole. Przepraszam że smece pewnie woekszosc z Was pomyśli że jestem wariatka ale ja nawet nie mam do kogo zadzwonić. A do domu jak wrócę to będę do 17 sama uwięziona na 3 piętrze pod dachem bez windy.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam kocyk minki z angli jeden i jest nie w porównaniu fo tych co tu są. W dotyku i teraz w tą pogode.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia może Jasiek tak na upały reaguje. No bo faktycznie to nie jest normalne że dziecko płacze cały dzień. Jak tylko będziesz miała okazję to zostaw z kimś Młodego a sama weź sobie długą kąpiel, wypij kawę albo lampkę wina. Matka też musi mieć chwilę wytchnienia. Musisz trochę odreagować bo Cię to wszystko przytłoczy.

Młody zasnął mi przy wycieraniu po kąpieli. Nawet pampa nie zdążyłam założyć. Tak sobie leży na golasa, przykryłam tylko jajeczka pieluszką. A jak się teraz zdrzemnie to będzie walczył do 22. O 20 go budzę nie ma bata :D

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia,a moze on sie tak powietrza nalykal i go meczy. Poloz go na brzuchu, a nuz poodbija tak konkretnie a moze uleje i moze przejdzie. Jagoda jak ryczy tak konkret to tylko z tego powodu. Sprobuj, skoro i tak ryczy to nie zaszkodzi.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle tez.. Jeszcze jeden pomysl,ze on tak placze ze zmeczenia.. Dostaw go do cyca i moze przejdzie

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli pietdzi cały czas tyle co mu dałam espumisanu a brzuch to już zupełnie nie jego bajka zaraz go idę wykąpać i niech idzie spać.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstał dziś o 5 rano spał o godz 10 dosłownie 20 min i wojowal a potem o godz 15 pospal 40 min z zegarkiem w ręku oczy to mu opadają ale śpi tak czujnie nie wiem jak to nazwać. Nawet jak zje to nie zaśnie w dzień a w te upały chodziłam pod blokiem w cieniu to za nic ileż można lazic jest za gorąco nic to nie daje.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • L Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia współczuję. Z tego co piszesz mało spal wiec może być poprostu zmęczony do tego dochodzi upał i zmiana miejsca. Moja Ada jak tak krótko śpi to tez nie do życia jest. Nawet tydzień temu chyba 3czy 4 dni takie miała spala po 15 min , maruder cały dzień a wieczorna kąpiel z krzykiem. Na szczęście wszystko wróciło do normy i u ciebie tez będzie dobrze zobaczysz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 20:10

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rozumiem dzień ale no nie 3 poprostu niewyrobka.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się wydaje, że to zmęczenie, i te upały... No i dzieci tak jak dorośli też mają mieć prawo gorsze dni. A tobie nie ma się co dziwić, że jesteś zmęczona bo masz prawo! Zobaczysz, jeszcze troszkę i "wróci" twój uśmiechnięty synek.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • L Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Też mi się wydaje, że to zmęczenie, i te upały... No i dzieci tak jak dorośli też mają mieć prawo gorsze dni. A tobie nie ma się co dziwić, że jesteś zmęczona bo masz prawo! Zobaczysz, jeszcze troszkę i "wróci" twój uśmiechnięty synek.

Dokladnie ;-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
‹‹ 1794 1795 1796 1797 1798 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ