Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBrusia a jesteś pewna, że to nie zęby? Taka z niej lekarka, że w tym tez sie mogła pomylić. Może fizycznych objawów nie ma, ale zęby się mu wyrzynają... daj mu na próbę kilka kropelek pedicetamolu bo może go boleć
Ja obstawiam zęby i upał. Sam nie wie co ze sobą zrobić to krzyczy
Trzymam kciuki za Was -
Brusia z całego serca współczuje
bardzo dobrze tej babie powiedziałaś. Co za lekarze. A jakbys spróbowała czopek dac ten viburcol? chociaz raz na pare dni żeby miec chwilę wytchnienia.
Mila widzę, że tez nie masz ciekawie
Tysia a ten podgrzewacz musisz miec cały czas właczony i podłaczony pod prad jak nagrzeje sie do odpowiedniej temp?
Mamuska miała dzis wychodnebyłam na zakupach ale zbyt wiele nie kupiłam
Nic mi sie nie podoba ehh
Lexi moze faktycznie Igorek ulewa przez te upały. Jesc sie az tak bardzo nie chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 16:41
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Przyjechalam do rodzicow-rano-super. Po 12 jaki sie ryk zaczal... Straszny placz... I co? I wyszedl nam ząb!!!! Skonczone 5 miesiecy i mamy zeba-lewa dolna jedynke!!!!!
5 miesiecy-kiedy zlecialo???vayn, Zosia_wop, Kri, Lexi150, dana222, natalica06 lubią tę wiadomość
-
Brusia, Mila współczuje moze rzeczywiście ten przeciwbólowy by cos dał? Raz na spróbowanie nie zaszkodzi, a wtedy moze da odpowiedz czy to z bólu czy nie
Jagódka super!! Pierwsze miejsceczekamy do kogo teraz trafi wróżka zębuszka
-
Dziewczyny.. Plakala biedna strasznie.. Ja jeszcze czegos takiego nie slyszalam.. Zupelnie inny placz.. I masa łez leciala.. Ewidentnie Jagoda ma tak ze jak ja boli/zaboli to leca łzy. Zawsze na szczepieniu i dzis.
Dalam jej paracetamol i Calgel na dziaselka -
Lexi150 wrote:Tuli! Powiedz czy ten otulacz z lulujo dobrze się sprawdza? Bo właśnie szukam czegoś dobrego. On jest z włókien bambusowych?
-
Tusiaa wrote:Przez te upały to i Kuba nie chce spac
wczoraj niby zasnął po 2 godz od kąpania. Obudził sie po 3 godz od jedzenia. Dałam cyca i mleka odciagnietego a on tak sie darł że aż caly dom na nogi postawił
nie dało go rady uspokoic. Zrobiłam mm 30ml i wypił ale dalej sie darł. Tak jakby był w jakimś amoku alke na szczescie głośniejsze "ciii" niż jego krzyk i spokój koniec darcia. Zasnał na rekach ale co z tego. Odłozyłąm go do łózeczka i po 10 min zaczeło sie kopanie nogami o materac i jeczenie. wziełam go do łózka połozyłam na moim brzuchu i zasnał. Miałam z nim spac i nawet go obok siebie połozyłam ale stwierdziłam ze sie nie wyspie i odłozyłam go do łózeczka i zasnął na ok 3,5 godz
U nas to samo tej nocy bylo z tym ze do rana walczyliśmyobecnie w pokoju mamy 29 stopni i jak tu spać przy takiej temperaturze!
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak radzicie sobie w te upały? u mnie kompletny brak apetytu,choć wiem,że jeść powinnam. Jedynie staram sie jak najwiecej płynów wlewac w siebie:) Rano jako tako coś tam chrupne,ale jak pomyśle o obiedzie,ze musze cos zjesc to az mnie cofa.
-
My Mamy w pokoju coś ok 25 stopni ale jak byłam u koleżanki i u niej było 31 stopni coś koło 14 to stwierdziłam ze jednak nie mam tak źle.
Brusia cóż można ci doradzićjedynie modlić się żeby ten płacz się skończył . A probowalas jednak dziaselka mu czymś posmarować ? Może nie widać ząbków bo jest wczesny etap ...
Sylwcia ja jem też mało tzn słodkie wpierniczam jak małpa kitKubuś
-
Jak dzieci zaczna mowic to bedzie latwiej bo przynajmniej beda potrafily powiedziec co je boli, a teraz musimy zgadywac i niestety nie zawsze umiemy pomoc.
Tez jestem uzalezniona od slodkiego hehi jak tu sie odchudzac skoro w domu sa pyszne paczki i wodza na pokuszenie...
-
Słodycze to i moja zguba.. Myślę, ze jakby nie one to bym dawno zgubiła to co chcę.. bo żre jak głupia na potęgę
Z innej beczki, zdecydowała się któraś z Was na wiaderko do kąpieli? Ja niby nie, ale gdy miałam cyrki, ze maly po wsadzeniu do wanienki wrzask jakby ze skóry obdzierali to znajomi pozyczyli nam wiaderko, bo dobre na kolki i ze ich dzieci bardzo lubily kąpiele. Mój Tymon tez polubiłtaki szczęśliwy jest, gdy go wsadzamy ze az miło patrzeć
No i super że mogę sama go kapac. A jak slodko wygląda w tym wiaderku
polecam dziewczyny, bo był temat kąpieli samemu, te gowniane pianki itd.
-
nick nieaktualny