Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak, kiedyś tak sie nie przejmowano czy karmi sie mm czy kp. Bardzo szybko wprowadzano mleko krowie. A teraz jak poczyta sie na necie co mozna i kiedy mozna to mozna oszaleć. Z jednej strony wiem ze nas tak karmiono i nic nam nie ma wiec bez problemu mogłabym mojemu dziecku podać np mleko krowie, ale z drugiej strony po przeczytaniu rożnych artykułów boje sie ze jednak zaszkodzę dziecku.
wczoraj uznałam ze jak przychodzą do nas goście, to ja muszę na karmienie wychodzić, bo nie potrafi sie skupić, non stop odrywa sie od cyca ze popatrzeć co sie wokół dzieje i znowu wraca do cyca i tak w kółko.
-
Georgeus to ty sama z małym cale dnie spędzasz wychodzisz gdzieś sama? Nie dziwię się kochana że nerwy cię czasem ponoszą to przez zmęczenie. Ja zauważyłam że nawet 2 godzinne wyjście z domu pomaga mi nabrać siły i daje takiego optymizmu. W końcu pracujemy 24 h na dobę
-
Georgous jak ja Cię rozumiem.u nas noc masakra. Co dwie godziny wstawaal.i krzyk. Jadł że 3 razy bo tylko butla go uspokoi. A ja też przeryczalam wieczór bo mój mąż nie rozumie że po 4 dniach krzyku dziecka człowiek ma ochotę się iść powiescic i że jest nerwowo i psychicznie wykończony i szuka pomocy już nie wiadomo gdzie a co gorsza jej nie dostaje.przyjechal w sobotę o 14 i do wieczora miał dość. Jestem wykończona mieszkanie takie zapuszczone że hej a nic nie mogę obecnie przy nim zrobić. Tragedia. Nigdzie nie wychodzę z nikim nie rozmawiam mam w zasadzie tylko Was i moja kuzynke co też ma lutowke.
-
A to że ma swoje tempo to wiem. Wszystko zrobi kiedy będzie chciał. Ale już zauważyłam że ma charakter bardzo nieciepliwy i jak czegoś nie może zrobić Albo mu się nie udaje to ryk i wszystkim ciska. Każdy ma swoje tempo a on te 3 tyg zawsze jest do tyłu.
-
Brusia, georgeous łącze sie w bólu...tez sama cały czas, tez juz wysiadam i widze, ze psychicznie coraz ze mną gorzej, wychodzi zmęczenie i brak kontaktu z ludźmi, czytałam ze tak ok 4mca po porodzie to normalne...
Brusia u Ciebie Jaś tez wolniej wszystko robi bo jest tak jak juz ktos pisał wiekszy, u nas chudzielec to wszystko szybko jej idzie, ale co z tego jak ja znow mam hopla, że jest bardzo mała w stosunku do dzieci w tym samym wieku, sąsiadka urodziła córkę w maju i za chwile dogoni nas z wagągorgeous lubi tę wiadomość
-
L wrote:Zosia a mała zdrowa? Może będzie drobniejsza poprostu
-
nick nieaktualnyZosia z tą wagą to wiesz.... Byłam na spacerku ostatnio Pola waży 6400 a jej kolega który ma 2 miesiące waży już 7100 ;- ) A urodził się 3500, i tylko na cycu, śmiałam się że ona to ma śmietanę chyba w tych piersiach.
Pola w ciągu 2.5miesiąca przybrała 800 gramów. I mówią że jest OK