Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A w tym byciu samej z dzieckiem całymi dniami to najgorzej jest, gdy dwójka wzywa.. Nie wiem jak Wasze dzieci, ale mój synek musi mnie widzieć non stop, bo inaczej krzyk, a później placz
no chyba, ze ma tv przed sobą, ale przecież nie będę go stawiała przed telewizorem.. żadna zabawka nie zajmie go az tak, żeby niezauwazyl, ze wyszłam z pokoju
Tak więc do wc chodzimy razem... Tak bardzo brakuje mi czasu dla siebie..
-
Współczuję dziewczyny ale ja też gdyby nie rodzice siedziała bym sama z dzieckiem od pon do pt
Mila jak Kuba był mniejszy i go karmilam w nocy strasznie mi się stać chciało, bolał brzuch bulgotalo jak na srake i musiałam z Kubą iść i na rękach go trzymałam i karmilam bo się darl jak go odkladalam do łóżeczka a jakbym Noe poszła to bym się zasrala po same pachy
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Kuba je dzielnie zniósł. Trochę się skrzywil na trzecim wkluciu w udo. A tak to w ogóle nie płakałważy 6500g w 7 dni przybrał 320g . A najlepsze ze w tamtym miesiącu przybrał tylko ponad 600g . Zarlok z niego straszny. Jak tak dalej pójdzie to będzie mega gruby
Kubuś
-
Czy to możliwe że Kuba po dwóch godz jak zjadł 150l mm jest głodny ? Ja już tego Noe rozumiem drze się jak Noe wiem co. Wody zbyt wiele nie wypił i się drze . Wszędzie źle na rękach, na lezaco w łóżku w łóżeczku
dałam mu cycka i je. On bez jedzenia Noe wytrzymuje dłużej niż 2-2.5 godz to jest nie normalne. Woda też go nie da rady oszukać.
Kubuś
-
Tusia, ciężko mi stwierdzić, bo ja tylko kp, więc mój Jasiek bardzo często prosi o cyca, ale ja nie wiem, ile on zjada - raz zje więcej, a raz trochę popije tylko. Wiem, że jak byłam na weselu, to spokojnie zjadał 150ml mojego mleka, po czym budził się jak zawsze za 2 godziny i też chciał jeść. Z tym, że moje mleko bardziej lekkostrawne niż mm, więc i głodny szybciej się robi.
-
Tysia może weź sok rozcienczony podaj może to go oszuka. Ja małemu daje bobofruty rozcienczone. Podałam też Kubusia baby a le po tym gownie zaznaczam rozcienczonym smoczka domyc nie mogę momo szorowania mleczkiem gotowania w kwasku i 7 krotnym wyparzaniu.
-
A poprzedniej nocy co tyle razy wstawal to wypadło mu przez dobę 10 karmien więc różnie to bywa. Za to dziś elegancko. Pibudka o 3 i po 5;30. Dziś idę kupić butle z uchwytami i nowy smoczek lovi bo on w środku ma takie kulki to może będzie lepiej mu te dziąsła stymulować. Bo ten stary wszędzie był.
-
Biedronka super basenik
ma być albo już jest w biedronce w gazetce widziałam.
Ja teraz jak karmie to pierwsze daje malej mleko z butelki modyfikowane a potem pierś. Z tym ze zje z butelki 60 ml a potem pociągnie pierś a raczej posmakuje i koniec jedzeniaboję się że jak nie będę jej podawać mm to znów zapomni i wypnie się na butle. Z drugiej strony mam pokarm to mogę jeszcze karmić. Tak źle i tak niedobrze
-
My już dziś po szczepieniu. Ostatnie potrójne za nami. Igor jak zwykle dzielny. Rozpłakał się tylko przy badaniu. Ale jak tylko na ręce wzięłam to od razu się uspokoił. Pierwszego wkłucia nawet nie poczuł, przy następnych trochę popłakał. Nasza kluska waży 7700g
Jakby któraś chciała to teraz w super pharm z kartą lifestyle są pampersy premium care za 34,99.
vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
A my dzis 5 mcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 16:43
Lexi150, vayn, L, natalica06, Bruśka, szara myszka, tysiaa93, Biedroneczka29, Tusiaa, Mila920, dana222, Kri lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:L,a czemu Ty nie chcesz karmic? Ja Wam powiem ze Jagoda do butelki dorosla,juz i avent jest ok i ladnie poje. Ostatnio sciagnelam 80 ml tak rekami bo myslalam ze eksploduje(wtedy jak o 4 rano dopiero wstsla) i pieknie wypila z butli
Tuli to nie że nie chcę tylko nie mam wyjścia za bardzo. W sierpniu muszę do pracy prawdopodobnie wrócić i chciałam małą nauczyć jeść z butelki. Swojego mleka nie mam na tyle by odciągać. I tak długo już karmie piersią chce pociągnąć do końca 5 mc a później zacznę wprowadzać cos nowego do diety. Mleko matki najbogatsze jest do 6 mc później nie ma już takich wartości jak na początku wiec chyba krzywdy małej nie zrobię przejściem na mieszankęmoże i nocki się u nas poprawia bo wstawanie co 2 godziny jest okropnie męczące
tulipanna lubi tę wiadomość